Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@06:41:11 GMT

جزو بدهکاران بانکی نیستیم

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۵۴۵۱

جزو بدهکاران بانکی نیستیم

شرکت ذوب آهن اردبیل و مدیریت این مجموعه صنعتی در ردیف ابربدهکاران بانکی نیست و هیچ بدهی معوقی به شبکه بانکی کشور ندارد.

سولماز نعمتی / خبرنگار
به گزارش ایران آنلاین، مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره کارخانه ذوب آهن اردبیل در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره انتشار فهرستی موسوم به ابربدهکاران بانکی کشور طی روزهای گذشته گفت: این واحد صنعتی و تولیدی در سال‌های گذشته برای تکمیل طرح توسعه آن با مشارکت یکی از بانک‌ها اقدام به اخذ تسهیلات کرده و تاکنون ۳۶۰ میلیارد ریال از تسهیلات دریافتی خود را به شبکه بانکی بازگردانده و تنها ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت نشده، دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقی بهرامی نوشهر ادامه داد: کارخانه ذوب آهن اردبیل حتی قسط عقب افتاده هم ندارد و زمان سررسید پرداخت اقساط این میزان تسهیلات باقیمانده نیز به علت تداوم روند مشارکت مدنی بانک و تبدیل نشدن طرح به فروش اقساطی، درمرحله اجرا و تکمیل طرح و قبل از تقسیط قرار دارد و به محض اجرای طرح، وارد مرحله بدهی بانکی و تقسیط می‌شود.
وی، ابراز امیدواری کرد که با تکمیل دو واحد باقی مانده کارخانه ذوب آهن اردبیل تا یکسال آینده با سرمایه‌گذاری بنیاد برکت، علاوه بر فراهم شدن زمینه اشتغال 2 هزار و 500 نفر، 700 هزار تن نیز در بخش ذوب به ظرفیت تولید فولاد کشور اضافه شود.
این مدیر بخش خصوصی تصریح کرد: میزان اشتغال کنونی در واحد نورد این مجتمع صنعتی ۱۶۰ نفر است که طی سال‌های گذشته به علت مشکلات ایجاد شده توسط شبکه بانکی به صورت نیمه فعال درآمده در حالی که در زمان افتتاح ۷۶۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار بودند.
وی ادامه داد: با توجه به هزینه ۱۷۰ میلیارد ریالی برای نوسازی کارخانه ذوب آهن اردبیل و تغییر مدیریت این شرکت از اجاره بخش خصوصی و بازگشت آن به چرخه مدیریت توسط مالک و سرمایه‌گذار اصلی در چند ماه اخیر، به جز ۱۴ درصد از سهام فروخته شده به شرکت آبداران، مابقی سرمایه این شرکت متعلق به خانواده بهرامی نوشهر است.
بهرامی نوشهر با اشاره به اینکه عوارض‌هایی که برای صادرات در نظر گرفته می‌شود، مشکلاتی را برای رونق صادرات تولیدات صنایع فولادی کشور ایجاد می کند، ابراز امیدواری کرد که با تدابیر دولت و ارائه مشوق های اثربخش برای صادرکنندگان، زمینه فعالیت هرچه بیشتر فعالان بخش صنعت و تولید در کشور فراهم شود.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کارخانه ذوب آهن اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود