Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز در حالی سومین روز خود را پشت‌سر می‌گذارد که حضور علاقه‌مندان به کتاب در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) بسیار پرشور است و همه سالن‌ها و راهروهای نمایشگاه مملو از جمعیت مشتاقان است.

مشکلات داخل شبستان تا حدی حل شده اما مشکل پارکینگ همچنان باقی است

همه کمبود‌ها فضای داخلی مصلای امام خمینی (ره) در سومین روز تقریباً رفع شده و کار نمایشگاه برروی روال پیش می‌رود اما شاید مهم‌ترین مشکل بازدیدکنندگان کماکان مشکل پارکینگ است و فضای چندانی برای پارک خودروهای مردم در نظر گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ۲۱ درب مصلی تنها یک درب برای مردم است

از ۲۱ درب مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تقریبا همه درب‌ها به روی مردم بسته است و تنها درب شماره یک به عنوان پارکینگ عمومی در نظر گرفته شده که این پارکینگ هم نهایتاً یک ساعت جواب‌گوی مراجعان است و حدود ساعت ۱۱ تا ۱۱:۳۰ تابلوی ظرفیت تکمیل است در مقابل آن نصب می‌شود.

البته درب‌های ۱۷، ۱۹، ۷ و ۶ مخصوص ناشران و غرفه‌داران است که آنها می‌توانند با داشتن کارت و یا برچسب پارکینگ خودرو خود را وارد مصلای امام خمینی (ره) کنند. اما اصل مشکل گرفتن برچسب و کارت پارکینگ است و بسیاری از غرفه‌داران و ناشران از عدم صدور کارت پارکینگ گلایه دارند.

پارک خودرو در کوچه و خیابان و مشکلات برای مردم و بازدیدکنندگان

با این اتفاقات تقریبا همه بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب به ناچار خودروهای خود را در خیابان‌ها و کوچه‌های اطراف مصلی پارک می‌کنند که این کار ضمن اینکه زحمت بعد مسافت و پیاده‌روی را برای مردم در پی دارد برای اهالی محله‌های خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان، محله عباس آباد و دیگر محله‌های اطراف مصلی هم مشکلاتی ایجاد کرده است.

تنها ۳ پارکینگ برای غرفه‌داران و ناشران در نظر گرفته شده است

برای پی‌گیری مشکل پارکینگ نمایشگاه به سراغ ایرج مصفا معاون اجرایی کمیته حراست نمایشگاه کتاب تهران در مصلای امام خمینی (ره) رفتیم. او درباره پارکینگ‌های در نظر گرفته شده برای نمایشگاه کتاب به فارس می‌گوید: امسال تنها سه پارکینگ برای نمایشگاه کتاب درنظر گرفته شده که از سمت خیابان قنبر‌زاده، بزرگراه رسالت و خیابان شهید بهشتی است. پارکینگ بزرگراه رسالت از طریق درب‌های ۱۷ و ۱۹ برای ناشرانی است که در طبقه سوم یعنی ناشران دانشگاهی و کمک آموزشی است، پارکینگ ۶ و ۷ برای غرفه‌داران بخش کودک و بخش بین‌الملل و ناشران خارجی و پارکینگ ۱۵ در خیابان قنبر‌زاده ویژه تاکسی‌ها و پست است.

غرفه‌داران هم مشکل پارکینگ دارند

موضوع عدم صدور برچسب برای برخی غرفه‌داران مشکل دیگری بود که با مصفا مطرح کردیم که وی گفت: برای هر غرفه یک کارت پارکینگ درنظر گرفته شده با این حال برخی ناشران با تأیید مدیر بخش چند کارت دریافت کردند و کسانی هم که از این بایت گلایه دارند بیش از حد مجاز تقاضای کارت پارکینگ کرده‌اند.

وی درباره عدم اختصاص پارکینگ به عموم مردم گفت: پارکینگ شماره ۱۵ در خیابان قنبر‌زاده یکی از پارکینگ‌های بزرگ مصلی است که با ظرفیت حدود ۲ هزار خودرو تا دوره‌های گذشته در اختیار نمایشگاه بود، اما امسال به دلیل گود‌برداری تنها حدود یک سوم آن قابل بهره‌برداری است که آن هم در اختیار شرکت پست و تاکسیرانی قرار گرفته است.

تصمیم مسئولان این است که مردم با وسایل عمومی به نمایشگاه بیایند

به گفته مصفا تصمیم مسئولان نمایشگاه این است که مردم با وسایل حمل و نقل عمومی خصوصا مترو و اوتوبوس به نمایشگاه بیایند و در این راستا با هماهنگی شرکت‌ مترو فاصله زمانی حرکت قطار‌ها از خط یک مترو به حداقل زمان ممکن رسیده است. البته روز گذشته بخشی از ظرفیت پارکینگ‌های اختصاصی ناشران و همچنین پارکینگ چهل‌سرا به عموم مردم اختصاص داده شده است.

به گزارش فارس با بررسی‌های به عمل آمده مسئولان نمایشگاه برنامه خاصی برای تأمین پارکینگ‌ مردم ندارند و بهترین راه برای حل این مشکل را استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی بیان می‌کنند، این درحالی است که با نگاهی به ظرفیت‌های موجود مصلی شاید به راحتی می‌شد هزاران خودرو را در این مکان جا‌نمایی کرد، همان‌طور که کمتر از یک ماه قبل این اتفاق در نمایشگاه قرآن رخ داد، اما در نمایشگاه کتاب با وجود حجم چند‌برابری مراجعان نسبت به نمایشگاه قرآن هیچ فکری برای پارکینگ نشده و همه درب‌های مصلی به روی مردم بسته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مصلی نمایشگاه کتاب تهران پارکینگ نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب نظر گرفته شده کارت پارکینگ مشکل پارکینگ غرفه داران امام خمینی درب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۱۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار مهر، اسد بابایی عصر شنبه در جریان بازدید اعضای هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی از کتابخانه مرکزی تبریز افزود: طی سال گذشته تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان از ۷۷ هزار نفر به ۱۶۱ هزار نفر رسیده که این افزایش در طول سال‌های اخیر بی نظیر بوده است.

وی تعداد کتبی که سال گذشته از کتابخانه های عمومی استان به امانت برده شده است را ۷۰۰ هزار جلد عنوان کرد و اظهار داشت: این تعداد امسال با رشدی بالغ از ۱۵۳ درصد به رکورد یک میلیون و ۷۰۰ هزار جلد رسیده است.

وی از اجرای طرح کودک کتابخوان در استان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح که با همکاری مراکز بهداشت استان در حال اجرا است، کودکان ۶ ساله در موعد تزریق واکسن شأن با یک کارت دعوت خاص به عضویت در کتابخانه های عمومی استان ترغیب می‌شوند.

بابایی ادامه داد: با اجرای این طرح سال گذشته ۱۲ هزار نفر کودک ۷ ساله عضو کتابخانه های استان شدند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در ادامه از اجرای طرح خانواده‌های کتابخوان در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: با اجرای این طرح به دنبال شناسایی و معرفی خانواده‌هایی به جامعه هستیم که همه اعضایشان عضو فعال کتابخانه های استان هستند و کتاب به امانت می‌برند و بر این اساس آن خانواده‌هایی که بیشترین تعداد کتاب را به امانت برده باشند مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: طرح جدیدی هم مدنظر داریم که در صورت مشارکت ادارات عملیاتی خواهیم کرد و آن هم راه اندازی باکس‌های ویژه امانت کتاب در برخی ادارات است که هدف از آن به اشتراک قرار دادن کتاب‌های کارمندان برای مطالعه سایر همکاران است.

بابایی ابراز امیدواری کرد: با همکاری شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی این طرح به صورت پایلوت در تعدادی از ادارات عملیاتی شود تا در آینده نزدیک در تمام دستگاه‌های دولتی مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین از آمادگی این اداره کل برای حمایت از برنامه‌های شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان خبر داد.

این گزارش می‌افزاید، در ادامه این نشست محمد عزیزی راد دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند مدیر کل کتابخانه های عمومی استان ابراز امیدواری کرد با تداوم چنین اقداماتی شاهد افزایش فرهنگی مطالعه بین اقشار مختلف مردم شویم.

همچنین در ادامه هر یک از اعضای به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون زمینه‌های همکاری بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و اداره کل کتابخانه های عمومی استان اشاره کردند که راه اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات همزمان با ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی از جمله آن بود.

کد خبر 6090268

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم
  • پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه کتاب تهران به دنیا مخابره می‌کنیم
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود