Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور اقتصادی و دارایی در آستانه روز روابط عمومی و در گردهمایی مدیران ارتباطی وزارت اقتصاد با بیان اینکه مهمترین کارکرد روابط عمومی‌ها، تصویرسازی درست برای جامعه است، ارزیابی و افکارسنجی را از وظایف مهم مراکز روابط عمومی‌ دانست.

به گزارش ایران آنلاین، دکتر سید احسان خاندوزی در این همایش که با حضور معاونان این وزارتخانه، مدیران روابط عمومی‌های بانک‌ها، بیمه‌ها، سازمان‌های تابعه، ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استان‌ها و همکاران مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اقتصاد در محل ساختمان مرکزی بانک مسکن برگزار شد، ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به مدیران و کارکنان روابط عمومی، گفت: ما غیر از خصومت خارجی و دشمنان و بدخواهان بیرونی و بیش از آن‌ها، در یک کشاکش با جریان‌هایی از ذی‌نفعان اقتصادی قرار داریم که با تحول و تغییر در نظام منافع اقتصادی مخالف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیرامور اقتصادی و دارایی افزود: به عبارت دیگر وضع موجود و سهم بری‌های معوج و غلط فعلی که موجب فربه شدن برخی جریان‌های اقتصادی شده، مهمترین مطمح نظر آنان است و هر سیاست، نگرش و نظارتی که در پی این باشد که نظام سهم‌بری غلط موجود را تغییر دهد و آن را به نفع اکثریت و منفعت عمومی تغییر دهد با سیلی از فشارها و برچسب‌ها مواجه می‌شود.
وی با بیان اینکه مصادیق این برخورد منفعت‌طلبانه علیه تحولات اقتصادی زیاد است، گفت: در حوزه مالیاتی اقلیتی هستند که باری از نظام اقتصادی کشور بر نمی‌دارند و اگر عادلانه پیش برویم باید بیش از این در نظام مالیاتی نقش داشته باشند و درنظام بانکی، حوزه مناسبات گمرکی و ... این موارد وجود دارد.
دکتر خاندوزی با بیان اینکه مدیران ارتباطی هستند که می‌توانند در وضعیت فشار رسانه‌ای، شرایط را برای افکارعمومی به درستی تبیین کنند، افزود: مدیران ارتباطی و روابط عمومی در این شرایط کمک کار اصلی مدیران عالی رتبه اقتصادی هستند و مدیران مذکور بدون بکار گرفتن ظرفیت‌ها و هنر همکاران ارتباطی و روابط عمومی درعرصه نبرد اقتصادی موفقیت چندانی کسب نخواهند کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: درخواست من این است که مدیران ارتباطی و روابط عمومی و همکاران‌مان در این بخش جایگاه خود را بازخوانی کنند. باید توانمندترین، باهوش‎ترین نیروهای سازمان‌ها برای روابط عمومی‌ها انتخاب شوند زیرا روابط عمومی‌ها و جایگاه‌های ارتباطی هستند که در صف اول تبیین درست سیاست‌ها و چشم‌اندازهای آن برای مردم قرار دارند.
خاندوزی تاکید کرد: اگر بتوانیم این تصویرسازی را به خوبی در ذهن مردم ترسیم کنیم بدون شک جامعه فهیم و منصف ایرانی همراهی بیشتری با سیاست‌هایی که در جهت منافع ملی و بلند مدت اجرا می‌شود، خواهد داشت. اصلاحات یارانه‌ای کشور از جمله همین موارد است که این روزها این سیاستگذاری در حال اجراست.
وی با بیان اینکه نباید در حوزه ارتباطی و بخصوص اجرای سیاست‌های اقتصادی جای اصل و فرع تغییر کند، اظهار کرد: هر تحول اقتصادی با مشکلات و چالش‌هایی روبروست اما باید مسیر را برای افکارعمومی به خوبی ترسیم کنیم و به مردم نشان دهیم که سیاست‌ها در مسیر درست در حال اجراست.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه باید شبکه‌ای از کارشناسان برای تبیین درست سیاست‌های اقتصادی ایجاد کنیم، گفت: باید کارشناسان زبان گویا و پل ارتباطی میان مدیران و مردم باشند که از زبان آن‌ها سیاست‌ها تبیین شود و سراغ قالب‌های گیراتر و پرنفوذتر برویم.
دکتر خاندوزی ارزیابی و افکارسنجی را یکی از وظایف مهم مراکز روابط عمومی‌ دانست و گفت: انتظار این است که روابط‌عمومی‌ها افکار را به خوبی سنجش و اطلاعات آن را در اختیار مدیران قرار دهند و برای هر تصمیمی باید عقبه افکارسنجی وجود داشته باشد و باید در هر مرحله چرخه بازخوردگیری را روابط عمومی‌ها بوجود بیاورند و تکمیل کنند و بدون هیچ سانسوری این اطلاعات را در اختیار مدیران قرار دهند تا مدیران تصمیمات آگاهانه تری را با توجه با این بازخوردها اتخاذ کنند.

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: امور اقتصادی و دارایی مدیران ارتباطی روابط عمومی ها روابط عمومی سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۹۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناسان صهیونیست: جنگ، اسرائیل را ورشکسته کرده است

شماری از مسئولین سابق اقتصادی در رژیم صهیونیستی اعلام کردند: جنگ در غزه، اسرائیل را به ساختاری ورشکسته تبدیل کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه معاریو گزارش داد، رؤسای سابق بخش بودجه وزارت اقتصاد معتقدند که جنگ باعث شده است تا اسرائیل از یک ساختار در حال توسعه به ساختاری منزوی تبدیل شود.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نشست کمیته مدیران سابق اداره تدوین بودجه در تل‌آویو برگزار و شماری از مدیران سابق بخش تامین بودجه خزانه اسرائیل در آن شرکت کردند.

یاروم آریاو یکی از این مدیران در این رابطه گفت: ما واقعا باید به این هشدار واقعی توجه نکیم، پروژه صهیونیستی در حال متلاشی شدن است، کابینه در حال دیکته کردن خواسته‌های خود به ما است، اما کابینه توخالی و وزیر دارایی هم فردی متکبر است، نخست وزیر ما را به مسیری پر تلاطم پیش می‌برد که اهداف ساختار حاکم با مسایل شخصی او در تضاد با یکدیگر قرار دارند، شما به شرایط ربوده شدگان توجه کنید به نوع رفتاری که با افراد کوچانده شده از شمال و جنوب نگاه کنید، این البته سوای شرایط (وخیم) اقتصادی است اما قبل از آن ما باید علل به وجود آمدن این شرایط را مورد توجه قرار بدهیم.

این کارشناس صهیونیست در ادامه گفت: ما به دلیل تضاد منافعی که نخست وزیر از یک سال و نیم پیش دچار آن شده است فرصت‌های زیادی را از دست می‌دهیم، جایگاه اعتباری اسرائیل از بین رفته است ما همچون فرد جذامی مطرود شده ایم، تا به حال سابقه نداشته است که چنین فروپاشی بزرگی توسط فردی علیه ما صورت گرفته باشد.

به اعتقاد این کارشناس اقتصادی، تا به امروز اسرائیل فقط جنگ‌های کوتاه را تجربه کرده است اما این جنگ تاثیرات منفی خطرناکی به همراه خود آورده است که صنایع فن‌آوری‌های هایتک، گردشگری و دیگر صنایع را تحت الشعاع خود قرار داده است.

رام بیلینکوف دیگر رئیس سابق این بخش می‌گوید: آنچه که در هفت اکتبر رخ داد چندان غافلگیر کننده نبود، من بر این باورم که جامعه اسرائیل از مدت‌ها پیش سقوط به سوی بحران را آغاز کرده بود، جامعه‌ای که فقط به دنبال وقت گذرانی بوده و کسب در آمد و پست و زندگی مرفه در دستور کارش قرار دارد، تلاش برای کسب در آمد بیشتر باعث شد تا برخی‌ها در پروژه‌های ضد صهیونیستی سرمایه گذاری کنند چون جامعه اسرائیل دچار کوری شده است.

او ضمن حمایت از افزایش بودجه ارتش گفت: مسئله حایز اهمیت آن است که باید شاهد تغییرات ریشه‌ای در جامعه اسرائیل باشیم، اما من نسبت به این اقدام بد بین هستم، وقتی اظهارت افرادی همچون سموتریچ را می‌شنوم بیشتر ناامید می‌شوم.

هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل استبهانه‌های بنی اسرائیلی تل‌آویو برای کارشکنی در توافق جدید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارشناسان صهیونیست: جنگ، اسرائیل را ورشکسته کرده است
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • محکومیت هزار میلیاردی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک یارانه‌ای
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر