Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، پانزدهمین جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت و سازمان های مردم نهاد استان با محوریت بررسی نیازسنجی اولویت ها و تعریف پروژه های سلامت محور مردمی در محل سالن اجتماعات سردار سلیمانی اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان برگزار گردید

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری برنا از خراسان جنوبی، سید مصطفی حسینی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان و نماینده سازمان های مردم نهاد استان ضمن تقدیر از همکاری نماینده کمیته امداد امام خمینی(ره) استان با اشاره به برگزاری جلسه خانه مشارکت در سال گذشته در زمینه جمع بندی اولویت ها و تعریف پروژ های سلامت محور مردمی افزود: خانه مشارکت استان نهادی است که تقریبا تمامی گروه های مرجع اثرگذار در جامعه در این شورا عضو هستند و  با توجه به اینکه هفته سلامت امسال نیز با سه متغیر مردم، مسئولین و سمن ها  نامگذاری شده بنابراین نگاه مردمی و اهمیت نقش مردم در سلامت از جمله در طول دوران پاندمی کرونا بسیار اثرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده سازمان های مردم نهاد استان با اشاره به اهمیت کارداوطلبانه و تقویت انعطاف پذیری سازمانی در آن، خاطرنشان کرد: در این نشست قرار است براساس نیازها و اولویت های اعلام شده، پروژه های سلامت محور مردمی تعریف کنیم که می بایست اعضای خانه مشارکت استان نیز در پروژه های پیش رو، گروه های مرجع و شبکه های مردمی خود را سازماندهی نموده تا این برنامه ها در سطح استان به خوبی اجرا گردد.
سپس سیدرضا حسینی معاون حمایت و سلامت اداره کل کمیته امداد خمینی(ره) استان، با اشاره به خدمات ارائه شده در حوزه بهداشت و درمان برای مددجویان و گروه هدف تحت پوشش کمیته امداد از قبیل حمایت تغذیه ای کودکان زیر ۵ سال و مادران باردار و شیرده دچار سوءتغذیه، انجام غربالگری های بهداشتی و حمایت های درمانی مددجویان صعب العلاج و خاص، پرداخت هزینه پوشش بیمه ای مددجویان و...بیان کرد: اگر مجموعه ای بخواهد موفق باشد باید کارش مردمی اداره شود و سیستم حاکمیتی باید فقط نظارت داشته باشد که این موضوع در حوزه سلامت نیز صدق می کند.
در این نشست جلسه نمایندگان خانه مشارکت مردم در سلامت و نمایندگان سازمان های مردم نهاد استان به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات در زمینه خصوص پروژه جمع آوری سگ های ولگرد به عنوان اولویت اول استانی از جمله فرهنگ سازی و آموزش به مردم در خصوص ندادن غذا به سگ های ولگرد، پخش کلیپ های اثربخش در شبکه های اجتماعی، برگزاری جلسه تخصصی با کارشناسان مرتبط با این موضوع، بررسی موضوع مربوطه از دیدگاه شرعی و فقهی و اطلاع رسانی به مردم از تریبون نماز جمعه، استفاده از ظرفیت قوه قضاییه در این زمینه، لزوم تهیه طرح جامع و پروژه برای موضوع سگ های ولگرد و تامین اعتبار در این خصوص، بررسی جلسات مربوطه در سطح خانه مشارکت شهرستانها و....پرداختند.
مقرر گردید در خصوص موضوع سگ های ولگرد به عنوان اولویت استانی پروژه سلامت محور مردمی در دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و امور مشارکت های اجتماعی دانشگاه با همکاری و مساعدت خانه مشارکت و سمن ها تهیه شده و جهت بررسی و تایید به معاونت بهداشتی و ادارات ذیربط ارسال گردد و در ادامه جلسات آتی با گروه های مرتبط در این زمینه برگزار خواهد گردید. از طرفی خانه مشارکت شهرستانها علاوه بر این موضوع استانی، اولویت های احصاشده در سطح شهرستان را نیز بررسی و پیگیری نمایند.
همچنین مقرر گردید کارگاههای آموزشی مربوطه جهت تربیت مربیان  توسط دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و امور مشارکت های اجتماعی دانشگاه برگزار خواهد شد و در این راستا از ظرفیت سمن های مرتبط با موضوع سگ های ولگرد استفاده  برگزار گردد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هفته سلامت سازمان های مردم نهاد استان سلامت محور مردمی مردم در سلامت سگ های ولگرد کمیته امداد خانه مشارکت اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۷۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی