Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید هادوی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه در حال حاضر هویت دانشجویی در ابعادی مانند فرهنگی، آموزشی، علمی و اجتماعی متاثر از موضوعاتی مانند رخوت در فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی،کرونا و آموزش مجازی است، اظهار کرد: رخوت در تشکل‌های دانشجویی و بی‌تفاوتی دانشجویان باعث شده است تا هویت دانشجویی به صورت مناسب شکل نگیرد که البته تصمیمات مسئولان نیز در این خصوص بی‌تاثیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید در دانشگاه‌ها و بین دانشجویان هویت ‌سازی انجام گیرد، گفت: در حال حاضر برخی از هویت‌های فرهنگی یا علمی دانشجویان نادرست است؛ چرا که بر اساس شاخص‌ها یا اسناد بالا دستی کشور تنظیم نشده است.

عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با انتقاد از اجرای چراغ خاموش سند ۲۰۳۰ در کشور تصریح کرد: متاسفانه این سند به یکی از سندهای اصلی که مبنای تصمیم گیری و سیاست گذاری مسئولان بوده، تبدیل شده است. این موضوع خود باعث شده تا هویت‌های نادرست بین دانشجویان شکل گیرد. همچنین نظام رتبه بندی و ارزش گذاری دانشگاه‌ها بر اساس سند ۲۰۳۰ انجام می‌شود که باعث شده تا هویت علمی دانشجویان متمایل به تفکرات غرب و غربگرایانه باشد. 

وی اضافه کرد: مسئولان به ویژه معاونان فرهنگی در دانشگاه‌ها نقش اصلی در تغییر مرجعیت اسناد بالا دستی و در نتیجه هویت سازی دارند. در این راستا باید سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها، بومی سازی علوم، سند تحول جامع فنی و مهندسی، دانشگاه اسلامی، در زمان کمتری در دانشگاه‌ها اجرایی شود.

تخریب هویت دانشجویی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم

هادوی با اشاره به اینکه همسو بودن تفکرات معاونان فرهنگی با تشکل‌های دانشجویی و فعالان فرهنگی در دانشگاه‌ها باعث شکل‌گیری هویت مناسب می‌شود، گفت: زمانی که موضوعات بین تشکل‌های دانشجویی و معاونان فرهنگی یکسان باشد، این فعالیت‌ها روز به روز گسترش می یابد و باعث شکل گیری هویت فرهنگی-دانشجویی می‌شود؛ اما اگر اختلاف سلیقه یا اختلاف مبنایی در تفکر و عقاید وجود داشته باشد باعث دلسری آنها نسبت به موضوعات دانشگاه و کشور و رخوت بین فعالان دانشجویی می‌شود. البته این همسویی به معنای حزبی نیست؛ بلکه پایبندی به ارزش‌های انقلاب ملاک است.

این فعال دانشجویی با بیان اینک دولت‌های یازدهم و دوازدهم هویت دانشجویی را تخریب می کردند، گفت: متاسفانه افرادی در دولت‌های قبلی در منسب مسئولیت قرار داشتند، اجازه شکل‌گیری هویت دانشجویی در دانشجویان انقلابی را نمی‌دادند. در حال حاضر پیگیری این پرونده‌ها و گرفتن مسئولیت از این افراد یکی از اولویت‌های کاری تشکل‌های دانشجویی و پیگیری از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری است؛ چرا که متاسفانه هنوز برخی از این افراد در جایگاه معاونت فرهنگی برخی دانشگاه‌ها باقی مانده‌اند.

وی با تاکید بر وجود چند صدایی در دانشگاه‌ها یادآور شد: در حال حاضر چند صدایی بین تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها وجود دارد. فعالیت کم تشکل‌های اصلاح طلب به علت وجود رخوت خودشان است و این موضوع به دولت یا نبود آزادی در دانشگاه‌ها مرتبط نیست.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1140709 برچسب‌ها هویت دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هویت دانشجویی تشکل های دانشجویی هویت دانشجویی دانشگاه ها حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا

به گزارش قدس آنلاین، صنعا پایتخت یمن امروز شاهد برپایی بزرگترین تظاهرات دانشجویی جوانان یمن در حمایت از ملت فلسطین با عنوان «نسل وعده آخرت» بود.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با صدور بیانیه‌ای سکوت و ناتوانی مستمر در قبال جنایات صهیونیست‌ها ضد ملت غزه را به شدت محکوم کرده و دولت آمریکا را مسئول استمرار این جنایت‌ها توصیف کردند.

جوانان یمنی در این راهپیمایی همچنین مواضع شرافتمندانه دانشجویان و عناصر آکادمیک در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در مخالفت با نسل کشی غزه را ستوده و سرکوب و بازداشت دانشجویان در دانشگاه‌های غربی را به شدت محکوم کرده و خواستار آزادی بازداشتی‌ها شدند.

در بیانیه دانشجویان یمنی همچنین از تحریم اقتصادی کالاهای آمریکایی و اسرائیلی و شرکت‌های حامی آنها به عنوان کمترین اقدام در حمایت از ملت و برادران فلسطین حمایت و بر ادامه این روند تاکید شده است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دیشب با صدور بیانیه‌ای از مواضع شجاعانه جنبش انصار الله و نیروهای مسلح یمن در حمایت از ملت فلسطین که در معرض نسل‌کشی و پاکسازی نژادی ارتش جنایتکار و نازیستی صهیونیستی قرار دارد، تقدیر کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند