Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@15:47:20 GMT

نظر سازمان جهانی بهداشت در مورد نسل دوم واکسن‌های کرونا

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۰۹۰۱

نظر سازمان جهانی بهداشت در مورد نسل دوم واکسن‌های کرونا

واکسن‌ها تا زمانی که در قفسه‌ها هستند اثر نمی‌کنند، بلکه چیزی که جان انسان‌ها را نجات می‌دهد تزریق آن است و اکنون نسل دوم واکسن‌های کرونا در حال توسعه است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کاترین اوبراین، مسئول واکسن‌ها و ایمنی در سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که جهان طی دو سال گذشته شاهد توسعه سریع واکسن‌های کووید -۱۹ بوده است که مجموعه کاملی از واکسن‌ها در دست تحقیق و توسعه است که برای مبارزه با میکروب‌ها و ویروس‌های غیر از ویروس کرونا استفاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر اوبرایان گفت: واکسن‌های در حال توسعه به دو دسته تقسیم می‌شوند: اولی واکسن‌هایی علیه ویروس‌ها و میکروب‌هایی که در حال حاضر واکسن دارند، مانند واکسن علیه ویروس سنسیشیال تنفسی که یکی از شایع‌ترین علل بیماری‌های جدی ریوی در کودکان خردسال و نوزادان است و تقریباً در همه کشورهای جهان به صورت موجی و سالانه ظهور می‌کند.

نسل دوم واکسن کرونا

وی ادامه داد: دسته دوم، واکسن‌های موجود هستند، اما دانشمندان به دنبال بهبود آن‌ها هستند، این دسته که بسیار جدی گرفته می‌شود، علاوه بر واکسن‌های آنفلوانزا، نسل دوم واکسن‌های سل را نیز شامل می‌شود. البته، واکسن‌های نسل دوم کووید -۱۹ نیز در حال توسعه هستند.

دکتر اوبراین می‌گوید که معمولاً گفته می‌شود که واکسن‌ها جان انسان‌ها را نجات نمی‌دهند، بلکه آنچه جان انسان‌ها را نجات می‌دهد تزریق آن‌هاست. بنابراین، اگر واکسنی در قفسه گذاشته شده باشد و قبلاً منتشر نشده باشد، واقعاً مفید نیست. دکتر اوبرایان دلایل عدم دریافت واکسن را علیرغم در دسترس بودن آن، به دلیل وجود نواقص در سهولت دسترسی به خدمات، از جمله در دسترس بودن مراکز مجاور و انجام مراحل سریع، سهولت برای مردم دانست.

این مسئول سازمان بهداشت جهانی تأکید کرد که هنوز تعداد کمی از مردم در جهانی وجود دارند که همچنان تحت تأثیر برخی اطلاعات نادرست که بر تصمیمات آن‌ها تأثیر گذاشته است، با تزریق واکسن مخالف هستند. همچنین گروهی وجود دارند که در مورد دریافت واکسن مردد هستند و ممکن است در مورد میزان ایمنی دریافت دوزهای واکسن و نحوه عملکرد آن‌ها سؤالاتی داشته باشند.

دکتر اوبراین توضیح داد که واکسن‌ها سیستم ایمنی طبیعی بدن انسان را تحریک می‌کنند تا در برابر میکروب‌هایی که علیه آن واکسینه می‌شود، محافظت شوند، بنابراین وقتی در زندگی واقعی در آینده در معرض آن میکروب قرار می‌گیرد، بدن از قبل دارای سیستم دفاعی برای محافظت از خو در برابر آن است.

به گزارش ایمنا، واکسن‌ها معمولاً یک نوع ضعیف‌شده از یک عامل عفونی را ارائه می‌کنند که به سیستم ایمنی ما اجازه می‌دهد تا آن را در حافظه‌اش ضبط کند. بدین ترتیب، قبل از اینکه ویروس ما را بیمار کند، سیستم ایمنی ما می‌تواند سریعاً آن را شناسایی کرده و مقابله کند. برخی از واکسن‌های کرونا به این صورت طراحی شده‌اند. دیگر انواع واکسن‌های کرونا با روش‌های جدیدتر ساخته شده و با نام واکسن‌های پیام‌آور آران‌ای (RNA) یا ام‌آران‌ای (mRNA) خوانده می‌شوند. این نوع واکسن‌ها به جای معرفی عامل (ماده‌ای که باعث می‌شود بدن شما آنتی‌بادی تولید کند)، کد ژنتیک لازم را به بدن ارائه می‌کند تا سیستم ایمنی ما بتواند آنتی‌ژن را خودش تولید کند.

کد خبر 575973

منبع: ایمنا

کلیدواژه: واکسن ویروس کرونا سازمان بهداشت جهانی واکسن های مورد تایید کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق واکسن های کرونا سیستم ایمنی واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد