Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@21:05:54 GMT

ساماندهی ۷۶ کیلومتر از رودخانه زاینده رود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۲۹۳۸

ساماندهی ۷۶ کیلومتر از رودخانه زاینده رود

به گزارش خبرگزاری مهر از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، حسن ساسانی اظهار داشت: علاوه بر ساماندهی ۷۶ کیلومتری تا این مرحله، جاده ساحلی به طول ۴۳ کیلومتر احداث شده است.

وی با اشاره به قرارداد جدید ساماندهی رودخانه، افزود: برغم چالش‌ها و گرفتاری‌های اعتباری و مشکلات اجتماعی از انتهای سال ۱۴۰۰ با کمک همه همکاران در بخش‌های مختلف و نیز اعضا هیئت‌مدیره شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، تأمین اعتبار قسمت اول از پروژه در منطقه غرب اصفهان محقق و قرارداد پیمانکار ابلاغ و پیمانکارفعالیت‌های خود را شروع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان بابیان اینکه شناسایی تصرفات و آزادسازی و ساماندهی نیازمند انجام مجموعه فعالیت‌های در بخش‌های مختلف شرکت و بیرون از آن بوده است، گفت: در این مرحله گروه‌های پیمانکار، مشاور و ناظران شرکت در حال دادن اخطارهای قانونی به متخلفان بوده و در حال طی فرآیند مستندسازی مدارک جهت ساماندهی رودخانه هستند.

ساسانی بابیان اینکه رسالت ما ساماندهی رودخانه زاینده‌رود است، گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۳ از اراضی سمت تالاب گاوخونی به سمت بالادست عملیات ساماندهی و همچنین آزادسازی ادامه داشته و اکنون به محدوده سد نکو آباد رسیده است.

وی افزود: این عملیات علاوه بر اینکه موجب ساماندهی رودخانه می‌شود در قسمت‌های مختلف موجب شناسایی متخلفان و برداشت‌های غیرمجاز آب شده و امکان کنترل و نظارت را بر رودخانه افزایش می‌دهد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه ساماندهی رودخانه‌ها نیازمند نگاه دقیق به مباحث زیست‌محیطی و اجتماعی است، خاطرنشان کرد: همه تلاش شرکت آب منطقه‌ای رعایت همه استانداردهای کشور و مصوبات بالادستی در ساماندهی رودخانه است.

ساسانی با جمع‌بندی شرایط طرح‌های ساماندهی، لایروبی رودخانه زاینده‌رود، گفت: تاکنون در قسمت اول قرارداد ۹ کیلومتر مسیر بسته‌شده است و حدود ۹۰ کیلومتر آن به‌مرور اجرایی خواهد شد.

وی افزود: برای حفاظت از رودخانه زاینده‌رود از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۳۰۰ اخطاریه برای متصرفان حقیقی و حقوقی صادرشده است که در حال ابلاغ و مستندسازی آن جهت اجرای آزادسازی و ساماندهی هستیم.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان این نکته که زاینده‌رود متعلق به همه مردم اصفهان و ایران به‌عنوان میراث زنده بشری است، گفت: کمک همه سمن‌های محیط زیستی و کشاورزان قسمت‌های مختلف در جهت تسریع شرایط مدیریت و ساماندهی رودخانه موجب امکان مدیریت و همچنین جریان دائمی این رودخانه خواهد شد.

کد خبر 5494435

منبع: مهر

کلیدواژه: زاینده رود شرکت آب منطقه ای اصفهان رودخانه حسن ساسانی بوشهر کرمانشاه گرد و غبار احتکار آلودگی هوا هدفمندی یارانه ها خراسان رضوی ویروس کرونا آمار کرونا گرد و خاک مشهد ایلام تعطیلی مدارس شرکت آب منطقه ای اصفهان رودخانه زاینده رود ساماندهی رودخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران

فرماندار تیران و کرون گفت: افت فشار و کمبود زیرساخت‌های برق رسانی در این منطقه مانعی پیش روی توسعه اقتصادی بوده که نیازمند پیگیری و تأمین نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با مدیر برق منطقه‌ای استان اصفهان و فعالان بخش صنعت و کشاورزی تیران و کرون در محل فرمانداری این شهرستان اظهارکرد: پس از رفع مشکل کمبود انرژی گاز در بخش کرون با احداث ایستگاه جدید، کمبود برق چالشی جدید پیش روی کشاورزی و صنایع تیران و کرون قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به احداث ۲ شهرک صنعتی جدید و توسعه گلخانه‌های این منطقه تأمین برق به عنوان زیرساخت اصلی مورد توجه بوده و در صورت عدم تأمین آن با مشکل برق رسانی به خانه‌های مسکونی نیز روبرو خواهیم شد.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: قدمت بالای شبکه‌های برق رسانی در این منطقه و همچنین کمبود پست‌های انتقال برق در حال حاضر مشکل برق رسانی ایجاد کرده و برای صدور مجوز فعالیت‌های جدید اقتصادی، تأمین برق مورد نیاز باید بررسی شود.

محمدی کیا با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ فقره درخواست مجوز ایجاد فضای گلخانه‌ای و یا شرکت صنعتی روی میز دستگاه‌های خدمات رسان قرار دارد، تصریح کرد: به دلیل کمبود برق پاسخ استعلامات ساکت مانده و تا رفع این مشکل باید منتظر بمانند.

وی یادآورشد: با وجود مواجه با کمبود زیرساخت‌ها اما بدون برنامه‌ریزی بلند مدت قادر به رفع نیازهای توسعه‌ای نخواهیم بود و شرکت برق باید چشم انداز روشن و چندین ساله برای این شهرستان پیش بینی کند.

عدم تعادل هزینه‌ها و درآمد در شرکت برق

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی در بخشی از این جلسه معضل تأمین برق برای این حوزه انتخابیه را جدی بیان کرد و گفت: همین معضل در نجف آباد و تیران و کرون مانع توسعه اقتصادی شده است.

ابوالفضل ابوترابی با بیان اینکه درآمد زایی در شرکت برق متناسب با هزینه‌ها نیست، تصریح کرد: این عدم برابری ورشکستی مالی این شرکت را نشان می‌دهد اما وزارت نیرو برای تأمین نیاز مردم از سهم خود گذشته و با وجود هزینه‌های بالا، مصارف مردمی را در تنگنا قرار نمی‌دهد.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های شبکه برق رسانی در تیران و کرون به بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و چنین اعتباری در مقطع زمانی یک ساله قابل تأمین نیست.

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون، مشارکت بین سرمایه گذاران و شرکت برف استان اصفهان را فرصتی برای گره گشایی از این مشکل بیان کرد و گفت: صاحبان صنایع و گلخانه داران سهم خود را برای احداث پست جدید بپردازند تا شرکت برق نیز در این همکاری مشترک، معضل پیش رو را بردارد.

احداث ۲ پست جدید در دستور کار شرکت برق منطقه‌ای اصفهان

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان در ادامه این جلسه با بیان اینکه هزینه‌های سنگینی برای احداث نیروگاه و پست‌های برق به این شرکت تحمیل می‌شود، اظهارداشت: احداث دو پست جدید در این منطقه برای پوشش شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در برنامه قرار دارد که یک مورد آن امسال روی خط قرار می‌گیرد.

سعید محسنی ادامه داد: پست جدید بعدی انتقال برق نیز سال آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش خاموشی در فصل تابستان به همکاری صنایع و خانواده‌ها نیاز است، تصریح کرد: بدون این همکاری‌ها مشکل خاموشی رفع نشده و افت فشار و خاموشی را خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: در توسعه صنعتی شکی نیست و همه مسائل روشن است اما تأمین هزینه‌های برای شرکت برق زیاد بوده و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد.

کد خبر 748564

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • استمرار اقداماتی در راستای ساماندهی کشف رود
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • مسؤولان اصفهان عزمی جدی برای ساماندهی منطقه جوی‌آباد ندارند
  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟