Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار سرعین گفت: دولت سیزدهم بر اساس الزامات قانونی و به منظور تأمین کالاهای اساسی و مقابله با قاچاق کالا، جهت‌دهی به اختصاص ارز ترجیحی را در دستور کار قرار داده ولی متأسفانه برخی از افراد با دامن زدن به شایعات، ضمن ایجاد التهاب در جامعه، فضا را برای افراد سودجو برای برهم زدن نظم بازار فراهم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ باقر باقر زاده فرماندار شهرستان سرعین در گفتگو با سبلان ما، به مردمی کردن یارانه ها اشاره کرد و گفت: امروز کشور دوره حساسی را در حوزه اقتصاد تجربه می‌کند،به همین جهت همه دلسوزان جامعه در اجرای اصلاح اقتصادی، یاریگر دولت باشند تا از این پیچ و گردنه حساس و مهم نیز به سلامت عبور کنیم.

وی با بیان اینکه مروجان شایعات اقتصادی اخیر در واقع،یاریگران سودجویان و بانیان وضع موجودند، گفت: آگاه سازی و تبیین درست مسئله در بین آحاد جامعه و بازگویی اینکه دولت سیزدهم در مسیر منافع مردم گام برداشته است،مهمترین عامل موفقیت در مأموریت بزرگ اقتصادی و سربلندی دولت و ملت در این آزمون بزرگ و سرنوشت ساز است.

فرماندار  سرعین گفت: دولت سیزدهم بر اساس الزامات قانونی و به منظور تأمین کالاهای اساسی و نیز مقابله با قاچاق کالا، جهت‌دهی به اختصاص ارز ترجیحی را در دستور کار قرار داده ولی متأسفانه برخی از افراد با دامن زدن به شایعات، ضمن ایجاد التهاب در جامعه، فضا را برای افراد سودجو برای برهم زدن نظم بازار فراهم می‌کنند.

باقرزاده به نظارت ها نیز اشاره کرد و گفت: کارگروه تنظیم بازار شهرستان  سرعین موظف است تا در شرایط کنونی، بر میزان نظارت‌های خود افزوده و با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود به نحوه تأمین و توزیع کالاهای اساسی و تنظیم بازاری نظارت و ابزارهای نظارتی را فعال‌تر از قبل کنند تا به تأمین مایحتاج و امنیت غذایی مردم آسیبی وارد نشود.

وی به توزیع آرد و نان نیز اشاره کرد و گفت: از ابتدای اردیبهشت ماه تا کنون شکایات متعددی در مورد بازرسی از صنوف مختلف صورت گرفته که مواردی منجر به تشکیل پرونده تخلف شده است.

فرماندار سرعین همراهی، همدلی و وحدت بین مردم و دولت را موجب ناکامی دشمنان در توطئه های دشمنان دانست و گفت: تلاش دولت بر این است که به اقشار آسیب پذیر فشار وارد نشود چرا که مردم سرمایه های اصلی نظام هستند.

  انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است