Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه صبح چهارشنبه در نشست مدیران اقتصادی وزارت امور خارجه با استاندار مرکزی با اشاره به کاهش نقش نفت در اقتصاد کشور اظهار کرد: از مدت سه سال گذشته به دلیل تحریم‌های ظالمانه دشمنان علیه کشور شاهد کاهش نقش نفت در اقتصاد کشور بودیم و بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه نفت مایه فروریختگی اقتصادی است بنابراین در چند سال اخیر به دلیل تحریم‌ها تأثیر خود را در اقتصاد از دست داده است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه محصولات نفتی با کمترین ارزش افزوده صادر می‌شوند، ادامه داد: یکی از عواملی که پتروشیمی‌ها همانند کارخانه‌های هپکو و آذر آب با مشکل مواجه نشده‌اند این است که خوراک رایگان به پتروشیمی‌ها اختصاص داده می‌شود که ضرر و زیان آنها را پوشانده است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه ۷۷ درصد اقتصاد و تجارت کشور به نفت وابسته است، عنوان کرد: امکان بازگشت صادرات نفت کشور به قبل از تحریم‌ها نیازمند این است که روابط اقتصادی با خارج کشور افزایش یابد.

مخلص الائمه افزود: سند تحول دولت مردمی در اسفندماه سال گذشته منتشر و توسط ریاست جمهوری ابلاغ شده است که این سند از جمله ۱۰۰ سند کلان کشور و در کنار قوانین توسعه‌ای و اسناد راهبردی و کلیدی کشور است.

وی تصریح کرد: ۱۳۴ چالش کشور در این سند برشمرده شده و ۹ فصل و ۳۷ موضوع در این سند هدف‌گذاری شده که بخشی از آنها با وزارت امور خارجه مرتبط است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه یک هزار و ۲۳ اقدام این سند باید اجرایی شود، گفت: اجرای این اقدام‌ها ۱۰ گردش اقتصادی کلان کشور را به همراه خواهد داشت و دستگاه‌های مربوطه برای اجرای این اقدام‌ها مشخص شده که بخشی از این اقدام‌ها اقتصادی است.

مخلص الائمه یاد آور شد: ساوه و زرندیه به دلیل نزدیکی به تهران و کرج از موقعیت منحصر به فرد در زمینه جذب سرمایه گذار برخوردار هستند.

ناصر بی کی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست اظهار کرد: یک هیأت ۲۶ نفره از مدیران اقتصادی وزارت امور خارجه به دعوت اتاق بازرگانی استان مرکزی برای آشنایی با ظرفیت‌های کاری و اقتصادی استان مرکزی از دیروز مهمان اراک بوده‌اند و اعضای این هیئت به ۲۶ کشور مختلف جهان اعزام هستند.

وی ادامه داد: هدف اتاق بازرگانی از دعوت مدیران اقتصادی وزارت امور خارجه این بود که مراودات اقتصادی فعالین استان مرکزی را با کشورهای محل مأموریت مدیران و کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه تسهیل کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی افزود: فعالان اقتصادی به رغم شرایط تحریمی و مشکلات موجود، برای تداوم تولید و حرکت چرخه اقتصادی کشور تلاش می‌کنند و باید قدردان زحمات این قشر بود.

کد خبر 5487320

منبع: مهر

کلیدواژه: کشاورزی استان مرکزی اراک اتاق بازرگانی وزارت امور خارجه فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه احتکار بسیج سازندگی گروههای جهادی آلودگی هوا خراسان رضوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز ایلام نانوایی مشهد اقتصادی وزارت امور خارجه اتاق بازرگانی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۷۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

به نقل از خبرگزاری تاس، در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشورها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استانداردهای دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد