Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران توانا، در حاشیه سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران واقع در مصلی امام خمینی (ره) فرصت این را یافتیم که با سردار احمد ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) گفت‌وگویی داشته باشیم که در ادامه بخش‌هایی از این هم‌کلامی را خواهید خواند.

سردار احمد ذوالقدر در ابتدا در مورد کلیت این دوره از نمایشگاه کتاب گفت: نمایشگاه کتاب به عنوان یک رویداد فرهنگی بزرگ در کشور اتفاق مبارکی است که با اختصاص دادن ۱۰ هکتار زمین و دعوت از مهمانان مختلف از داخل و خارج کشور صورت گرفته است و با ابتکار نمایشگاه مجازی و حضوری موجب شد که استقبال شایسته و خوبی از آن بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این اجتماع بزرگ فرهنگی با تنوع موضوع در باب کتاب روبه‌رو هستیم که این خود نشان از قدرت کیفی برگزاری این نمایشگاه دارد. از غرفه کودک و نوجوان تا سایر بخش‌هایی که به هر نحوی تولید محتوایی به شکل کتاب داشته‌اند در این نمایشگاه حاضر شدند.

وی در ادامه در مورد فعالیت سپاه سیدالشهدا در این دوره از نمایشگاه کتاب بیان کرد: غرفه«نشرِ ۱۰»، از طرف سپاه سیدالشهدا تهران در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کرده است. این انتشارات از اواخر سال ۱۳۹۸ مجوز گرفت و فعالیت خود را آغاز کرد که تا به اینجای کار توفیق این را داشته که ۳۲ عنوان کتاب را به چاپ برساند. اکثر آثار منتشر شده از سوی ما در حوزه دفاع مقدس و ادبیات پایداری است. نشر ۱۰ این تعهد را داده که تا پایان سال ۱۴۰۱، ۳۰ عنوان کتاب جدید را به چاپ برساند که این نشان‌دهنده شتاب چند برابری فعالیت این نهاد فرهنگی است.

ذوالقدر ادامه داد: آثاری که از سوی ما به انتشار رسیده است عمدتاً به زندگی‌نامه شهدا و خاطرات آنها، یا به تحلیل بررسی جنگ تحمیلی تمرکز دارد. سعی ما این است که کتب به شکلی منتشر شوند که هم عموم مردم بالاخص نسل جوانِ جنگ‌ندیده از آن بهره‌مند شوند و هم هنرمندانی که در فعالیت‌هایی نظیر: فیلم‌سازی و نمایش‌نامه نویسی مشغول هستند بتوانند از این آثار در برنامه‌هایشان استفاده کنند. متاسفانه فعالیت جنگ و حقیقت دفاع مقدس تنها به شکل بسیار محدودی در کتب و آثار مکتوب منعکس شده است که این ما را مجبور می‌کند تا با قدرت و شتاب بیشتری به فعالیت در این زمینه اهتمام بورزیم. از آثار جدیدی که در این دوره از نمایشگاه توانستیم به نمایشگاه برسانیم، کتاب «ای جلو مانده مرا فریاد کن» است که به زندگی‌نامه شهید «حسن بهمنی»  از اولین فرماندهان سپاه، پرداخته است که اسم کتاب برگرفته از شعری است که مادر شهید در فراق پسرش سروده‌ است. 

وی افزود: ما در طول دوره کرونا در سرتاسر ایران شهدایی موسوم به «شهدای سلامت» را تقدیم کشور و مردم کرده‌ایم که از کادر پزشکی و سلامت ایران بودند. در این دوره از نمایشگاه توفیق این را داشتیم که کتابی در مورد شهیده «شیرین روحانی راد» که از شهدای سلامت هستند را به نمایشگاه برسانیم و در معرض معرفی مخاطبان قرار دهیم. هرچند عمده فعالیت انتشارات ما در مورد دفاع مقدس و شهدای جنگ است اما خودمان را مدیون این عزیزان می‌دانیم که سعی کردیم با انتشار این اثر تا حدی ادای دینی به این شهیده بزرگوار داشته باشیم.

ذوالقدر در پایان گفت: یکی از فعالیت‌هایی درون سازمانی که پرسنل ما موظف به انجام آن هستند «تجربه‌نگاری» است. این فرایند هم به سیر قدرت نوشتاری افراد کمک می‌کند و هم این فرصت را ایجاد می‌کند که بعضی از این تجربه‌نگاری به صورت کتاب در بیاید و به دست عموم برسد تا سایرین نیز از این تجربیات مستفیض شوند. کمک به سیل‌زدگان، کمک‌های معیشتی و... از فعالیت‌هایی است که در اکثر این نوشته‌ها آمده و می‌تواند جذابیت خوبی برای عموم مردم داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سپاه سید الشهدا احمد ذوالقدر مصلی شهدای سلامت دوره از نمایشگاه نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۷۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • انتشار کتاب ماهی جان در قزوین
  • انتشار ۳ نمایشنامه
  • انتشار کتاب «ماهی جان» در قزوین
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • ادای احترام معاون پارلمانی رئیس جمهور به شهدای گمنام سمنان
  • واکنش توییتر باشگاه رم به برد مقابل اودینزه با انتشار تصویری از سردار آزمون