Web Analytics Made Easy - Statcounter

​به گزارش همشهری آنلاین، امروز به جای جلسه همیشگی شورای شهر تهران در روزهای یکشنبه، جلسه هم اندیشی اعضای شورا با برخی معاونان شهردار تهران برای بررسی جزئیاتی از دو فوریت طرح اعطای مهلت زمان پرداخت فرم‌های اعلام عوارض ساختمانی و انتخاب اعضای کمیسیون‌ سفر برگزار شد.

دو فوریت طرح اعطای مهلت زمان پرداخت فرم‌های اعلام عوارض ساختمانی صادره در اسفند سال ۱۴۰۰ از موضوعات پر حاشیه صحن قبلی شورای شهر بود که نظرات موافق و مخالف زیادی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در این باره گفت: من با تصویب دوفوریت طرح مخالفم و پیشنهاد می‌کنم از حالت دو فوریتی خارج شود.

اما پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نظری متفاوت با امانی داشت، او گفت: با توجه به اینکه اعلام شده بسیاری از شهروندان در این زمینه سرگردان هستند، اگر دوفوریت انجام نشود باید در کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرد، در شورا تصویب و به فرمانداری ارجاع داده شود که زمان زیادی خواهد برد و این سرگردانی ادامه خواهد یافت.

محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز تأکید کرد: بر اساس بودجه تصویب شده در سال ۱۴۰۱ باید عددهای درآمدی مشخص داشته باشد. عدد فیش‌ها بالاست و می‌تواند دو ماه از درآمدهای شهرداری را پوشش دهد و اگر به یک فوریت تبدیل شود فرایند زمانی طولانی را طی خواهد کرد و تا آخر خردادماه فرصت را از دست خواهیم داد و درآمد شهرداری در این مدت تحت الشعاع قرار می‌گیرد.

دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه۲۳ سال است این مصوبه اشتباه بیرون می‌آید، اظهار کرد: ما فرصت چهار ماهه‌ای که در سال‌های قبل به مردم می دادیم که امسال ندادیم.

در ادامه حبیب کاشانی در این باره گفت: در احکام ماده ۱۰۰ نیز این موضوع وجود دارد. شهرداری در این زمینه بزرگواری کرده است. اگر جایی ما اشتباهی می‌کنیم و سهوی در این اشتباه وجود دارد موجب متضرر شدن مردم خواهد شد. تقاضای من این است که نایب رئیس شورا با فرماندار رایزنی کند که پروسه دو هفته‌ای تصویب این طرح حذف شود. برای اینکه نگرانی و استرس مردم حتی یک دقیقه کاهش پیدا کند باید این طرح تصویب شود. همچنین ۷۰ درصد افراد فیش‌ها را پرداخت نکردند.

به گزارش فارس، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: اینکه چند پرونده وجود دارد، مبلغ ریالی آن چقدر است و همچنین مدت زمان سال‌های قبل چه میزان بوده است، باید مشخص شود.

مهدی بابایی عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه عرف شهرداری این بوده که مودیان تا ۱۵ اردیبهشت فرصت پرداخت فیش‌های بهمن را داشته‌اند، گفت: قبل از اینکه این طرح را در صحن مطرح کنیم، مذاکراتی را با صارمی، معاون شهرسازی شهرداری داشتیم و گفتیم فرصتی به مودیان داده شود اما نظر موافق نداشتند.

او افزود: من تلاش خود را کردم که اصلاح انجام شود و نشد و مجبور شدیم در صحن مورد بررسی قرار بگیرد.

همچنین رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری با بیان اینکه وجوه قابل توجهی از عوارض متعلق به املاک کوچک است، گفت: تعداد محدودی از این فیش‌های صادر شده به املاک بزرگ اختصاص دارد.

در نهایت دو فوریت طرح اعطای مهلت زمان پرداخت فرم‌های اعلام عوارض ساختمانی صادره در اسفند سال ۱۴۰۰ بررسی شد و با ۱۴ رأی موافق به تصویب رسید.

طی هفته‌های اخیر جلسات مختلف هم اندیشی میان اعضای شورای شهر با شهردار و معاونان شهردار در زمینه‌های مختلف برگزار شده تا اقدامات و برنامه‌ها زودتر به سرانجام برسد. مهدی چمران هم که مدتی به دلیل کسالت و بیماری در جلسات شورای شهر حضور نداشت امروز به صورت آنلاین و مجازی در هم اندیشی حاضر شده است و قرار است بزودی در صحن حضور یابد. 

کد خبر 676603 برچسب‌ها عوارض مسکن - عوارض نوسازی شوراى شهر تهران شهردارى تهران شورای شهر تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: عوارض مسکن عوارض نوسازی شوراى شهر تهران شهردارى تهران شورای شهر تهران شورای اسلامی شهر تهران عوارض ساختمانی شورای شهر فوریت طرح دو فوریت فیش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • گرده افشانی ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار از نخلستان های خفر
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳