Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک اقتصاد نوین یکی از این بانک هاست که در روزهای گذشته فهرستی از بدهکاران بانکی خود را منتشر کرد. نکته جالب توجه این است که بسیاری از بدهکاران این بانک، شرکت‌های معتبر دولتی هستند. شرکت‌هایی از جمله سرمایه‌گذاری مواد اولیه دارویی تامین، سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو)، دارویی برکت، سرمایه‌گذاری غدیر، ایران خودرو، طراحی، مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو (ساپکو)، سرمایه‌گذاری صنایع برق و آب صبا، کیسون، سرمایه‌گذاری اهداف، مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران از جمله مواردی هستند که به عنوان بدهکار معرفی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نیم نگاهی به این شرکت‌ها می‌توان به این نتیجه رسید که برای چرخش طرح‌های بزرگ توسعه محور کشور دست به دامان بانک ها شده‌اند تا بتوانند نقدینگی مورد نیاز را تامین کرده و سپس با دریافت وجوه خود از دولت این چرخه مالی را رونق بخشند.

به عنوان مثال بدهی شرکت دارویی برکت به بانک اقتصاد نوین سه هزار و ۷۰۳ میلیارد تومان اعلام شده که تحقیقات ضمنی نشانگر آن است؛ این بدهی متعلق به ۱۷ شرکت بورسی و غیر بورسی مستقل است که دارویی برکت یکی  از سهامداران آن محسوب می‌شود.

گذشته از آن، بر اساس اخبار هفته‌های گذشته و نشستی که درباره مطالبات داروسازان از دولت در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برگزار شد؛ شرکت دارویی برکت معادل این رقم را از دولت طلب دارد که تاکنون پرداخت نشده و باعث ایجاد مشکل در گردش مالی آن شده است البته باید به این نکته اذعان داشت که این تاخیر در پرداخت مطالبات باعث بهره ۹۰۰ میلیارد تومانی این تعهدات شده در حالی که دولت‌ها در پرداخت‌های خود به این مسئله توجه نمی کنند.  

با این حال باید به این مسئله اذعان داشت نسبت تسهیلات به دارایی شرکت دارویی برکت حدود ۳۵ درصد است که در محاسبات بانکی رقم معقولی به حساب می‌آید.

نیم نگاهی به وضعیت سایر شرکت‌ها نیز حاکی از آن است که چنین مشکلی برای آنها نیز پدید آمده است. برکت، نمونه بارزی است تا نشان دهد که در مسئله بدهکاران بانکی باید تحقیقات گسترده‌ای شکل گیرد تا موجب ایجاد مشکل برای پایه‌هایی که طرح‌های بزرگ سلامت و توسعه کشور را انجام می‌دهند، نشود زیرا این رویه نه تنها موجب افت فعالیت این شرکت‌ها شده بلکه شرایط را برای برخورد با ابربدهکارانی که هیچ نقشی در توسعه کشور نداشته و نقدینگی کشور را با مشکل مواجه کرده‌اند؛ خواهد شد.

به نظر می‌رسد مسئولان برای حل و فصل این موضوع و ایجاد وجه تمایز بین ابربدهکاران شخصی که اقتصاد کشور را با مشکل مواجه کرده‌اند با شرکت‌هایی که سرمایه در گردش دارند، اقدام مناسبی انجام دهد.

برچسب‌ها بانک اقتصاد نوین بدهکاران بانکی بورس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک اقتصاد نوین بدهکاران بانکی بورس بانک اقتصاد نوین بدهکاران بانکی بورس سرمایه گذاری دارویی برکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه قابل حمل مؤثر در تسریع روند التیام زخم پای دیابتی با بهبود گردش خون در محل ضایعه و با مکانیزم تحریک الکتریکی شدند.

جلال ردادی، رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر درباره مکانیزم عملکرد این دستگاه الکتریکی توضیح داد: این سیستم بهبود گردش خون، دستگاه الکتریکی قابل حملی است که جهت تحریک الکتریکی عضلانی و استفاده در منزل توسط خود فرد، طراحی شده است.

وی با بیان این‌که این دستگاه تحریک الکتریکی واحدی را از طریق ۴ پد متصل به پوست به گروهی از عضلات زیرین منتقل می‌کند، افزود: این محرک الکتریکی منحصر به‌فرد در یک موج پریستالتیک از امتداد عضلات دیستال تا پروگزیمال ادامه پیدا می‌کند و سبب فشردگی رگ‌ها و بهبود گردش خون و در نتیجه افزایش آن(جریان خون) در مناطق پروگزیمال و دیستال می‌شود که دی‌اکسید خون را حذف و خون را اکسیژن‌دار می‌کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با تأکید بر این‌که کارکرد دیگر این دستگاه الکتریکی بهبود خون‌رسانی به سایر اندام‌ها(غیر از زخم پای دیابتی) است، ادامه داد: با این مکانیزم خون غنی‌شده از اکسیژن به اندام‌ها بازمی‌گردد و جریان خون را در بیماران مبتلا به افت جریان خون در شریان‌ها و وریدها و مناطق آتروفیک(بافت‌های ماهیچه‌ای تحلیل رفته)، پارستزیا (مور مور و گِز گِز شدن اندام) افزایش می‌دهد.

ردادی با بیان این‌که این دستگاه سه مُد کاری بر اساس مشکلات شریانی، وریدی و نوروپاتی محیطی دارد که پس از تشخیص مشکل بیمار توسط پزشک متخصص، فرد به استفاده از دستگاه برای کمک به تسریع درمان اقدام می‌کند، خاطرنشان کرد: این دستگاه یک دستگاه کمک درمانی است و در کنار سایر اقدامات درمانی باید روزانه استفاده شود تا روند بهبود بیمار تسریع بخشیده شود.

وی افزود: به‌عنوان مثال در زخم پای دیابتی استفاده از دستگاه ما سبب می‌شود روند بهبود زخم به نصف زمان عادی کاهش یابد و استفاده از این دستگاه به افزایش جریان خون(پرفیوژن) در محل زخم منجر می‌شود و بهبود زخم را تسریع می‌بخشد.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با اشاره به شمار محدود این دستگاه در دنیا با مکانیزم عملکردی تحریک الکتریکی، تصریح کرد: اغلب دستگاه‌های بهبوددهنده گردش خون مکانیزمی مکانیکی دارند، به این نحو که دستگاه از طریق بستن یک کاف دور ساق پا اقدام به پر و خالی کردن آن کاف می‌کند و از این طریق، گردش خون بهبود می‌یابد.

ردادی با بیان این‌که در حال‌حاضر تنها یک دستگاه آمریکایی در بازار تجهیزات پزشکی با مکانیزم تحریک الکتریکی در بهبود گردش خون در پا کمک می‌کند، گفت: دستگاه تولید ما همه ویژگی‌ها و مشخصات آن دستگاه را دارد و با یک تکنولوژی ارزان‌قیمت، همه ویژگی‌های دستگاه را پیاده‌سازی کرده است. همچنین دستگاه به‌علت استفاده از پدهای جدا شدنی از کابل، از نظر هزینه تمام شده برای بیمار در زمان تعویض لوازم مصرفی برتری دارد.

قیمت دستگاه ایران‌ساخت یک چهارم نمونه خارجی آن است

وی، درباره مقایسه قیمتی هم گفت: قیمت دستگاه ساخت ما یک چهارم نمونه خارجی آن است. همچنین از نظر خدمات پس از فروش و تأمین لوازم مصرفی، دستگاه ما برتری کامل را دارد و شرکت قادر است همه اقلام مورد نیاز برای این دستگاه را تهیه و تأمین کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که دستگاه ما به‌علت ماهیت آن نیاز به استفاده طولانی مدت توسط بیمار دارد، افزود: باتری دستگاه یکی از اقلامی است که در گذر زمان دچار آسیب می‌شود، شرکت با در نظر گرفتن این بحث و هزینه زیاد تعویض باتری، طراحی محصول را به‌نحوی قرار داده که بتواند با باتری کتابی کار کند. برای این منظور جریان مصرفی برای ایجاد ولتاژ تحریک به‌نحو مناسبی مدیریت می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیابت یکی از بیماری‌های مهم غیرواگیر در کشور است که طبق اعلام دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۱ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال به آن مبتلا هستند.

زخم پای دیابتی یکی از عوارض شناخته شده این بیماری است که طبق اعلام پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم، تقریباً از هر ۴ نفر یک نفر به این عارضه مبتلا می‌شود.

بحث درمان کم‌هزینه و با حداقل عوارض جانبی بیمار در صنعت تجهیزات پزشکی اهمیت فراوانی دارد. در این طرح هم چندین هدف از جمله درمان از راه دور بیمار و کم کردن نیاز بیمار به حضور در محیط کلینیکی، کاهش هزینه‌های سیستم درمان از طریق تسریع در روند بهبود زخم، تسکین و درمان دردهای ناشی از پای دیابتی و عوارض جانبی ناشی از آن (گِزگِز پا، بی‌خوابی و ...) و کاستن هزینه‌های ناشی از مراجعه بیمار به صنعت بیمه دنبال شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل