Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های ملی حفاری و نفت و گاز اروندان، کاریان کیش (KKC) و مهندسی و توسعه ساخت ایمن ایرانیان (دمیکو) در سومین روز کاری بیست‌وششمین نمایشگاه بین المللی نفت ۲ تفاهم‌نامه و یک قرارداد همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرنگار شانا، جهانگیر شجاعی، مدیر بازاریابی، فروش و همکاری‌های بین‌المللی شرکت ملی حفاری ایران، گفت:  محورهای تفاهم‌نامه همکاری با شرکت نفت و گاز اروندان که به امضا حمیدرضا گلپایگانی و عبدالله عذاری اهوازی مدیران عامل دو شرکت ملی حفاری و نفت و گاز اروندان رسید، شامل تأمین دستگاه حفاری، انواع خدمات فنی و ویژه حفاری در مراحل حفاری و تولید از چاه‌ها، خدمات مهندسی شامل مهندسی حفاری، مهندسی کالا، مهندسی و آزمایشگاه سیمان، انگیزش چاه و سیالات حفاری و خدمات پشتیبانی عملیات و با توجه به ظرفیت‌ها و نیاز طرف‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: تفاهم‌نامه همکاری با شرکت مهندسی و توسعه ساخت ایمن ایرانیان (دمیکو) که بین حمیدرضا گلپایگانی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری و سعید ارجمند، مدیرعامل شرکت دمیکو امضا شد، ارائه خدمات چاه‌پیمایی برای رانش رشته تکمیلی درون‌چاهی در مناطق عملیاتی دریایی و خشکی طی دو سال را شامل می‌شود که با موافقت دو طرف قابل‌تمدید است.

مدیر بازاریابی، فروش و همکاری‌های بین‌المللی شرکت ملی حفاری ایران توضیح داد: در گذشته رشته‌های تکمیلی به‌طور کامل از خارج از ایران خریداری می‌شد اما اکنون با تلاش صنعتگران داخلی و پذیرش ریسک‌ها ازسوی شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت ایران و حمایت از تولیدات داخلی، این قلم با ارزش و بسیار مهم در صنعت حفاری به‌صورت تدریجی بومی‌سازی شده و بیش از ۹۰ درصد نیاز صنعت نفت در داخل تأمین  و از خروج ده‌ها میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شده است.

وی گفت: قرارداد همکاری میان شرکت‌های ملی حفاری و کاریان کیش، تأمین دو دستگاه حفاری خشکی با توان یک هزار اسب بخار و متعلقات برون و درون‌چاهی برای اجرای عملیات حفاری چاه‌های میداهای نفتی آبان و پایدار غرب به مدت ۷۳۰ دکل  روز برای تعمیر، تکمیل و افزایش تولید از میدان‌های پایدار و آبان واقع در غرب کشور است که این سند همکاری بین مدیرعامل شرکت ملی حفاری و امیر فرهمند؛ مدیرعامل شرکت کاریان کیش امضا شد.

بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و  پتروشیمی  از روز جمعه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) تا فردا (دوشنبه، ۲۶  اردیبهشت‌ماه) در محل دائمی  نمایشگاه‌های  بین‌المللی تهران دایر است.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی حفاری ایران تفاهمنامه شرکت ملی حفاری مدیرعامل شرکت ملی حفاری بین المللی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود

طی مراسمی با حضور مدیران عامل ۳ شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی مراسمی با حضور مدیران عامل 3 شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد.

بر این اساس قرار است با مشارکت کشتی‌سازی صدرا، ایزو ایکو و دریابندر و هولدینگ لجستیک غدیر، کنسرسیوم ساخت کشتی‌های تمام ایرانی ایجاد شود.

مدیر عامل صدرا در حاشیه امضای این تفاهمنامه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با تشکیل کنسرسیوم زیرساخت‌های کشور در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار ساخت کشتی به صورت حداکثری مورد استفاده قرار خواهد گرفت. یکی از برکات تشکیل این کنسرسیوم این است که با تجمیع ظرفیت‌ها، نیازمندی‌های کشور را برطرف خواهیم کرد.

علیپور افزود: بر این اساس از بهره‌برداران انتظار داریم از ظرفیت کنسرسیوم مذکور حداکثر استفاده را داشته باشند.

وی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه صدرا با کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش قراردادی دارد گفت: در حال حاضر با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران قراردادی برای ساخت 4 کشتی با ظرفیت 3500 و 5000 تن را داریم.

مدیر عامل کشتی‌سازی صدرا ادامه داد: کشتی‌های 5 هزار تنی از نوع شناورهای رورو هستند که تلاش می‌کنیم تا پایان امسال دو فروند را به آنها تحویل بدهیم.

علیپور یادآور شد: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل آن به ما قول دادند که در صورت تحویل اولین کشتی بلافاصله قرارداد سفارش دو فروند کشتی دیگر را امضا کنیم.

وی در خصوص شرکت ملی نفتکش نیز گفت: تاکنون موفق نشده‌ایم با این شرکت قراردادی امضا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد