آنقدر باید کار و تلاش کنیم تا رضایت مردم مستضعف و محروم کشور را به دست آوریم
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۵۹۴۸
سردار حزنی با بیان اینکه از خبرنگاران و فعالین حوزه رسانه و خبر میخواهم در راستای رفع مشکلات محرومین و در کنار مستضعفان گام بردارند، گفت: آنقدر باید کار و تلاش کنیم تا رضایت مردم مستضعف و محروم کشور را به دست آوریم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ سردار سید ضیاءالدین حزنی، دبیر قرارگاه محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز در ویژهبرنامه تجلیل از دستاندرکاران ساخت منازل نیازمندان و مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در بندرعباس، اظهار کرد: مأموریت اساسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و برقرار امنیت است.
وی افزود: سپاه در کنار این مأموریت اصلی و اساسی آن بحث محرومیتزدایی، مردمدوستی و مردم یاری را در سراسر کشور به خصوص در مناطق محروم، صعب العبور و مرزی کشور انجام میدهد.
دبیر قرارگاه محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ورود سپاه به برخی از کارهای فرهنگی، اجتماعی، محرومیت زدایی مانند مبحث ازدواج آسان، مسکن، آب و معیشت که این فعالیت ها توسط تمامی ردهها و قرارگاهها و مناطق سپاه در راستای محرومیتزدایی در کشور صورت گرفته است.
حزنی با تاکید بر اینکه ما آنقدر باید کار و تلاش کنیم تا رضایت مردم مستضعف و محروم کشور را به دست آوریم، تصریح کرد: از همه مسئولین استان هرمزگان که خالصانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم محروم این منطقه خدمترسانی میکنند، قدردانی میکنم.
وی خاطر نشان کرد: از خبرنگاران و فعالین حوزه رسانه و خبر میخواهم در راستای رفع مشکلات محرومین و در کنار مستضعفان گام بردارند و برای ترویج فرهنگ محرومیتزدایی از تمامی ظرفیتهای خود استفاده کنند.
انتهای پیام/

تبلیغات در خبربان
منبع: دانا
کلیدواژه: محرومیت زدایی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
بهترین برند کولر چیست؟
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
خبر هوشمند فهام
گزارش وزیر خارجه از روابط تهران با دمشق و...
دومان سهند
داربست
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
تعمیر فوری گوشی شیائومی
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
اجاره کلبه چوبی
خیانت در امانت در مال مشاع
افزودنی های بتن چیست؟
کلینیک بتن ایران
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
یارانه عید قربان 1401 ؛ عیدی به جاماندگان یارانه
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
دانلود قسمت 9 سریال شهرک کلیله و دمنه ؛...
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
اخبار فناوری
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
اینتل فروش تراشه استخراج بیت کوین را آغاز کرد
تهیه غذا
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
ییلد پروتکل چیست؟ آموزش کار با Yield Protocol برای...
کولر گازی 36000 گری
دوره دیجیتال مارکتینگ
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
فروش کفش
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
کتاب صوتی
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
تفاوت کولر گازی و آبی
خبر بعدی:
توریسم سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر راه اندازی شود/محرومیتزدایی در حوزه سلامت اولویت دولت سیزدهم
بهرام عین اللهی گفت: یکی از راهکارهای پیشرفت برای حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر این است که توریسم سلامت راه اندازی کنند و باید شرایطی را به گونه ای فراهم کرد که پزشکان به صورت اختیاری به این مناطق بیایند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ بهرام عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساعاتی قبل وارد ایرانشهر شد.
بازدید از مرکز درمانی و سوختگی، بازدید از بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی و بیمارستان مادر کودک ایرانشهر از مهمترین برنامههای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان ایرانشهر است.
بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت پس از بازدید از مراکز درمانی شهرستان ایرانشهر به چابهار سفر میکند.
وی در بدو ورود از بزرگترین مرکز سوانح سوختگی جنوب شرق کشور در ایرانشهر بازدید و در جریان نحوه خدمت رسانی به مردم قرار گرفت و سپس از پروژه در حال تکمیل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی این شهرستان بازدید کرد.
سپس جلسه ای در بیمارستان ایران با حضور وزیر بهداشت، نماینده حوزه انتخابیه شهرستان، مسئولین و مدیران ایرانشهر برگزار شد.
دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به یک میلیارد و پانصد میلیون تومان بودجه نیاز دارد
در این جلسه مولوی عبدالصمد کریم زایی، امام جمعه اهل سنت ایرانشهر بیان کرد: مطابق فرمایش رسول خدا امروز وزیر بهداشت اهتمام ورزیده که به امور مسلمانان بپردازد که این نشانه مسلمانی و بانی خیر است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به دو چیز معنویات و مادیات نیاز دارد که طی جلسه چند روز گذشته رئیس دانشگاه علوم پزشکی با روحانیون این منطقه گفت: یک میلیارد و پانصد تومان دانشگاه بودجه نیاز دارد.
این خطیب جمعه تصریح کرد: حضور امروز وزیر بهداشت امیدوارم خروجی های ثمر بخشی داشته باشد که به این وسیله بسیاری از مشکلات حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر حل شود.
وی اضافه کرد: یکی از نیازهای اساسی دانشکاه علوم پزشکی حوزه ایرانشهر وجود پزشکان متخصص و متعهد بوده و آن ها زمانی به این منطقه می آیند که شرایط رفاهی خوب باشد.
مولوی کریم زایی خاطرنشان کرد: مردم برای درمان به استان ها و شهر های همجوار می روند که در این شرایط اقتصادی این کار برایشان هزینه های هنگفتی را به دنبال دارد.
وی اذعان کرد: طبق فرمایش رسول الله امنیت و سلامتی دو نعمت بزرگی هستند که باید همگان قدردان آن باشند.
افتتاح اولین بیمارستان روانپزشکی در ایرانشهر
در ادامه سعید موحد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیان کرد: بنده در طول این سه ماه به یک نکته رسیدم که واقعا نگاه دولت به این دانشگاه ویژه و قابل تقدیر بوده است.
وی افزود: اولین بیمارستان روانپزشکی و پلدان دشتیاری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر افتتاح شده است.
وی اضافه کرد: اولین مرکز ال دی ار، بیمارستان سوختگی خاتم در حوزه ایرانشهر و پروژه هایی را در سطح بیمارستان چابهار در هفته دولت افتتاح خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: مهم ترین مولفه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیروی انسانی بوده که تا کنون توانستیم تعداد ۲۵۰ تا ۳۰۰ سهمیه برای جذب اقدام کردیم.
وی عنوان کرد: مرکز آموزش سلامت نیکشهر را بعد از چندین سال وقفه احیا کردیم و توانستیم برای چابهار ۴ رشته جدید اضافه کنیم.
وی تصریح کرد: از نظر امکانات آمبولانسی خیلی مشکل داریم و آمبولانس ها با توجه به شرایط آب و هوا سریع فرسوده می شوند.
در ادامه جلسه عبدالناصر درخشان، نماینده حوزه انتخابیه شهرستان ایرانشهر بیان کرد: آقای وزیر شما بهتر از هر کسی مشکلات دانشگاه علوم پزشکی این منطقه را می دانید و آرزوی مردمان ما رسیدن به استانداردهای حداقلی در زمینه بهداشت است.
وی افزود: در وهله اول دانشگاه نباید مرکز بهداشت باشد باید مرکز پرورش پزشکان و متخصصان بهداشت باشد.
وی اضافه کرد: پزشکان استان های دیگر به سختی و از روی اجبار به این استان می آیند و از شما خواهش می کنم از پزشکان بومی استفاده کنید.
توریسم سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر راه اندازی شود
در ادامه جلسه بهرام عبداللهی، وزیر بهداشت بیان کرد: شهرستان ایرانشهر یک افتخاری را دارد که میزبان ولایت بود و همین موضوع این منطقه را از سایر مناطق متمایز تر می کند.
وی افزود: این منطقه دارای افراد فهیم و دانشمند و دلسوزی بوده که جز خدمت به مردم قصد دیگری ندارند.
این مقام مسئول تصریح کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از دانشمندان به نام کشور هستند.
وی تصریح کرد: من قبل از اینکه وزارت بهداشت به کارگیری شوم در غالب گروه های جهادی سیستان و بلوچستان آمده ام و آرزو داشتم به این مناطق و مردمان آن خدمت کنم.
وی اضافه کرد: کادر سلامت در کنترل کرونا خیلی موفق عمل کردند که زحمات آنان قابل تقدیر است.
وزیر بهداشت عنوان کرد: محرومیت های سیستان و بلوچستان محرومیتی تاریخی هستند و در زمان شاه ۱۰۰ درصد وابسته به غرب بودیم ولی در عمل هم آن زمان اتفاقی نیفتاد.
وی اضافه کرد: بعد از انقلاب دشمن به دنبال محرومیت این مناطق از طریق به مخاطره انداختن امنیت ایران بود و بخشی از این محرومیت ها ناشی از تحریم های ظالمانه آمریکا بوده و واقعیت امر این هست که در جای جای مملکت ما مردم فهیمی داریم که باید به شکوفا شدن استعداد های افراد توانمند کمک کنند.
عین اللهی با بیان این که ما وظیفه خود می دانیم که این مناطق را شکوفا کنیم، خاطرنشان کرد: حضورمان نشانگر مصمم بودن ما برای پیشرفت این مناطق بوده و در درجه اول در کوتاه مدت باید شرایطی را فراهم کنیم که متخصصین به این مناطق بیشتر بیایند.
وی اضافه کرد: در همین راستا در این مناطق سقف کارانه را برداشتیم.
این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از راهکارهای پیشرفت برای حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر این است که توریسم سلامت راه اندازی کنند و باید شرایطی را به گونه ای فراهم کرد که پزشکان به صورت اختیاری به این مناطق بیایند.
وی اضافه کرد: در دراز مدت باید بومی گزینی عملیاتی شود و در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بومی گزینی ۱۰۰ درصد انجام و رئیس این حوزه قرارداد هایی با دانشگاه های مادر منعقد کنند و دانشگاه های معینی پیدا کنید که بتوانند در کوتاه مدت به دانشگاه ایرانشهر کمک بکنند.
وزیر بهداشت گفت: از خیرین دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تشکر می کنم و آنان کمک به بخش سلامت را در اولویت قرار بدهند.
انتهای پیام/