Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@00:41:35 GMT

احیای 460 واحد اقتصادی در 4 ماه گذشته

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۷۴۲۵

احیای 460 واحد اقتصادی در 4 ماه گذشته

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ سید امیر حسین مدنی نماینده ویژه معاون اول ریاست جمهوری در نهضت احیا با حضور در برنامه صبح به خیر ایران، به تشریح دستاوردهای این نهضت در مدت کوتاه فعالیت خود تاکنون پرداخت.

او در این برنامه با اشاره به مشکل عدم تجمیع آمار قابل اتکا از واحدهای اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل گفت: اصلی‌ترین مشکل کار ما بحث آمارو اطلاعات در حوزه اقتصادی بود که اساسا این مشکل خیلی از کشورهای دیگر نیز هست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا بحرانی در کشورها رخ می دهد و این بحرانها باعث تعطیلی بنگاههای اقتصادی می شوند یا سیاستهای غلط اقتصادی دولتها باعث تعطیلی واحد ها می شوند. ما از همان 4 ماه پیش توانستیم  آمار و اطلاعاتی را از دستگاههای مختلف بدست آوردیم و برای صحت سنجی این آمار را با کمک خود فرمانداریها و فعالان حوزه اقتصادی تکمیل کردیم.

مدنی افزود: ما یک اطلاعات خوبی را در حوزه صنعت به دست آوردیم که نشان دهنده 12 هزار واحد تعطیل شده در حوزه صنعت کل کشور بود که بخشی از آنها به صورت نیمه فعال بودند. البته برای آنها هم بحث احیا مطرح است.

امیر حسین مدنی در مورد دو بخش کشاورزی و خدمات نیز به بیان آمار مجموعه های تعطیل و نیمه تعطیل پرداخت و گفت: در حوزه کشاورزی و خدمات تاکنون نزدیک به 49 هزار واحد داریم که باید احیا شوند. اینها واحدهایی هستند که پروانه گرفتند و بنا بر  دلایلی به تعطیلی کشیده شدند.

نماینده ویژه معاون اول رییس جمهور در نهضت احیا واحدهای اقتصادی با اشاره به سرمایه های عظیم معطل مانده در این واحدها گفت: یک عدد بالایی هم در واحدهایی داریم که هنوز به مرحله پروانه نرسیدند در حالی که واحد اقتصادی 70 یا 80 درصد پیشرفت برای راه اندازی داشته و بنا به دلایلی رها شده و عملیاتی نشده است.

سید امیر حسین مدنی در ادامه با اشاره به برگزاری تورهای ویژه نهضت احیای واحدهای اقتصادی گفت: اساسا کاری که در نهضت احیا اتفاق می افتد چون یک ساختار موازی بقیه دستگاهها و وزراتخانه ها نیست و قرار است از همه ظرفیتها و هم افزایی هم دستگاهها استفاده کند تا احیا اتفاق بیفتد. برای این موضوع یکی از جبهه های کاری که سنتی‌ترین جبهه کاری ما هست حوزه تورهای احیای واحدهای اقتصادی است که متشکل ازنمایندگان تام الاختیار استاداری، نمایندگان تام الاختیاردستگاههای مرتبط مثل وزارت صمت، شرکت شهرکها، وزارت اقتصاد، بانک مرکزی ،نماینده بانکها و نماینده دادستان هستند که در تورهای یکروزه یا دوروزه در یک استان یا یک شهرک صنعتی یا مجموعه واحدهای اقتصادی حضور پیدا می‌کنند و از نزدیک به بررسی و حل مشکلات واحدهای اقتصادی می پردازند. این تورها تاکنون در دو استان قزوین و گیلان برگزار شده است و این ترکیب ترکیب ارزشمندی است و دورهم جمع شدنش می‌تواند مشکلاتی که واحد ها دارند حل و فصل شوند.

وی ادامه داد: یک جبهه کاری نیز با نهاد های انقلابی کار می‌کند که مجموعه بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی  و  مجموعه نیروی مقاومت بسیج در این دسته هستند و با شرایطی که دولت مهیا می کند این جبهه کاری شکل گرفته است.

مدنی در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه نظارت بعد از احیا برای تداوم فعالیت این واحدهای اقتصادی چگونه است گفت: اساسا کاری که در نهضت احیا در حال اجراست این است که تمام این اقدامات در بستر سامانه‌ها باشد که کاملا قابل ردگیری  و با شفافیت کامل وجود داشته باشد تا وقتی مردم می بینند واحدی احیا شده این واحد را ردگیری کنند و ببینند چه اقداماتی انجام شده و در بتوانند به راحتی پیگیری کنند.

وی افزود: متاسفانه کاری که قبلا در کشور زیاد انجام شده مصوبات و مجوزهای متعدد داده شده منتهی بعدا پیگیری نمی شده و دستگاه ها خودشان را ملزم نمی دانستند که از دستگاه دیگر تبعیت کند و همین طورکار رها می‌شده است.

مدنی در مورد میزان واحدهای احیا شده گفت: تا کنون460 واحد احیا داشتیم که بخشی با مشارکت نهاد ها بوده و یک بخشی در خود نهضت مستقیما به احیا رسیده و یک بخشی نیز در شهرک های صنعتی به احیا رسیدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امیر حسین مدنی احیای واحدهای تولید راکد واحدهای اقتصادی نهضت احیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۷۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال

معاون وزیر راه‌وشهرسازی از تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال خبر داد و گفت: ۲میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در طرح ملی مسکن در دست ساخت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ارسلان مالکی، شب گذشته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از 2میلیون و 500 هزار واحد مسکونی در بخش‌های مختلف طرح ملی مسکن در دست ساخت است.

او با بیان اینکه 45هزار هکتار زمین برای اجرای طرح ملی مسکن به محدودۀ شهرها الحاق شده‌است، اضافه کرد: ساخت 57شهرک برای اجرای این طرح در کشور مصوب شده‌است.

مقاوم‌سازی 115هزار واحد مسکونی روستایی در لرستان

معاون وزیر راه‌وشهرسازی اعلام کرد: مراحل تصویب ایجاد بخشی از شهرک‌ها برای اجرای طرح ملی مسکن به پایان رسیده‌ و واحدهای مسکونی در این شهرک‌ها ساخته شده‌است.

مالکی با بیان اینکه اجرای طرح ملی مسکن در لرستان به‌دلیل مشکل تأمین زمین دشوار شده‌است، یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی این عقب‌ماندگی را باید با هم‌افزایی جبران کنند.

او با اشاره به تأمین 300 هکتار زمین در لرستان بیان کرد: اگر مشکل تأمین زمین در این استان رفع شود شاهد سرعت در اجرای طرح ملی مسکن خواهیم بود.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی عنوان کرد: ما تلاش می‌کنیم که واحدهای مسکونی با پیشرفیت فیزیکی 70درصد را تا پایان سال 1403 تحویل متقاضیان دهیم.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • طرح ملی مسکن در ۱۰۸ شهر استان در حال اجرا