Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس پیرامون چالش اخیر دو سازمان غذا و دارو و گمرک جمهوری اسلامی ایران در خصوص واردات شیرخشک‌های رژیمی، تصریح کرد: ما از سازمان غذا و دارو می‌خواهیم که پیگیر این موضوع باشند تا اینگونه مشکلات به زودی رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانونا تا زمانی که واردات دارو کالاهای سلامت‌محور بدون اطلاع سازمان غذا و دارو انجام گرفته و فقط گمرک در جریان ماجرا باشد، تخلف است و نتیجه چنین اقداماتی این می‌شود که بسیاری از این شیرخشک‌ها در انبارهای گمرک دپو شده و به دست مصرف‌کننده اصلی نمی‌رسد.

وی افزود: گویا علاوه بر شیرخشک‌های رژیمی، برخی اقلام دارویی و کالاهای سلامت‌محور هم دچار همین مشکل شده‌اند. حالا اعلام کرده‌اند که اگر واردکنندگان، این داروها و کالاها را بدون اعلام قبلی و ثبت سفارش قانونی وارد کنند، کالاها را امحا می‌کنیم و ارزی هم که به آنها برای واردات این اقلام تخصیص داده شده را بازپس می‌گیریم؛ این کار هم اقدام درستی نیست. کار صحیح این است که این واردکنندگان باید در حداقل زمان ممکن، موافقت غذا و دارو را بگیرند و کالا وارد بازار داخل شود.

شهریاری ادامه داد: گمرک هم باید زمانیکه کالای سلامت‌محور وارد می‌شود، موارد را به سازمان غذا و دارو اعلام کند تا مشکل کمبود کالا در کشورایجاد نشود. این اشکالی است که در سیستم گمرک وجود دارد و باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود. گویا وزارت بهداشت در حال پیگیری حل این معضل است. امیدواریم با اصلاح این روند معیوب، دیگر شاهد کمبود کالا در بازار و از بین رفتن آن در انبار گمرکات نباشیم.

وی در پایان تاکید کرد که این معضل، خلاء قانونی ندارد و باید با رایزنی‌ دستگاه‌ها این مشکل مرتفع شود، ولی با این حال اگر سازمان غذا و دارو معتقد است که مشکل قانونی است، به ما اعلام کنند تا از طریق اختیارات مجلس ایرادات را رفع کنیم.

پایان پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمبود شیر خشک حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان سازمان غذا و دارو سلامت محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، جواد محمدی افزود: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او تأکید کرد: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

مدیرکل گمرک استان همدان تصریح کرد: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

این مسئول تأکید کرد: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

محمدی افزود: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • بر طرف شدن مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای در مشهد
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است