Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی قاسمی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: گردهمایی پژوهشی «دامغان، نامی گمشده در هزاره‌های تاریخ» با حضور صاحب‌نظران کشوری حوزه‌های باستان‌شناسی، تاریخ، معماری و مرمت، پژوهش هنر، اسطوره‌شناسی و میراث‌فرهنگی برگزار می‌شود. 

وی ادامه داد: کوروش روستایی رییس پژوهشکده باستان شناسی میراث فرهنگی کشور در زمینه تاریخچه کاوش های تپه‌حصار و پژوهش‌های جدید در شهر قومس، حامد وحدتی نسب مدیر گروه باستان شناسی درخصوص جوامع انسانی کهن دامغان و حامد کاظمی استادیار دانشگاه ورشو لهستان در زمینه شهر دامغان در منابع اسلامی، در این رویداد پژوهشی سخنرانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قاسمی خاطرنشان کرد: آناهیتا شاهرخی، شادی گنجی، شمیم ولیان، جواد آقاجانی، فرامرز پارسی، کاوه منصوری، مرتضی نیک فطرت، علیرضا علینقی و امیر منصوری، دیگر سخنرانان این رویداد هستند. 

وی افزود: اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و تشکل مردم‌نهاد خانه تسنیم دامغان میزبان این رویداد هستند و دانشگاه دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، شهرداری و شورای اسلامی شهر دامغان در اجرای این همایش مشارکت دارند.

قاسمی با بیان اینکه دامغان با برخورداری از آثار متعدد تاریخی و باستانی، کهن‌شهر ناشناخته ایران است، گفت: این رویداد می‌تواند نقطه آغازی بر اتفاقات موثر آینده در بدنه اجتماعی و تصمیم‌ساز شهر دامغان باشد.

وی اضافه کرد: تجلیل و قدردانی از اسماعیل یغمایی و مراسم تعیین نام رسمی و رونمایی از شمایل طلایی شاخ قوچ تپه‌حصار از برنامه‌های این همایش است.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دامغان خاطرنشان کرد: دامغان از هزاران سال قبل تا به امروز، مهد زندگی انسانی و نظاره‌گر اتفاقات بزرگ تاریخ بوده و عمق هویت تاریخی و فرهنگی این شهر در مستندات و پژوهش‌های بی‌شماری نهفته است.

به گزارش ایرنا، رویداد پژوهشی «دامغان، نامی گمشده در هزاره‌های تاریخ» از ساعت ۱۷ روز جمعه سی ام اردیبهشت ماه با برگزاری افتتاحیه در سالن همایش‌های دانشگاه دامغان آغاز می شود و پس از استفاده از دیدگاه‌های فنی و علمی اساتید و صاحبنظران در شامگاه شنبه ۳۱ اردیبهشت با برگزاری اختتامیه به پایان می‌رسد. 

برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تاریخ دامغان ریاست پژوهشکده باستان شناسی باستان شناسی پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تاریخ دامغان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تاریخ دامغان باستان شناسی میراث فرهنگی باستان شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رویداد بزرگ فرهنگی توسط سپاه خراسان شمالی اجرا شد

معاون فرهنگی و هنری سپاه خراسان‌ شمالی گفت: پیرامون بیانات رهبر انقلاب نسبت به نقل روایت‌های انقلاب اسلامی، رویدادمحوری در سال گذشته مورد توجه سپاه استان قرار گرفت و پنج رویداد بزرگ در سطح استانی و ملی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌شمالی، باقر حمیدی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در همایش تجلیل از منتخبین و فعالین فرهنگی بسیج خراسان‌شمالی اظهار کرد: پیرامون فرمایشات مقام معظم رهبری نسبت به نقل روایت‌های انقلاب اسلامی، رویدادمحوری در سال گذشته مورد توجه سپاه استان قرار گرفت و پنج رویداد بزرگ در سطح استانی و ملی برگزار شد.

وی افزود: رزمایش «انوار هدایت» اولین رویدادی بود که برگزار شد؛ ۱۱ هزار اثر در این رویداد به مرکز ارسال شد و خراسان‌شمالی رتبه نخست این رزمایش را کسب کرد.

معاون فرهنگی هنری سپاه خراسان شمالی ادامه داد: رویداد فتح قله‌ها در استان با ارسال هفت هزار اثر برگزار شد که از ۱۱۷ اثر برگزیده تقدیر شد.

حمیدی خاطرنشان کرد: رویداد «امید ملت» از دیگر برنامه‌های سپاه در زمینه روایتگری بود که ۱۸ هزار اثر از خراسان شمالی ارسال شد و استان رتبه دوم را در این رویداد کسب کرد.

وی گفت: رویداد «شهید قدس» با ۶۰ هزار اثر و کسب رتبه نخست کشوری، همچنین رویداد «ایران قوی» با ثبت ۲۱۴ اثر و کسب رتبه نخست کشوری از دیگر رویدادهای برگزار شده در سال ۱۴۰۲ بود.

کد خبر 747239

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • ۵ رویداد بزرگ فرهنگی توسط سپاه خراسان شمالی اجرا شد
  • هر جا نامی هست، داستانی دارد
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد