Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید علی احمدزاده در نشست با اصحاب رسانه که به موضوع طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها و توزیع عادلانه آن اختصاص یافت، گفت: اجرای این طرح امری است که کشور به آن نیاز داشت و باید دولت‌های گذشته اجرا می‌کردند اما از اجرای آن واهمه داشتند.

استاندار  کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مجلس سال گذشته مبلغ ۸ میلیارد دلار برای اصلاح ارز ترجیحی مصوب کرد که این طرح در دولت گذشته اجرا شود اما اجرا نشد، پول در نظر گرفته شده  استفاده و ذخیره کالاهای استراتژیک روی خط قرمز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در آغاز کار دولت سیزدهم امکان اجرای این طرح با توجه به مشکلات نبود، گفت: اولین جلسه دولت سیزدهم پیرامون این طرح آبان ماه تشکیل شد و ذخیره‌سازی غلات و کالاهای استراتژیک و نهاده‌ها انجام شد.

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اقتصاد د‌انان معتقد بودند ارز ترجیحی باید اصلاح و تولید رونق بگیرد، افزود: در طرح جدید پول وارد تولید و تحول در اقتصاد می‌شود.

وی با بیان اینکه در گذشته ارز به وارد کننده داده می‌شد، گفت: کالاهای یارانه‌ای در بازار آزاد به فروش می‌رسید و شبکه رانت و فسادی تشکیل شد این وضعیت  باید اصلاح می‌شد چرا که ادامه این شرایط به صلاح دولت و مملکت نبود، به همین دلیل دولت در ۶ ماه دوم سال اقدام به ذخیره سازی کالاهای اساسی کرد و مقدمات طرح را فراهم کرد.

احمدزاده بیان کرد: اجرای این طرح دو مخالف داشت نخست نزدیکان دولت که معتقد بودند این طرح در محبوبیت رئیس جمهور در سال اول تاثیرگذار است، دوم کسانی که نگاه به خارج داشتند و تحول اقتصادی را  به برجام و گفت‌وگوها گره زدند اما رئیس جمهور نپذیرفت و اعلام کرد خودمان باید از داخل کشور اقتصاد را اصلاح کنیم.

استاندار  کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تحولات جهان و جنگ اوکراین و روسیه بر کمبود کالاهای استراتژیک گفت: ۷۰ درصد دانه‌های روغنی در اوکراین و روسیه تامین می‌شود،  ۳۰ تا ۴۰ درصد گندم دنیا در این دو کشور تامین می‌شد اما جنگ اوکراین ۷ میلیون نفر را آواره کرد، زمین‌های کشاورزی زیادی از دست رفت و خیلی از شهرها تخریب شدند و بیشتر سرزمین اوکراین مین‌گذاری است بنابراین اگر جنگ تمام شود اوکراین به آن شرایط عادی باز نمی‌گردد، روسیه هم صادراتش را به خاطر جنگ متوقف کرده است.

احمدزاده با بیان اینکه کشور ما به نقطه‌ای رسیده که این طرح در ۱۴۰۱ انجام شود، گفت: دولت در این شرایط حساس مصلحت مردم را به مصلحت خود ترجیح داد و رئیس جمهور هم تمام آبروی خود را گذاشته است.

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سال‌ها است که جبهه اقتصادی میدان جنگ است، گفت: کسانی که در این حوزه هستند جهادگران واقعی و کشته شدگان در این راه به مصداق شهیدان هستند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه قدرشناس سرداران در جنگ اقتصادی با دشمن هستیم، گفت: جنگ اقتصادی جنگ نرم و سختی است دولت وارد این کارزا شده و در شرایط جنگ تمام عیار است که می‌طلبد در این شرایط مهم همه کنار هم باشیم این جریان و آن جریان ندارد حتی اصلاح‌طلب‌هایی که مخالف دولت هستند همراه این طرح شدند و رئیس جمهور را تحسین کردند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طرح هنوز آغاز نشده است، گفت:  رئیس جمهور هنوز زمان اجرای طرح را اعلام نکرده است، ضمن اینکه قبل از اجرای طرح، یارانه به مردم پرداخت شده و اگر مردم بدانند یارانه اجناسی که ارز آن اصلاح شده به آنها پرداخت شده دیگر نگرانی نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه قرار نیست مصرف کننده کالایی را گران تهیه کند، گفت: جریان‌سازی عظیمی صورت گرفت و منافقین در خارج از کشور تلاش می‌کنند این طرح اجرا نشود، تبلیغات گسترده‌ای را هم آغاز کرده‌اند، بهترین نشانه برای اینکه طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها و توزیع عادلانه آن طرح مهم و تحول‌زا در اقتصاد کشور است اینکه دشمن هر اقدامی که بتواند را انجام می‌دهد تا طرح اجرا نشود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طرح جدید دولت اشتغال و تولید را رونق و به معیشت مردم کمک می‌کند، افزود: با اجرای این طرح کارخانه‌هایی که تعطیل شده بودند مجددا به چرخه تولید باز خواهند گشت.

وی با اشاره مجدد به این نکته که دشمن تبلیغات زیادی علیه این طرح آغاز کرده گفت: غالب جریان سیاسی مخالفت دولت کنار این طرح هستند و  آنچه که علیه این طرح شکل گرفته جریان خارجی و وابسته به خارج است دولت در  حال حاضر در یک میدان تمام عیار جهادی است، دلسوزان ملت به خاطر کشور و ایران قوی پای کار بیایند و دولت را در این امر یاری کنند.

 احمدزاده خاطرنشان کرد: طبق  آخرین تصمیمات قیمت نان افزایش نخواهد داشت و دولت یارانه نان به نانوایی می‌دهد بنابراین اگر نانوایی قیمت را افزایش داد باید برخورد شود، ضمن اینکه خوراک به کارخانه روغن رسید و تولید سه برابر خواهد شد.

وی رایگان شدن هزینه  آب و برق و گاز خانوارهای تحت پوشش امداد و بهزیستی را از دیگر اقدامات موثر دولت سیزدهم دانست و گفت: ۴۷ هزار خانوار تحت پوشش امداد هستند که تاکنون این طرح برای ۳۰ هزار خانوار اجرا شده است، ۱۸ هزار خانوار هم تحت پوشش بهزیستی هستند که تاکنون طرح رایگان شدن انشعابات برای ۱۶ هزار نفر  اجرا شده است.

احمدزاده در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه معاون اقتصادی استانداری به عنوان سخنگوی طرح مردمی‌ شدن یارانه‌ها در استان انتخاب شده گفت: قرارگاه خبری برای اطلاع‌رسانی دقیق و درست طرح و اقناع‌سازی مردم تشکیل شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان خطاب به رسانه‌ها  گفت: از بیان اخباری که موجب ناامیدی و تشویش در میان مردم می‌شود بپرهیزید به این طرح که موجب مهار تورم و تحول در اقتصاد می‌شود کمک کنید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح مهار تورم تورم و تحول اقتصاد استاندار کهگیلویه و بویراحمد کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد اجرای این طرح رئیس جمهور طرح مردمی یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۲۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی

مرتضی بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است. وی تصریح کرد: در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است. بهزاد فر با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: زمینه تحقق شعار سال و پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان نیازمند تهیه و تدوین یک سند عملیاتی است که پیش نویس این سند در استان آماده شده است. وی با بیان اینکه طی سال های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی همزمان شدن شروع سال ۱۴۰۳ با شروع سال برنامه هفتم توسعه را مورد توجه قرار داد و افزود: براساس ابلاغ سیاست های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است. بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، اظهار امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود. وی به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و ادامه داد: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.  این مقام مسئول گفت: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک های خصوصی، بیمه ها و ابزار و شیوه های نوین تامین مالی  و اتمام پروژه های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است. بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • یگانی از ارتش در کهگیلویه و بویراحمد مستقر شود
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • ورود بیش از ۱۳۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات