Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ثبت نام متقاضیان دریافت یارانه روز گذشته آغاز شد؛ افرادی که رقم آخر سمت راست کد ملی آن‌ها عدد زوج باشد، دیروز و امروز برای ثبت نام فرصت داشتند و افرادی که رقم آخر سمت راست کد ملی آن‌ها فرد باشد، فردا و پس فردا می‌توانند برای ثبت نام دریافت یارانه اقدام کنند.

جاماندگان یارانه چگونه ثبت نام کنند؟
اگر جز جاماندگان یارانه و یا متقاضی جدید دریافت یارانه هستید، اولین کاری که باید بکنید آن است که از آخرین وضعیت ثبت‌نام خود مطلع شوید؛ برای این کار باید کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را شماره گیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی این کد را شماره‌گیری کنید، در صورتی که مشمول یارانه باشید به شما گفته می‌شود که نیازی به ثبت نام نیست؛ در غیر این صورت به آدرس اینترنتی my.gov.ir نسبت به ثبت درخواست برقراری یارانه خانوار خود اقدام کنید.

اگر به هر دلیلی در این تاریخ نتوانستید برای ثبت نام یارانه اقدام کنید، ۳۱اردیبهشت و یک خرداد را نیز برای ثبت نام فرصت دارید و حتی اگر در این تاریخ‎‌ها نیز موفق به ثبت نام نشدید، جای نگرانی نیست؛ چراکه زمان جدید ثبت نام به زودی اعلام خواهد شد.

بیشتربخوانید

دهک‌ها چگونه تعیین می‌شوند؟

پیش از ثبت نام توجه داشته باشید
برای ثبت نام جهت دریافت یارانه جدید، برخی از اطلاعات ضروری است و باید آن‌ها را داشته باشید؛ برای مثال شماره تلفن همراهی که به نام سرپرست خانوار باشد، شماره ملی و تاریخ تولد سرپرست و کلیه اعضای خانوار، شماره شبای بانکی که می‌خواهید یارانه به آن وارد شود و کد ملی محل سکونت خانوار، از جمله اطلاعاتی هستند که حتما باید آن‌ها را در دست داشته باشید.

نحوه ثبت نام جاماندگان یارانه

مرحله یک: وارد سامانه https://sso.my.gov.ir/login شوید

مرحله دو: در صصفحه‌ای که باز می‌شود، شماره همراه خود را وارد کنید؛ تلفن همراهی که وارد می‌کنید باید به نام سرپرست خانوار باشد؛ در غیر این صورت ثبت نام ممکن نیست.

مرحله سوم: کد امنیتی را وارد کنید

مرحله چهارم: پیامکی که کد تایید در آن قرار دارد برای شما ارسال می‌شود؛ کد را بردارید و در قسمت خواسته شده وارد کنید؛ توجه داشته باشید که تنها چیزی که در این پیامک مورد نیاز شماست، یک عدد است؛ در صورتی که لینک و... مشاهده کردید، به هیچ وجه روی آن کلیک نکنید

مرحله پنجم: پس از وارد کردن کد تایید وارد سامانه شوید

مرحله ششم: شماره ملی و تاریخ تولد سرپرست خانوار را وارد کنید

مرحله هفتم: در این مرحله سرپرست خانوار باید اطلاعات خود را وارد کند؛ اول وضعیت تاهل، سپس کد پستی، سپس شماره شبا را وارد نمایید؛ این شماره شبا، برای حسابی باشد که قصد دارید یارانه به آن واریز شود.

مرحله هشتم: حالا نوبت به ثبت اطلاعات اعضای خانوار رسیده است؛ اول افزودن عضو را بزنید و سپس تعداد اعضای خانوار را انتخاب کنید. برای هر عضو اطلاعات لازم را تکمیل کنید و در نهایت بر روی گزینه ثبت و ارسال نهایی کلیک کنید.

کار ثبت نام شما به پایان رسیده است و در صورتی که مشمول یارانه جدید شناخته شوید، یارانه برای شما واریز خواهد شد که البته گفته می‌شود هنوز زمان آن مشخص نیست.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاماندگان یارانه نقدی یارانه نقدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۹۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • چشمک یوزهای ایرانی به قهرمانی شماره ۱۳
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان