Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@07:52:35 GMT

اجرای برنامه جامع تعالی و بهره‌وری در دانشگاههای علوم پزشکی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۲۰۸۷

اجرای برنامه جامع تعالی و بهره‌وری در دانشگاههای علوم پزشکی

دکتر غلامرضا حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تعهد دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به اجرای شیوه نامه اجرایی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی گفت: برنامه به دانشگاه‌ها ارسال شده است و شیوه نامه اجرایی آن نیز مشخص است و دانشگاه‌ها باید آن را اجرا کنند.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی با اشاره به اجلاس معاونین آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: در این اجلاس برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی که پیش از این در اسفندماه ۱۴۰۰ مصوب شده بود و در فروردین ۱۴۰۱ تشریح شد و مواردی که راجع به اجرای آن مورد پرسش بود، توضیح داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این برنامه کمیته‌هایی به عنوان کمیته‌های کلان مناطق ایجاد شد. در حال حاضر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ۱۰ کلان منطقه آمایشی دسته بندی شده‌اند که یک دانشگاه رئیس کلان منطقه است و در کمیته کلان مناطق باید همه دانشگاه‌ها عضو باشند و کارگروه‌هایی را تشکیل دهند.

حسن زاده گفت: ۱۰ کارگروه برای برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی تشکیل شده که شامل کارگروه‌های مرجعیت علمی، همگرایی، بین المللی سازی آموزش پزشکی، اخلاق و سلامت معنوی و تعهد حرفه‌ای، کارآفرینی و کسب و کار دانش بنیان، اقتصاد آموزش، روش‌های نوین آموزش، مدیریت کیفیت آموزش، اعتباربخشی، پاسخگویی اجتماعی است.

وی با اشاره به تفاوت برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی با بسته‌های تحول در آموزش پزشکی اظهار داشت: در این برنامه لازم نیست همه دانشگاه‌ها در همه کارگروه‌ها حضور داشته باشند. یک دانشگاه در کلان منطقه می‌تواند در سه کارگروه عضو باشد و یک دانشگاه در دو کارگروه. این موضوع به توانمندی، علاقه و شرایط دانشگاه بازمی گردد.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی اضافه کرد: آن بخش‌هایی از بسته‌های تحول در آموزش پزشکی که قابلیت اجرایی دارند همچنان اجرا می‌شوند. از سوی دیگر بسیاری از بسته‌های تحول با کارگروه‌های برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی تداخلی ندارد و همپوشانی دارد.

وی گفت: بر اساس برنامه عملیاتی معاونت آموزشی وزارت بهداشت ۱۲ راهبرد تهیه شده که شامل هدف کمی، برنامه و اقدام است که در ۱۲ راهبرد دیده شده است. یکی از این راهبردها بازنگری کلان مناطق آمایشی در دستور کار داریم که در برنامه عملیاتی آن را بررسی کنیم.

حسن زاده افزود: یکی دیگر از راهبردها گسترش بین المللی سازی و تقویت EducationIran است. در برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کالج بین الملل ایجاد کنیم و از این موضوع حمایت کنیم. این موضوع الزامی نیست و هر دانشگاهی که توان این کار را در خود می بیند می‌تواند به آن بپردازد.

وی یادآور شد: برخی از کارگروه‌ها برای همه دانشگاه‌های علوم پزشکی الزامی است که از آن جمله می‌توان به کارگروه پاسخگویی اجتماعی اشاره کرد. به این ترتیب دانشگاه‌ها باید بر اساس برنامه‌ای که اعلام می‌شود کار کنند.

کد خبر 5494229

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا حسن زاده شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمایش سرزمین سلامت آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه الزهرا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های ایران وزارت علوم دانشگاه امیرکبیر خوابگاه دانشجویی عبدالرسول پورعباس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه های علوم پزشکی آموزش پزشکی دانشگاه ها کارگروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به گزارش ۳۷۱ هزار مورد حیوان گزیدگی کشور در سال گذشته گفت: در این مدت ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زهرا نهبندانی گفت: 80 درصد این حیوان گزیدگی‌ها توسط سگها اتفاق افتاده و 15درصد این گزش‌ها معادل 2145 مورد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رخ داده که 1063 مورد آن در شهر مشهد بوده است.

وی با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستاها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، تصریح کرد: 50 درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر 15 سال گزارش شده است.

 نهبندانی با اشاره به اینکه در سال گذشته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال 1402 نسبت به سال 1401 حدود 4500 مورد افزایش داشت، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه 137تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

وی افزود: در صورت بروز حیوان گزیدگی برای اقدامات درمانی و پیشگیری از ابتلا به هاری لازم است افراد هر چه سریع‌تر  به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است