Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا جواد قناعت روز پنجشنبه در نشست با سران و معتمدان عشایر خراسان جنوبی که به مناسبت ۲۹ اردیبهشت روز بسیج عشایری برگزار شد افزود: پیگیری‌هایی از مرکز صورت گرفته تا همه دامداران استان بتوانند علیرغم معوقات مختلف از تسهیلات این کارت استفاده کنند.

وی اظهار داشت: دامدار کارت، یارانه‌ای برای کمک به دامداران است و ربطی به تسهیلات و وام ندارد لذا باید همه از آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی گفت: ۷۰ هزار نفر عشایر داریم که ۱۰ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند و در برنامه‌ریزی‌ها حوزه عشایری به‌صورت ویژه دیده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امام راحل از عشایر به عنوان ذخایر انقلاب یاد کرده‌اند اضافه کرد: به این دلیل جزو ذخایر انقلاب محسوب می‌شوند که دارای اخلاق و کردار خوب، فرهنگ غنی و اصیل در برابر تهاجمات فرهنگی دشمنان هستند.

قناعت گفت: عشایر به فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی همچنان پایبند هستند و با وجود همه سختی‌ها و مشکلات و بی‌مهری‌هایی که در سال‌های گذشته دیدند، به فرهنگ اصیل، انقلابی و بومی خودشان پایبندی دارند.

وی با تاکید بر اینکه عشایر جزو حافظان نظام بوده و هستند افزود: این قشر از جامعه در هشت سال دفاع مقدس در صحنه‌های نبرد حضور داشتند و شهدا و جانبازان زیادی را تقدیم نظام و انقلاب کردند، در پشت صحنه‌ جنگ هم حمایت‌های خوبی از صحنه‌های نبرد داشتند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه عشایر با استقرار خود در مرزها اجازه هیچ گونه تعرضی را به معاندین و دشمنان نمی‌دهند اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران هم سعی کرده است دغدغه‌ها و مشکلات جامعه عشایری را برطرف کرده و  نگاه حمایتی و تمام قد به جامعه عشایری دارد هرچند ممکن است در این بین از سوی مسوولان کوتاهی‌هایی صورت گرفته باشد.

وی عشایر را انسان‌هایی پاک، بی‌آلایش و صادق توصیف کرد و گفت: در این نشست هم نمایندگان عشایر در فضای همدلی و همراهی مشکلات مختلف خود را با درک شرایط مطرح کردند.

قناعت عنوان کرد: یکی از دلایل اعتماد مردم به محصولات عشایری نشان از پاکی، سلامت روح و صداقت جامعه عشایر است و عشایر در سخت‌ترین شرایط و با وجود ۲۰ سال خشکسالی و با وجود همه سختی‌ها و مشقات در زمیته تولیدات محصولات دامی و لبنی ایستادگی کردند و سنگر تولید را با اقدامات جهادی خود خالی نکردند.

وی با اشاره به اینکه فضای جدید کشور فضای کار و تلاش است افزود: در این دولت تلاش‌ها به‌گونه‌ای است که از مشکلات عشایر کاسته شود نه اینکه روز به روز به مشکلات این قشر زحمتکش افزوده شود.

استاندار خراسان جنوبی در پاسخ به درخواست یکی از سران عشایر مبنی بر تغییر مسببان وضع وجود گفت: برخی مسببان وضع موجود تغییر داده شدند و بخش اندکی هم مانده‌اند و به مرور تغییرات انجام خواهد شد، در این خصوص جای هیچ نگرانی وجود ندارد و حق طبیعی افراد انقلابی و وفادار به نظام است.

وی از هر سیاه چادر عشایر در نقاط صفر مرزی به عنوان یک سنگر و پاسگاه امنیتی در مرز یاد کرد و افزود: عشایر، مرزبانان واقعی جامعه هستند و همه تلاش نظام و دولت حل مشکلات این قشر از جامعه است.

قناعت اظهار داشت: در زمینه تامین زیرساخت‌ها، آب و امکانات رفاهی عشایر، مسوولان متولی برنامه‌ریزی‌ها لازم را در دستور کار قرار داده‌اند.

وی گفت: درخصوص مشکلات مختلف حوزه عشایر استان از جمله کم‌آبی، کمبود علوفه، خرید دام و مرمت ایل‌راه‌ها نشستی با حضور استاندار و دستگاه‌های متولی این حوزه برگزار می‌شود تا تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها از سوی دولت سیزدهم افزود: عشایر در زمینه اجرای این طرح نگران نباشند و نان و آرد در این طرح گران نمی‌شود، فقط ساماندهی خواهد شد و اجرای این طرح به نفع مردم و منافع ملی است.

برچسب‌ها جامعه عشایری جواد قناعت خراسان جنوبی هدفمندی یارانه دامدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه عشایری جواد قناعت خراسان جنوبی جامعه عشایری جواد قناعت خراسان جنوبی هدفمندی یارانه دامدار استاندار خراسان جنوبی جامعه عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند