Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@09:54:38 GMT

توزیع کارت کنکور کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۱ آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۶۳۹۱

توزیع کارت کنکور کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۱ آغاز شد

فرایند توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۱ در درگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.

به گزارش ایران اکونومیست، کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ از امروز یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در درگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد. داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه‌ای (نام‌، نام‌خانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد رهگیری) نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای شرکت در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت، اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکس دار و ارایه آن الزامی است.

این آزمون در نوبت صبح روزهای چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه، پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه و جمعه ۳۰ اردیبهشت ‌ماه سال ۱۴۰۱ و بر اساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد. داوطلبان هر یک‌ از کد رشته‌های امتحانی‌ لازم‌ است‌ به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه کنند.

آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی داوطلب شرکت در رشته امتحانی دوم (رشته‌ شناور) نیز بوده‌اند، باید کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از درگاه این سازمان دریافت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه کنند. زمان برگزاری آزمون رشته‌های شناور (رشته انتخابی دوم) صبح روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه است.

دانشجویان‌ شاغل‌ به‌ تحصیل‌ در مقطع کارشناسی که در زمان شروع به ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون همچنان دانشجو بوده‌اند، اعم از اینکه بعد از پایان مهلت زمان ثبت‌نام یا حداکثر تا ۳۰ بهمن ماه سال گذشته دانش آموخته شده اند، در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون نسبت به اصلاح معدل خود براساس مدرک فارغ‌التحصیلی اقدام کنند.

دانشجویان سال آخر که حداکثر تا ۳۱ شهریورماه دانش آموخته می شوند، میانگین واحدهای گذرانده شده تا ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ را در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون درج کرده و با مراجعه به دانشگاه محل تحصیل مقطع کارشناسی، فرم مخصوص معدل را به تأیید موسسه محل تحصیل خود برسانند.

مغایرت معدل اظهار شده توسط داوطلب با معدل مندرج در مدرک کارشناسی، موجب لغو قبولی در کد رشته قبولی داوطلب در مقطع کارشناسی ارشد می‌شود، بنابراین داوطلبان باید در این مورد دقت کامل داشته باشند.

با توجه به اینکه ۲۰ درصد معدل مقطع کارشناسی به صورت تراز در نمره کل داوطلب اعمال می‌شود و میانگین معدل مقطع کارشناسی ناپیوسته و معدل مقطع کاردانی به صورت تراز شده اعمال خواهد شد، داوطلبان دقت کنند در صورتی که مغایرتی در معدل درج شده روی کارت ورود به جلسه مشاهده کردند، بلافاصله در سایت سازمان سنجش آموزش کشور اقدام به ویرایش معدل کنند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کنکور کارشناسی ارشد ، توزیع کارت کنکور ، سازمان سنجش آموزش کشور

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کنکور کارشناسی ارشد توزیع کارت کنکور سازمان سنجش آموزش کشور سازمان سنجش آموزش کشور کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مقطع کارشناسی اردیبهشت ماه رشته امتحانی روی کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۶۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان

نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در استان کرمانشاه در حالی برگزار شد که سهم قابل توجهی از داوطلبان را بانوان تشکیل می‌دادند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نوبت اول کنکور 1403 نیز در حالی به‌کار خود پایان داد که همچون سال‌های گذشته شاهد آمارهایی نامتوازن در زمینه‌های مختلف بود که برخی از این عدم توازن‌ها ممکن است در آینده تبعاتی را به دنبال داشته باشد.

یکی از مواردی که در سال‌های اخیر بسیار قابل توجه بوده افزایش تعداد داوطلبان زن نسبت به مردان است که هر چند همه روی دلایل احتمالی آن اتفاق نظر دارند، اما درباره تأثیر این تفاوت چشمگیر در آینده نظرات متفاوت است.

براساس مطالعات انجام شده و نظرات کارشناسی مسائل اقتصادی و اجتماعی و تمایل پسران برای کسب درآمد تمایل آن‌ها به تحصیلات دانشگاهی را کاهش داد، اما در عوض ورود به دانشگاه و به دنبال آن بازار کار در بین دختران افزایش یافته است.

از نظر برخی از کارشناسان این عدم تعادل در تعداد دختران و پسران داوطلب دانشگاه‌ها نشان دهنده شرایط یکسان تحصیل برای مرد و زن و تشویق جمهوری اسلامی ایران برای حضور زنان در اجتماع است، اما از طرفی گروهی دیگر نیز اعتقاد دارند این موضوع ممکن است در آینده مشکلاتی را ایجاد کند.

یکی دیگر از آمار عجیب و غریب کنکور امسال که البته در سال‌های اخیر به امری عادی تبدیل شده افزایش تقاضا برای شرکت در رشته علوم تجربی است و بیشتر متقاضیان این رشته به امید پذیرش در یکی از رشته‌های پزشکی ثبت‌نام کرده‌اند و این در حالی است که ظرفیت پذیرش در رشته‌های پزشکی محدود است و بخش قابل توجهی از شرکت‌کننده موفق به قبولی در این رشته‌ها نمی‌شوند و تنها سرخوردگی را برای آن‌ها به دنبال دارد.

سجاد دادفر، نماینده سازمان سنجش در استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: امسال در استان کرمانشاه 39 هزار و 38 نفر در نوبت اول کنکور 1403 شرکت کردند که 62 درصد خانم و 38 درصد مرد بودند.

وی عنوان کرد: بیشترین داوطلبان با 52 درصد فراوانی مربوط به رشته علوم تجربی و کمترین آن با دو درصد مربوط به رشته هنر است و رشته علوم انسانی 34 درصد، ریاضی و فنی هفت درصد و زبان‌های خارجی پنج درصد داوطلبان را به خود اختصاص داده‌اند.

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تمایل بیشتر بانوان برای شرکت در کنکور، اظهار داشت: برخلاف تبلیغات سوءدشمنان علیه نظام، این موضوع می‌تواند از نقاط اتکا و قوت جمهوری اسلامی باشد، زیرا در گذشته به ندرت زمینه برای تحصیل و حضور اجتماعی زنان فراهم می‌شد.

وی با تأکید بر توجه به عدالت آموزشی در کشور عنوان کرد: براساس شرایط یکسان فراهم شده، همه دانش‌آموزان می‌توانند در کنکور شرکت کنند و هیچ ظرفیت خاصی برای بانوان در نظر گرفته نشده و نمی‌توان محدودیتی نیز برای آن اعمال کرد.

محمدی گفت: برای اینکه بتوانیم ریشه بیکاری را در استان بخشکانیم باید به رشته‌های فنی و هنرستان‌ها بیشتر توجه شود که دانش‌آموزان مهارت را بیاموزند و این شرایط برای دختران و پسران یکسان است.

وی با بیان اینکه بارها به خانواده‌ها و در رسانه‌ها اعلام شده که ثبت نام در رشته علوم تجربی الزاما سبب خوشبختی نمی‌شود و این در حالیست که ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی محدود است افزود: گاهی خانواده‌ها آرزوهای دست نیافتنی خود را روی فرزندانشان پیاده می‌کنند که سبب سرخوردگی آن‌ها می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، عنوان کرد: دانش‌آموزان و خانواده‌ها به هدایت تحصیلی، نظر کارشناسان و مشاوران تحصیلی مدارس اعتماد کنند و انتخاب رشته در کلاس نهم براساس استعداد و علایق و برگه هدایت تحصیلی باشد.

محمدی گفت: هر چند تمایل به تحصیل در رشته‌های کار و دانش و ریاضی و فنی افزایش یافته، اما انتظار می‌رود با همراهی خانواده‌ها این تقاضا افزایش هم پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • آغاز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه علوم تجربی در اراک
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی کنکور سراسری باهم رقابت کردند
  • بسته شدن پرونده مرحله نخست کنکور در گیلان
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری