Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه پسماندها سلامت را تهدید می‌کنند، گفت: در سطح استان زنجان روزانه ۵۰۰ تن زباله تولید می‌شود و لازم است برای بهبود شرایط و کاهش میزان تولید زباله تفکیک زباله از مبدا انجام شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; مشهود تقیلو امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان زنجان با بیان اینکه در حال تعداد بستری‌های کرونا در سطح بیمارستان‌های استان ۳۶ نفر است، اظهار داشت: خوشبختانه تعداد فوتی‌ها در برخی از روزها به صفر رسیده است با این حال تعداد مجموع فوتی‌های بیماری کرونا تاکنون در استان زنجان یک هزارو ۱۹۳ نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تا حاضر جمعیت بالای ۱۲ سال استان زنجان در دوز اول به میزان ۹۴.۲ درصد نسبت به بیماری کرونا واکسینه شده‌اند، افزود: این رقم در دوز دوم ۹۲.۵۴ درصد بود با این وجود تزریق دوز سوم واکسن در افراد بالای ۱۸ سال در استان نیز به ۵۲.۵۵ درصد رسیده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه استان زنجان جزو چند استان برتر به لحاظ سطح واکسیناسیون کرونا است، تصریح کرد: در رده سنی ۹ تا ۱۲ بیش از ۴۴.۷ درصد جمعیت واکسینه شده و این رقم در سنین بین ۵ تا ۹ سال استان نیز ۲۴.۹ می‌باشد.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱۹ مرکز جامع خدمات در سطح استان عنوان کرد: ۶۶ مرکز خدمات شهری، ۲۶ مرکز خدمات شهری و روستایی، ۲۷ مرکز جامع خدمات روستایی در سطح استان در حال ارائه خدمات هستند.

تقی‌لو با بیان اینکه همچنین ۸۱ پایگاه سلامت در استان فعال است، خاطر نشان کرد: در سطح روستاهای استان نیز ۴۵۳ خانه بهداشت در حال ارائه خدمات به مردم روستاها هستند‌.

وی با اشاره به پسماندهایی که تولید می‌شود و محیط زیست و در نهایت سلامت را تهدید می‌کند، اذعان کرد: در سطح استان روزانه ۵۰۰ تن زباله تولید می‌شود این در حالی است که میزان تولید زباله در شهر زنجان روزانه به بیش از ۳۴۰ تن می‌رسد اما برای بهبود شرایط و کاهش میزان تولید زباله باید برخی فرهنگ‌سازی‌ها انجام شود به طوری که در یک مثال باید کیسه‌های پارچه‌ای جایگزین کیسه‌های نایلونی شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان این که این موضوع از چند جهت حائز اهمیت است، گفت: چراکه برخی زباله‌ها قابل تجزیه نیستند و با باقی ماندن در محیط در نهایت سلامتی را مورد تهدید قرار می‌دهند. با این وجود باید فرهنگ تفکیک زباله از مبدا مورد توجه قرار گیرد با اینکه این طرح اجرا شده اما چندان موفق نبوده و باید بر روی این موضوع اقدامات جدی صورت پذیرد.

وی با اشاره به اینکه فاضلاب و پسماندها از ۹ ورودی به زنجانرود می‌ریزد و موجب آلودگی زنجانرود می‌شوند، ابراز داشت: معاونت بهداشت دانشگاه نقش اطلاع رسانی را بر عهده داشته نمی‌تواند برخوردی با متخلفان انجام دهد.

تقی‌لو در ادامه با اشاره به اینکه کشور از لحاظ رشد جمعیت سیر نزولی دارد، گفت: با اینکه از سال ۹۳ قانون حمایت از خانواده ابلاغ شده اما عملا فرهنگ سازی درستی بر روی موضوع انجام نگرفته است، همین امر سبب شده تا خطر پیری جمعیت کشور را تهدید کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نرخ رشد جمعیت در کشور از ۲.۱ درصد در سال ۹۵ به ۱.۷۴ درصد در سال ۹۸ رسیده است، خاطر نشان کرد: نرخ رشد جمعیت در استان زنجان در سال ۹۹ به ۱.۷۸ درصد است که نسبت به کشور در شرایط بهتری است اما باز هم قابل قبول نیست.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۲۰ سالمندان کشور به دو برابر خواهد رسید، گفت: سیر پیری جمعیت که در کشورهای دیگر در طول ۱۰۰ سال شکل می‌گیرد در کشور ما در ۲۰ سال اتفاق خواهد بود بنابراین ما در کشور با کهولت سن مواجه خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه علی‌رغم طغیان سرخک در برخی کشورها اما درگیری در کشور ما پایین است، عنوان کرد: خوشبختانه سطح واکسیناسیون سرخک در زنجان ۱۰۰ درصد است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان سطح استان رشد جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۱۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود

مدیرکل اداره نظارت و هماهنگی بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: هر ثانیه بیش از ۲۰ کیلوگرم پسماند در شهر مشهد تولید می‌شود. - اخبار استانها -

احسان نجاری مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد اظهارداشت: افزایش ورود زائران به شهر مشهد مقدس و میزان ماندگاری آن ها، تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز باعث افزایش میزان تولید زباله در شهر مشهد نسبت به سال گذشته همزمان با اولین ماه سال بوده است.

وی تصریح کرد: طی فروردین ماه سال جاری 54 هزار و 800 تن پسماند از سطح شهر مشهد جمع‌آوری شده است و 2 هزار و 800 تن فقط زباله خانگی جمع‌آوری شده در اولین روز سال جدید بوده که در سال‌های گذشته در این کلانشهر بی‌سابقه بوده است.

نجاری‌مقدم با بیان اینکه بصورت روزانه 1767 تن زباله از سطح شهر مشهد جمع‌آوری می‌شود، خاطرنشان کرد: هر ثانیه بیش از 20 کیلوگرم پسماند در مشهد تولید می‌شود.

مدیرکل اداره نظارت و هماهنگی بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: میزان زباله جمع‌آوری شده در فروردین ماه سال گذشته حدود 50 هزار تن بوده است و کل پسماند جمع‌آوری شده سال 1402 بیش از 650 هزار و 300 تن اعلام شده است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود