Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دهرویه عصر چهارشنبه در همایش بزرگداشت ۹ اردیبهشت روز ملی شوراها و درجمع اعضای شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی گنبدکاووس گفت: شوراها از یک طرف منتخب مردم و از طرف دیگر نماینده دولت و حاکمیت در روستا هستند و باید این نقش دوسویه خویش را با علم به قوانین و مقررات و حدود اختیارات تعیین شده، به نحو احسن انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شوراها باید از یک طرف مطالبات مردم را صادقانه و با رعایت امانت به گوش مسوولان برسانند و از سویی دیگر عملکردها، مجموعه قوانین، دستورالعمل‌های ابلاغی و انتظارات نظام و دولت از مردم را نیز به اطلاع آنها برسانند.

دهرویه اضافه کرد: رعایت سلسله مراتب در نامه نگاری‌ها، حفظ وحدت و همدلی بین اعضای و اقوام ساکن در روستاها و تلاش برای تقویت آن، ارتباط نزدیک با مدیران دستگاه‌های اداری و خدماتی و گزارش به موقع جرائم و آسیب‌های اجتماعی به مسوولان متولی باید مورد توجه شوراها و دهیاران روستایی قرار داشته باشدو

فرماندار ویژه گنبدکاووس، وحدت و امنیت را دو مقوله مهم و مورد نیاز جامعه بالاخص در استان گلستان و این شهرستان مرزی دانست و گفت: امروز دشمنان انقلاب و اسلام به دنبال آسیب زدن به این ۲ مقوله مهم هستند بنابراین همگان باید هوشیار باشند زیرا با کمترین غفلت وحدت و امنیت ما آسیب می‌بیند.

وی افزود: امروز کشور به سبب تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی با برخی مشکلات و کمبودها مواجه است و از طرفی کم بارشی و خشکسالی مشکلاتی را برای کشاورزان ایجاد کرده که شوراها و دهیاران وظیفه دارند در این خصوص به مردم اطلاع رسانی نمایند و آنها را از کشت محصولات با نیاز آبی بالا بازدارند.

دهرویه اضافه کرد: روستاهای گنبدکاووس علاوه بر کشاورزی، درحوزه گردشگری و راه‌اندازی واحدهای بوم گردی و کشت گیاهان دارویی ظرفیت بالایی برای توسعه و ایجاد اشتغال دارند که باید مورد توجه بیشتر شوراها، دهیاران و مدیران قرار گیرد.

رییس شورای اسلامی بخش مرکزی گنبدکاووس هم دراین مراسم گفت: آشنایی با قوانین و مقررات، حفظ وحدت و همدلی و تلاش برای ایجاد صلح و دوستی بین ساکنان روستاها و توجه به ظرفیت‌های جدید اشتغال از مهمترین مطالبات مدیران از شوراهای روستایی این شهرستان است.

عدنان نیک نام افزود: از مجموع ۱۳۸ روستای دارای کُد شناسایی در بخش مرکزی گنبدکاووس طرح هادی در ۱۳۰ روستای این بخش نیاز به بازنگری دوباره دارد که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید تلاش بیشتری برای رفع این مشکل دارد.

بخشدار مرکزی گنبدکاووس نیز در این مراسم که با اجرای برنامه‌های هنری و موسیقی اقوام و باحضور برخی مدیران دستگاه‌های اداری و خدماتی در مجموعه بومگردی زیتون روستای "عوض حاجی" این شهرستان برگزار شد، گفت: این بخش ۱۳۸ روستای دای کُد شناسایی دارد که اعضای شورا در ۳۵ روستای آن پنج عضو و در ۱۰۳ روستای دیگر سه عضو و در مجموع ۴۸۴ عضو دارند.

خلیل آشور فارسیانی افزود: تاکنون دهیار ۱۳۲ روستا معرفی و فعالیت خود را آغاز کردند و دهیاران ۶ روستای دیگر بخش مرکزی نیز طی روزهای آینده با صدرو حکم معرفی خواهند شد.

وی اضافه کرد: برنامه بزرگداشت روز شوراها توسط بخشداری مرکزی به منظور تجلیل از زحمات این نهادهای مردمی و با مشارکت خود شوراها در قالب اردوی تفریحی یک‌روزه برگزار شد.

گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت که در سه نقطه شهری و حدود ۱۷۰ روستای دارای کُد شناسایی سکونت دارند، دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

برچسب‌ها گنبدکاووس روستائیان گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس روستائیان گلستان گنبدکاووس روستائیان گلستان مرکزی گنبدکاووس بخش مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه پیش از ظهر یکشنبه در همایش شوراهای اسلامی استان مرکزی و بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر ۱,۰۰۰ میلیارد تومان در روستاها توسط شوراهای روستاها و دهیاری‌ها هزینه شده است.

وی افزود: این استان یک و هشت دهم جمعیت و مساحت کشور را دارد، همچنین ۲ درصد تولیدات کشاورزی کشور مربوط به این استان است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی رتبه دوم اجرای پروژه‌ها در سطح روستاها در کشور را به خود اختصاص داده و در تعریف پروژه‌های جدید و برنامه‌های راهبردی نیز رتبه نخست را دارد.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سطح شهرها بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری هزینه شده که تنها طرح‌های عمرانی نبوده و در حوزه‌های مختلف این طرح‌ها صورت گرفته است.

امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرهای مرکزی هزینه می‌شود

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ به میزان ۵ هزار و ۲۴ میلیارد تومان توسط دولت در بخش عمرانی هزینه شده است، گفت: امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرها هزینه خواهد شد که البته بخشی مرهون حرکت اقتصادی است که در استان شکل گرفته است.

استاندار مرکزی بیان کرد: در سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ در بازه زمانی ۶ ساله، ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در استان هزینه شده اما در سال ۱۴۰۱ به تنهایی ۶۰ درصد بیش از مجموع ۶ سال قبل و سال گذشته در حوزه مدیریت شهری و روستایی ۲۰ درصد بیشتر از مجموع بودجه عمرانی سال ماقبل آن بوده است.

وی گفت: مدیران استان ملزم به تکریم شوراها هستند و پیشنهاد می‌شود برگزاری نشست‌ها به صورت موضوعی باشد و مدیران مربوطه در جلسه حاضر شوند تا در مورد موضوع خاص بحث و گفتگو و تبادل تجربه و حل مسائل شود.

شبانه روزی شدن شماری از پروژه‌های مرکزی

استاندار مرکزی تصریح کرد: برای نخستین بار در تاریخ این استان تعدادی از پروژه‌ها شبانه روزی شدند که این اتفاق بی نظیر بود و نگاه مساله محور و نتیجه گرا باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

مخلص الائمه در ادامه افزود: موفقیت شوراها همچنین دولت موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و هیچ تفاوتی نیست وجود ندارد و همه زیر مجموعه جمهوری اسلامی هستند و باید اذعان کرد که فرمانداران باید به شوراها به عنوان در دسترس ترین نمایندگان مردم توجه ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به هزینه کرد اعتبارات شهرداری و دهیاری‌ها تاکید کرد: بیش از یکسال تا پایان فعالیت شوراها باقی مانده و البته بخش کمتری این زمان برای کار مهیا است و زمان به سرعت می‌گذرد باید در این زمان با یک اولویت بندی در این هزینه کرد دقت داشت.

استاندار مرکزی تصریح کرد: شوراها در بیان عملکرد و اقداماتی که انجام می‌دهند نیز باید برنامه ریزی داشته باشند.

وی در خصوص نهضت ملی مسکن گفت: در برخی موارد در تأمین زمین؛ تأمین زیرساخت مشکلاتی وجود دارد که می‌طلبد شتاب بخشی برای رفع موانع جز اولویت‌ها قرار گیرد هر چند در مجموع استان مرکزی جز کم مشکل ترین استان‌ها در این حوزه است‌.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در شهرهای استان مرکزی به جز یک یا دو شهر همراهی خویی در زمینه نهضت ملی مسکن وجود داشته که جای تشکر دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: با توجه به مدت زمان باقی مانده تا پایان دوره فعالیت باید تلاش شود از حاشیه‌ها پرهیز شود و مردم و مسئولین خود را سرگرم امور فرعی و حاشیه‌ای نکنند.

وی گفت: همه شوراها به ویژه در روستاها به شکایت و خسارات وارده از سوی معادن توجه داشته باشند تا معادنی که خسارت وارد می‌کنند و تاکنون شکایتی از آنها نشده را به مراجع ذیربط اطلاع دهند تا پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

مناطق حاشیه شهرها مورد توجه ویژه باشد

استاندار مرکزی با بیان اینکه در حوزه بنیاد مسکن نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: توجه به مناطق حاشیه‌ای حاشیه نشین شهرها نیز باید مورد توجه باشدو این مهم جز سیاست‌های مهم نظام است. هیچ مدیری در استان نباید در این خصوص بی تفاوت باشد همچنین شهرداران و شوراها نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

کد خبر 6091083

دیگر خبرها

  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • ۱۴۶۰ نفر عضو شوراهای شهر و روستای استان بوشهر هستند
  • شرط موفقیت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است