Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، علی سلاجقه رییس سازمان حفاظت محیط زیست در اولین گردهمایی سراسری مدیران کل حفاظت محیط زیست استان ها که صبح امروز در محل سالن همایش های بین المللی شهدای محیط زیست برگزار شد، با اشاره به شرایط محیط زیستی کشور، اظهار کرد: متاسفانه وضعیت محیط زیست کشور هنوز برای مسوولان دستگاه های اجرایی و نمایندگان مجلس به طور کامل تبیین نشده است هرچند این موضوع در دولت دارد اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

سلاجقه، خاطرنشان کرد: ریاست جمهوری نسبت به مساله محیط زیست دیدگاه فوق العاده ای در دولت مطرح کردند که کلنگ هیچ پروژه ای در کشور بدون مجوز زیست محیطی بر زمین نخواهد خورد و ما باید این موضوع را مد نظر قرار دهیم.

وی با تاکید بر لزوم تغییر شیوه نامه های محیط زیستی، تصریح کرد: کارگروهی در سازمان حفاظت محیط زیست برای این کار تشکیل شده است و این کارگروه نظرات مدیران کل استان ها و حتی بدنه کارشناسی آنها را گرفته است. همه ما باید کمک کنیم تا این اقدام در یک بازه زمانی مشخص به انجام برسد و مملکت تکلیف خود را در بحث محیط زیست بداند.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به فرمان سال مقام معظم رهبری، گفت: ظرفیت‌های خیلی عالی در بحث دانش بنیان‌ها در کشور وجود دارد که باید از آن استفاده کرد. هرجا که اندیشه و علم و دانش بیاید، جهالت رخت می بندد و این حتما به نفع محیط زیست کشور است.

وی افزود: در حال حاضر محیط زیست کشور در آستانه ها قرار دارد بنابراین صنعتی که می‌خواهد در جایی مستقر شود نمی تواند با تکنولوژی چند دهه قبل فعالیت کند. از سوی دیگر معادن هم در حال تخریب خیلی از مناطق کشور هستند و ما می بایست قبل از اینکه این اتفاق بیفتد، ورود پیدا کنیم.

معاون رییس جمهور، در ادامه تصریح کرد: ظرفیت های HSE باید در تمام بخش های مختلف احصا شود و طبق قانون، فارغ التحصیلان محیط زیست در کارخانه ها و صنایع و بخش های مختلف مستقر و مشغول کار شوند.

سلاجقه تاکید کرد: من اعتقاد زیادی به اختیارات مدیران کل استان ها دارم و مدیران باید بتوانند در مورد موضوعات مختلف تصمیمات مقتضی بگیرند.

وی با تقدیر از عملکرد اداره کل محیط زیست استان سمنان در اجرای پروژه تکثیر در اسارت یوز آسیایی، گفت: این اقدام یک دستاورد علمی بزرگ برای کشور بود و امیدوارم استان سمنان به یک پایگاه ملی برای گونه های در حال اسارت کشور تبدیل شود.

دیپلماسی محیط زیست در خدمت دیپلماسی سیاسی کشور

رییس سازمان حفاظت محیط زیست، خاطرنشان کرد: پروژه تکثیر در اسارت یوز آسیایی نشان داد چطور مساله محیط زیست می تواند باعث همگرایی و وحدت در کشور شود. من همواره گفته ام که دیپلماسی محیط زیست می تواند ظرفیت های فوق العاده ای برای دیپلماسی سیاسی کشور به وجود آورد.

به گفته سلاجقه، کشور ما نیاز به توسعه دارد و هنر و توانمندی ما در این است که این توسعه را به نحوی سامان دهیم که برای محیط زیست کشور مشکلی به وجود نیاید.

وی با تاکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت سمن های زیست محیطی، گفت: حتما باید از ظرفیت سمن هایی که در راستای حفظ محیط زیست کشور گام بر می دارند و دلسوز کشور هستند، به نحو مطلوب استفاده شود.

معاون رییس جمهور با اشاره به شعار سال سازمان حفاظت محیط زیست، متذکر شد: محیط زیست حتما باید مردم پایه، هوشمند و فناورانه باشد. بنابراین می بایست مردم را همه جا در کنار خود داشته باشیم و از توانمندی های آنها استفاده کنیم.

وی با اشاره به ضعف حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست، خواستار استفاده از ظرفیت های متخصصان و ارتقای جایگاه حقوقی این سازمان شد.

سلاجقه از برگزاری نشست وزرای محیط زیست 15 کشور منطقه در تیر ماه خبر داد و افزود: همه باید کمک کنند که این نشست در فضایی صمیمی برای رفع چالش های زیست محیطی منطقه برگزار شود.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه حقوق کارکنان این سازمان در تراز ملی وضعیت مناسبی ندارد، گفت: تاکنون یک نشست با کمیسیون حقوق و دستمزد دولت داشتیم و یک نشست دیگر هم در دستور کار است. علاوه بر این، از چند طریق دیگر هم پیگیر هستیم تا وضعیت حقوق همکاران سازمان یک جهش مناسب داشته باشد.

وی در پایان از مدیران کل استان های سازمان حفاظت محیط زیست خواست تا نقدها و پیشنهادات خود در موضوعات مختلف را به ریاست و مجموعه مدیران ستادی سازمان انتقال دهند و کمک کنند تا مشکلات محیط زیستی کشور مرتفع شد.  

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رییس سازمان حفاظت محیط زیست مجوز محیط زیستی علی سلاجقه رییس سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست کشور زیست محیطی مدیران کل استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر سلطانی‌محمدی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل خوب اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با هدف حل چالش‌های بسیار محیط زیست منعقد شده است.

وی با بیان اینکه همکاری در این تفاهم‌نامه دوطرفه خواهد بود، ادامه داد: استفاده مطلوب از توانایی علمی دانشکده برای حل مشکلات و انجام تحقیقات کاربردی، ایجاد فرصت مطالعاتی برای اعضای هیات علمی، طراحی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی - پژوهشی، استفاده متقابل از بانک اطلاعاتی و کتابخانه‌ها، حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان، استفاده از امکانات تحقیقاتی دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره‌ای در موضوعات زیست محیطی و همکاری برای ارتقای سطح تحصیلی کارکنان محیط زیست از مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همکاری برای پیشبرد اهداف دو طرفه، چاپ مقالات و کتب علمی، پذیرش دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی، همکاری در راه‌اندازی نشریات علمی و کمک برای ترجمه متون علمی، برگزاری نشست‌های سه‌جانبه میان صنایع، دانشگاه و محیط زیست برای شناسایی مشکلات، بررسی و ارائه راهکار از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تنها دانشکده تخصصی آب کشور است. در این دانشکده چهار گروه تخصصی آبیاری و زهکشی، سازه‌های آبی، مهندسی محیط زیست و هیدرولوژی و منابع آب فعال هستند و در مقطع کارشناسی یک رشته، در مقطع ارشد ۱۰ رشته گرایش و در مقطع دکتری تخصصی نیز سه رشته گرایش تدریس می‌شوند. در این دانشکده، تمرکز روی گسترش دوره تحصیلات تکمیلی است.

دیگر خبرها

  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»