Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراف با بیان اینکه اقناع افکار عمومی درباره ضرورت، اهداف، برنامه ها و نتایج مثبت طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها در این شرایط بسیار حائز اهمیت است، گفت: هیچ کمبودی در ارزاق عمومی مردم و کالاهای اساسی بازار کاشمر وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ امیر دایی صراف، فرماندار کاشمر صبح امروز در نشست شورای اداری شهرستان که در محل سالن همایش های فرمانداری برگزار شد، با اشاره به طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها اظهار داشت: به منظور عدالت در توزیع سرمایه های کشور و جلوگیری از هدررفت منابع و اصلاح شیوه اختصاص ارز ترجیحی به کالاهای اساسی به نفع مردم و دهک های کم برخوردار، مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه 1401 دولت را موکلف کرد که نسبت به اصلاح تخصیص ارز ترجیحی اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت ساز و کاری طراحی کرد و این اقدام شجاعانه را رقم زد، خاطرنشان کرد: اقناع افکار عمومی درباره ضرورت، اهداف، برنامه ها و نتایج مثبت طرح در این شرایط بسیار حائز اهمیت است و اعتمادسازی و اطمینان بخشی به جامعه هدف در خصوص حمایت های یارانه ای دولت باید در دستور کار باشد.

فرماندار کاشمر با تاکید بر اینکه تمرکز بر شرایط بحرانی غذا در جهان و دورنمای مخاطره آمیز امنیت غذایی در کشور، دولت را مجاب کرد تا نسبت به موضوع اصلاح ساختار ارز ترجیحی ورود کند، تصریح کرد: 30 درصد پایه غذای کشور در اوکراین وجود دارد و جنگ اوکراین سبب شده که بین 20 تا 30 درصد تورم در کشورهای اروپایی ایجاد کند و منطق این را می گفت که ما به سمت اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی برویم.

وی با اشاره به اینکه مفسده آمیز بودن ارز ترجیحی از دیگر دلایلی بود که دولت به اصلاح ساختار آن ورود پیدا کرد، اذعان کرد: جلوگیری از قاچاق کالاهای یارانه دار از دیگر اهداف اصلاح ساختار ارز ترجیحی بود؛ قیمت مرغ در دنیا ۲.۵ دلار و گوشت ۸ دلار است که این قیمت با ارز نیمایی مطمئنا تفاوت زیادی با ایران داشت و مرغ و روغن کشور که با قیمت یارانه ای به مردم داده می شد به کشورهای همسایه قاچاق می شد.

دایی صراف با تاکید بر اینکه رعایت قشر مستضعف و ضعیف و مقابله با فقر مطلق از اهداف پیش روی طرح اصلاح ساختار یارانه است، عنوان کرد: اصلاح نظام پرداخت یارانه ها یک طرح ملی و مورد تایید همه ارکان حاکمیت است که هر شخصی بر اساس فرضیات ذهنی خود این مسئله رو مطرح می کنند.

وی با بیان اینکه آشفتگی در بازار مردم را بیشتر از گرانی آزار می دهد، تشریح کرد: هر روز نشست هماهنگی در این خصوص برگزار می شود که تمام تحرکات بازار در لحظه رصد و بررسی می شود.

فرماندار کاشمر با اشاره به اینکه هیچ کمبودی در ارزاق عمومی مردم و کالاهای اساسی بازار کاشمر وجود ندارد و حتی بیشتر از نیاز مردم به شهرستان حمل شده است، بیان کرد: دولت مدیون مردم است ولی آستانه صبر و تحمل مردم پایین آمده و مدیران و کارکنان نیز تکریم ارباب رجوع را در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کالاهای اساسی اصلاح ساختار ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است