Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس یافته‌های پیمایش ملی ذائقه سینمایی ایرانیان محصولات ساخت ایران در صدر علاقمندی‌های سینمایی و تلویزیونی مخاطبان ایرانی قرار دارد.

به گزارش صبا، مطابق آنچه که در گزارش پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات از نتایج یافته‌های پیمایش ملی ذائقه سینمایی ایرانیان آمده است، محصولات ساخت ایران در صدر علاقمندی‌های سینمایی و تلویزیونی ایرانیان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نتایج این پیمایش که تیرماه ۱۴۰۰ اجرا و اردیبهشت ۱۴۰۱ منتشر شده، ۵۸٫۱ درصد مخاطبان فیلم‌بین ایرانی، بیشتر علاقمند تماشای فیلم‌های سینمایی ایرانی‌اند و ۲۱٫۷ درصد آن‌ها فیلم‌های سینمایی خارجی را ترجیح می‌دهند. برای ۱۶٫۶ درصد فیلم‌بین‌ها نیز کشور سازنده فیلم اهمیتی ندارد. تنها ۳٫۶ درصد نیز به کلی فیلم تماشا نمی‌کنند و فقط سریال می‌بینند.

در میان فیلم‌های سینمایی خارجی، محصولات آمریکایی با ۵۴٫۴ درصد بیشترین طرفدار را دارد و محصولات سینمای ترکیه با ۲۲٫۳ درصد رتبه دوم را در اختیار دارد.


این الگو با شدت بیشتری درباره سریال‌ها نیز صادق است؛ چنان که ۷۳٫۹ درصد فیلم‌بین‌ها از ترجیح خود نسبت به تماشای سریال‌های ایرانی گفته‌اند و تنها ۱۴٫۲ درصد علاقه بیشتری به تماشای سریال‌های خارجی نشان داده‌اند. ۱٫۷ درصد نیز اعلام کرده‌اند که سریال‌های ایرانی و خارجی برایشان تفاوتی ندارد.

مانند فیلم‌های آمریکایی، سریال‌های این کشور نیز با ۴۱ درصد محبوبیت، از محصولات دیگر کشورها محبوب‌تر است. با این تفاوت که محصولات تلویزیونی ساخت کشور ترکیه نیز با ۳۳٫۴ درصد، از محبوبیت چشمگیری برخوردارند.


مطابق نتایج این نظرسنجی، مردان در مقایسه با زنان فیلم‌های سینمایی خارجی را بیشتر تماشا می‌کنند. در حالی که زنان بیشتر تماشاکننده سریال‌های خارجی‌اند.

در میان فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی و خارجی که از پاسخگویان این پیمایش پرسش شده، تنها مجموعه تلویزیونی «پایتخت» ساخته سیروس مقدم است که با محبوبیت زیاد، جزو انتخاب‌های جمعیت فیلم‌بین ایرانی بوده و انتخاب آن از سوی پاسخگویان، معنادار و نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به آن است. همان‌طور که در تحلیل این نظرسنجی آمده، باقی محصولات ایرانی و خارجی همزمان با اجرای پیمایش، در حال انتشار بوده‌اند یا زمان کمی از انتشار آن گذشته است. به همین علت انتخاب این فیلم‌ها و سریال‌ها لزوما به معنای اثرگذاری آن‌ها بر مخاطبان نیست.

بر اساس این نظرسنجی همچنین فیلم‌های کمدی ایرانی از بیشترین محبوبیت در میان ایرانیان برخوردارند، هرچند حضور دو فیلم از آثار سعید روستایی در میان فیلم‌هایی که پاسخگویان به عنوان آثار محبوب خود ذکر کرده‌اند، جالب توجه است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فیلم های سینمایی سریال ها فیلم بین فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

 خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدیدکنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد
  • پیش‌تولید «پایتخت ۷» آغاز شد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • پیش تولید «پایتخت ۷» آغاز شد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد