Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیون اروپا پلان ۲۱۰ میلیارد یورویی برای خاتمه بخشیدن به واردات سوختهای فسیلی روسیه تا سال ۲۰۲۷ و استفاده از این پلان برای سرعت بخشیدن به گذار به سوی انرژی سبز را رونمایی کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، حمله نظامی روسیه به اوکراین باعث شد نگرانیهای اتحادیه اروپا درباره شوکهای عرضه تشدید شود و در سیاستهای انرژی خود بازبینی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه ۴۰ درصد از گاز و ۲۷ درصد از نفت مورد نیاز این بلوک را تامین می کند و کشورهای اتحادیه اروپا هنوز نتوانسته اند درباره پیشنهاد تحریم نفت روسیه به توافق برسند.

بروکسل برای رهایی کشورهای عضو اتحادیه اروپا از وابستگی به سوختهای فسیلی روسیه، پلانی شامل سه بخش را پیشنهاد کرده است: افزایش واردات گاز غیرروسی، عرضه سریعتر انرژی تجدیدپذیر و تلاشهای بیشتر برای صرفه جویی در انرژی.

این اقدامات شامل ترکیبی از قوانین اتحادیه اروپا، طرحهای غیرالزام آور و توصیه هایی به دولتهای ۲۷ عضو این بلوک هستند که تا حد زیادی مسئول سیاستهای انرژی ملی خود هستند.

بروکسل انتظار دارد این پیشنهادها مستلزم ۲۱۰ میلیارد یورو سرمایه گذاری بیشتر تا سال ۲۰۲۷ و ۳۰۰ میلیارد یورو تا سال ۲۰۳۰ علاوه بر هزینه هایی باشند که برای تامین هدف اقلیمی ۲۰۳۰ این بلوک ضروری است. نهایتا این سرمایه گذاریها هزینه واردات سوختهای فسیلی به اروپا را کاهش خواهند داد.

اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، با اشاره به این بسته، گفت: پلان "توانمندسازی دوباره اتحادیه اروپا"، به ما کمک خواهد کرد صرفه جویی بیشتری در انرژی داشته باشیم و به خاتمه مصرف سوختهای فسیلی سرعت ببخشیم و مهمتر از همه، سرمایه گذاریها را در مقیاس جدیدی شروع کنیم.

این سرمایه گذاریها شامل ۸۶ میلیارد یورو برای انرژی تجدیدپذیر و ۲۷ میلیارد یورو برای زیرساخت هیدروژن، ۲۹ میلیارد یورو برای شبکه برق و ۵۶ میلیارد یورو برای صرفه جویی انرژی و پمپ حرارتی هستند.

کمیسیون اروپا اعلام کرد بعضی از سرمایه گذاریها در زیرساخت سوخت فسیلی الزامی خواهد بود که شامل ۱۰ میلیارد یورو برای شماری پروژه گاز و گاز طبیعی مایع و دو میلیارد یورو برای نفت کشورهای اروپای مرکزی و شرقی که محصور در خشکی هستند و به عرضه غیرروسی دسترسی ندارند را هدف می گیرد.

پویشگران می گویند این سرمایه گذاریها ممکن است اتحادیه اروپا را در بلندمدت به گاز که منتشرکننده دی اکسید کربن است، متکی کند و به تغییرات اقلیمی و قیمتهای بالای انرژی دامن بزند. کمیسیون اروپا می گوید زیرساخت جدید گاز باید بتواند تغییر کند تا در آینده هیدروژن تجدیدپذیر را حمل کند.

بر اساس گزارش رویترز، بروکسل خواهان آن است که کشورها این تدابیر را با استفاده از اعتبار احیای کووید ۱۹ اتحادیه اروپا که شامل بیش از ۲۰۰ میلیارد یورو وام مصرف نشده است، تامین مالی کنند. کمیسیون اروپا همچنین در مدت دو سال آینده، مجوزهای بیشتری در بازار کربن خواهد فروخت تا ۲۰ میلیارد یورو تهیه کند. بعضی از تحلیلگران هشدار دادند چنین اقدامی قیمت کربن را کاهش داده و سیگنال قیمت برای تغییر به انرژی کم آلاینده را تضعیف خواهد کرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه ، ممنوعیت واردات نفت روسیه ، حمله روسیه به اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه ممنوعیت واردات نفت روسیه حمله روسیه به اوکراین میلیارد یورو سرمایه گذاریها سوختهای فسیلی اتحادیه اروپا کمیسیون اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۵۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه

مقامات اتحادیه اروپا در حال آماده سازی تحریم‌ها برای بیش از ده شرکت از روسیه، ترکیه، امارات، چین و هنگ کنگ به دلیل مشارکت آنها در عرضه کالا‌های تحریم شده اروپایی به روسیه هستند.

تحریم‌ها در مورد فروش سیستم‌های ناوبری موشک ها، آنتن‌ها و همچنین قطعاتی است که در رایانه‌های نظامی استفاده می‌شود.

پیشتر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفته بود که کشور‌های اتحادیه اروپا به اتفاق آرا از تقویت تحریم‌ها علیه روسیه حمایت می‌کنند.

چندی قبل، روزنامه انگلیسی دیلی میل در مطلبی نوشت تحریم‌ها علیه روسیه نه تنها مانع از رشد اقتصاد این کشور نشده است بلکه مستقیما اقتصاد اروپا را هدف گرفته و به آن آسیب زده است.

به نوشته این روزنامه تحریم‌های غرب نتوانسته روسیه را از ادامه جنگ در اوکراین باز دارد و آسیب بیشتری به انگلیس و اروپا وارد کرده تا مسکو.

تلاش‌های غرب برای تضعیف حملات کرملین از طریق مسدود کردن وجوه و دارایی‌های آن، کنار گذاشتن بانک‌های روسی از سیستم‌های پرداخت بین‌المللی و توقف تجارت، تنها مسکو را به بهبود روابط با سایر شرکای بین‌المللی از جمله چین و ایران واداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا