Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست «امنیت غذایی جهانی، فراخوانی برای اقدام» که از سوی سازمان ملل برگزار شد، مقامات گوناگون در مورد امنیت غذایی به سخنرانی پرداختند.

 

در نشست سازمان ملل، دیوید بیسلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذای سازمان ملل در تلاش برای متهم ساختن روسیه، از پوتین خواست بنادر اوکراین را باز کند تا مواد غذایی صادر شود و به دست «فقیرترین» کشور‌ها برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش الجزیره، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا گفت: «کاملا ضروری است که اجازه دهیم این بنادر باز شوند، زیرا این [مسئله] فقط مربوط به اوکراین نیست بلکه در مورد فقیرترین افراد در سراسر جهان است که در آستانه قحطی قرار دارند».

وی در ادامه از رئیس جمهور روسیه درخواست کرد به هرکسی که نگران این مسئله است، اطمینان دهد گذرگاه‌های دریایی باز خواهند شد تا «فقرا سیر شده و از قحطی جلوگیری شود».

ترکیه: برای پایان دادن به بحران غذایی جنگ اوکراین باید تمام شود

از سوی دیگر، وزیر خارجه ترکیه خواستار همکاری بین المللی شد تا اطمینان حاصل شود که جنگ اوکراین بحران گرسنگی را بدتر نمی‌کند.

مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در سازمان ملل هشدار داد که حمله روسیه به اوکراین یک چالش مهم است «زیرا هر دو کشور تامین کنندگان مهم غذا در جهان هستند. تولید و صادرات این کشور‌ها مستقیماً بر امنیت غذایی جهان تأثیر خواهد گذاشت».

چاووش اوغلو گفت: «ما به همکاری بین المللی نیاز داریم تا اطمینان حاصل کنیم که این جنگ بحران گرسنگی را بدتر نمی‌کند. این دلیل دیگری برای پایان دادن به جنگ است».

بر اساس برآورد‌های سازمان جهانی بهداشت، بیش از ۸۰۰ میلیون نفر در سطح جهان با گرسنگی مواجه هستند و به گفته وزیر خارجه ترکیه «درگیری ها تا حد زیادی بزرگ‌ترین عامل این گرسنگی است».

پاسخ روسیه: اقدامات نابخردانه اقتصادی غرب عامل قحطی است

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در آمریکا در پاسخ به اظهارات مطرح شده در این نشست گفت اقدامات نابخردانه اقتصاد کلان کشور‌های غربی امنیت غذایی جهان را از بین برده و مشکلات در این زمینه پیش از حمله روسیه به اوکراین آغاز شده است.

طبق خبرگزاری تاس، سفیر روسیه در آمریکا از بین رفتن امنیت غذایی را به سال‌ها پیش مرتبط دانست و گفت همه‌گیری کرونا به آن دامن زده است. وی گفت: این بحران پس از اعمال موجی از تحریم‌های «یک‌جانبه» و «غیر قانونی» علیه روسیه بدتر شد. این اقدامات زنجیره‌های تامین را شکست و جریان مالی بین‌المللی را با اختلال مواجه کرد.

در آخر آنتونوف تاکید کرد که روسیه به تعهدات خود در قرارداد‌های بین‌المللی در خصوص صادرات محصولات کشاورزی، کود، انرژی و سایر کالا‌های مهم پایبند است.

دبیرکل سازمان ملل هم در این نشست تاکید کرد که جامعه جهانی بدون کود‌های روسیه و بلاروس و همچنین بدون غلات اوکراین قادر نخواهد بود بحران غذایی را به طور کامل حل کند و این اقلام باید دسترسی کامل و نامحدود به بازار جهانی داشته باشند.

روسیه می‌گوید بحران غذایی از پیش‌تر و به خاطر همه‌گیری کرونا آغاز شده است و اکنون رسانه‌های غرب در حال پررنگ کردن آن هستند.

 پیش‌تر قرار بود هند که یکی از مهم‌ترین صادرکنندگان گندم است امسال «جهان را سیر کند»، اما به دلیل تغییرات اقلیمی و افزایش شدید گرما، برداشت محصول در این کشور با مشکل مواجه شده و صادرات گندم هند از ماه آینده ممنوع شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: امنیت غذایی سازمان ملل بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۷۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت

مصطفی رجبی مشهدی مدیر عامل شرکت توانیر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اقداماتی برای افزایش راندمان نیروگاهی صورت گرفته است ، گفت: نیروگاه‌هایی که در کشور ساخته می‌شوند نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و از کلاسf هستند که راندمان بیش از ۵۵ درصد دارند.

وی ادامه داد: در دنیا نیز همین راندمان و بازدهی نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی طراحی و ساخته می‌شوند راندمان ۵۵ درصد دارند.

به گفته مدیر عامل توانیر نیروگاه‌هایی که راندمان پایین دارند در حال ارتقا هستند.

مدیر عامل توانیر خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات این است که برای کاهش مصرف سوخت در نیروگاه‌های حرارتی توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر است

وی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر هدف‌گذاری شده است، خاطر نشان کرد: از این میزان ۴ هزار و۵۰۰ مگاوات مربوط می‌شود به چهار سرمایه گذار که اقدامات مناسبی در این زمینه انجام داده‌اند و نتیجه آن طی دو سال اخیر مشخص می‌شود.

به گفته این مقام مسئول فعالیت‌های خوبی در حوزه تخصیص زمین صورت گرفته است که امیدواریم در بخش تأمین ارز و تسهیلات مربوطه کمک می‌کند که این ۱۰ هزار مگاوات تجدید پذیر ها اتفاق بیفتد.

وی در خاتمه یادآور شد: در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های تجدید پذیر ۱۲۵۰ مگاوات است که پیش بینی می‌شود تا دو سال آینده سه تا چهار برابر شود.

کد خبر 6089418 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • آمریکا عامل قحطی و گرسنگی در افغانستان
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد
  • عامل ۱۷ فقره سرقت در فریدن دستگیر شد
  • مسئله‌گی حجاب؛ از بحران داخلی تا بشارت تمدنی