Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@23:23:50 GMT

ضرورت پیشگیری از تصرف حریم بسترها در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۱۸۵۳

ضرورت پیشگیری از تصرف حریم بسترها در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار مهر، موسی خلیل‌الهی عصر امروز شنبه در مراسم معارفه رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خداآفرین گفت: حریم بستر رودخانه‌ها به دلیل ارزش افزوده‌ای که دارد، بیش‌تر مورد طمع سودجویان است و با همکاری ضابطان قضائی باید پیش از ساخت و ساز از تصرف آن جلوگیری شود چرا که تخریب و قلع و قمع سازه‌ها افزون بر هدر رفت مصالح موجب آسیب زیست محیطی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شتاب‌بخشی به روند اجرای احکام و کاهش فاصله بین ارتکاب و کشف و برخورد، قرینه‌ی اجرای عدالت است و افزون بر آثار تأدیبی مجرم، موجب فرهنگ‌سازی و پیش‌گیری از وقوع جرم نیز می‌شود.

خلیل الهی افزود: رونق واحدهای تولیدی کمک زیادی به کاهش جرایم می‌کند و از آن‌جایی‌که آسیب‌های اجتماعی سر منشأ اغلب جرایم است، با حمایت از واحدهای تولیدی و کمک به از سرگیری فعالیت و عدم تعطیلی واحدها از بیکاری و فقر جامعه جلوگیری شده و بدین‌ترتیب این اقدام به طور غیر مستقیم در پیش‌گیری جرم هم مؤثر واقع می‌شود.

اعتماد عمومی به دستگاه قضائی سرمایه قوه‌ی قضائیه است

جمیل خانی، دادستان سابق و رئیس جدید دادگستری خداآفرین نیز در این آئین با بیان این‌که دادگستری خداآفرین تا جایی که قانون اجازه می‌دهد، انعطاف دارد، انعطاف را متفاوت از انفعال دانست.

وی با تأکید بر این‌که اعتماد عمومی به دستگاه قضائی سرمایه‌ی قوه‌ی قضائیه است، به تشریح عملکرد خود در دوره تصدی دادستانی عمومی و انقلاب خداآفرین پرداخت.

خانی سپس گفت: تکریم ارباب رجوع، برخورد قاطع با تصرف اراضی ملی، حمایت از واحدهای تولیدی، برخورد جدی با مخلین نظم و امنیت عمومی جامعه، داشتن ملاقات عمومی روزانه و تعامل با اعضای شورای تأمین، ادارات و اهالی از اصول کلی و برنامه‌های من بوده و خواهد بود.

کد خبر 5490031

منبع: مهر

کلیدواژه: رفع تصرف از حریم راه ها وزارت دادگستری قوه قضاییه بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا احتکار هدفمندی یارانه ها کالاهای اساسی آمار کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد تنظیم بازار خراسان رضوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز گروههای جهادی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سانحه رانندگی در جاده شبستر - صوفیان سه کشته و چهار مصدوم بر جا گذاشت
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • آزادسازی ۳ هزار مترمربع از حریم قانونی راه در حمیدیه
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر