Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی گفت: دولتمردان در جریان سفر‌های استانی به شهرستان‌های مختلف سفر می‌کنند و می‌توانند تصمیمات واقعی برای گره گشایی از مشکلات اتخاذ کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور امروز همزمان با بیست و یکمین سفر استانی رئیس جمهور و اعضای دولت به استان آذربایجان غربی، به شهرستان خوی سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی در بدو ورود به خوی مورد استقبال مسئولین و مقامات محلی قرار گرفت.

بررسی نیاز‌ها و ظرفیت‌های این شهرستان، بازدید و بررسی وضعیت پروژه‌های نیمه تمام از جمله بیمارستان آیت‌الله خویی و دانشکده پزشکی، بازدید از پروژه‌های آبرسانی کشاورزی، صنعتی و آب شرب شهرستان، دیدار با اقشار مختلف مردم و خانواده معظم شهدا، بازدید از ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری مانند مقبره شمس تبریزی و جلسه شورای اداری از جمله مهمترین برنامه‌های سفر دکتر حسینی به خوی بود.

حسینی در این سفر از طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی، کشاورزی و خدماتی نیمه فعال این شهرستان از جمله کارخانه آجر سفال و طرح‌های عمرانی نیمه تمام وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو از جمله پایاب سد آغچای و خطوط انتقال و پمپاژ آن و نیز طرح آبیاری تحت فشار، بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) بازدید کرد.

سخنرانی در پیش خطبه‌های نماز جمعه خوی؛ حضور در جلسه شورای اداری این شهرستان و دیدار و گفتگو با مردم، خانواده شهیدان و نخبگان و برگزیدگان از برنامه‌های سفر حسینی بود.

* مدیران در جریان سفر‌های استانی می‌توانند تصمیمات واقعی برای گره گشایی از مشکلات اتخاذ کنند

حسینی همچین با حضور در جلسه شورای اداری خوی، این شهرستان را از مراکز علم و فقاهت و زادگاه علما، مشاهیر و شخصیت‌های برجسته ادبی، علمی و انقلابی دانست و گفت: خوی از ظرفیت‌های اقتصادی، کشاورزی و فرهنگی زیادی برخوردار است که با تلاش و مشارکت مردم و حمایت‌های دولت می‌تواند به پیشرفت و شکوفایی برسد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به ویژگی‌ها و آثار سفر‌های استانی گفت: مدیران در جریان سفر به استان‌ها و شهرستان‌های مختلف از نزدیک با مشکلات و راهکار‌های حل و فصل آن آشنا می‌شوند و می‌توانند تصمیمات واقعی برای گره گشایی از مشکلات اتخاذ کنند.

حسینی با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر پیگیری و تحقق همه وعده‌های سفر‌های استانی اظهار داشت: بلافاصله پس از سفر‌های استانی، معاون اجرایی رئیس جمهور روند اجرای وعده‌های سفر‌ها را به طور مستمر پیگیری می‌کند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت مردمی با حمایت و مشارکت مردم در مسیر عبور از شرایط سخت قرار دارد اظهار داشت: برای عبور از مشکلات همه باید دست به دست هم بدهیم و با عزم و اراده جدی در مسیر پیشرفت و آبادانی گام برداریم، بی تردید اگر تلاش و مجاهدت کنیم نصرت الهی را هم شاهد خواهیم بود. امروز همه ارکان دولت با ایمان و باور به وعده الهی با جدیت در حال خدمت و کار و تلاش هستند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور آغاز اقدام دولت در مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها، تلاش برای مهار بیماری کرونا و بهبود قابل توجه وضعیت سلامت جامعه نسبت به گذشته، آزادسازی سواحل و انجام سفر‌های استانی را نشان دهنده اهتمام ویژه دولت برای رفع مشکلات کشور و مردم دانست و گفت: دولت در همه امور کشور بر اساس عدالت محوری فعالیت می‌کند تا با تلاش و مجاهدت شبانه روزی، اعتماد مردم احیا و تقویت شود.

حسینی توجه کامل به رهنمود‌های مقام معظم رهبری در پیگیری مشکلات کشور و مردم را راهگشا و ضروری دانست و گفت: همواره هرکجا از نگاه بلند امام راحل و رهبری عزیز کوتاهی و تعلل شده، دچار آسیب شدیم و هر جا که به آن توجه شده شاهد پیشرفت و شکوفایی هستیم.

معاون رییس جمهور گفت: تبدیل شدن به نظام الگو و الهام بخش برای جهان اسلام نیازمند برخورداری از طرح و برنامه جامع است و دولت مردمی سند تحول را تدوین و در معرض نقد همه صاحب نظران و مردم قرار داده تا تصحیح و تکمیل شود این در حالی است که وقتی در دوره قبل مجلس شورای اسلامی نسبت به نحوه تدوین برنامه ششم از دولت ایراد گرفت، دولت وقت حاضر نشد آن را اصلاح کند و ناگزیر مجلس با اجازه از مقام معظم انقلاب ناچار به تدوین برنامه شد.

معاون رئیس‌جمهور افزود: سند تحول ۳۷ موضوع مهم و کلیدی را مورد توجه قرار داده و با اجرای آن می‌توان تحول بزرگی را در بخش‌های گوناگون شاهد بود ضمن اینکه دولت براساس برنامه کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت برای رفع مشکلات گام بر می‌دارد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به همگرایی دولت و مجلس اظهار داشت: امروز هر دو قوه در تعامل و همکاری خوبی با یکدیگر قرار دارند و اخیراً بلافاصله پس از آنکه مجلس طرح جوانی جمعیت و تعالی خانواده را تصویب کرد دولت نیز آن را در دستور کار قرار داده و برای آن اعتبارات لازم را اختصاص داد.

حسینی در ادامه با اشاره به بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی، کشاورزی، فرهنگی و خدماتی نیمه فعال شهرستان خوی اظهار داشت: مشکلات شهرستان در حوزه آب، تکمیل بیمارستان آیت الله خویی، تکمیل زیرساخت‌ها و پروژه‌های راهسازی، اختصاص اعتبار لازم برای تکمیل مجموعه آرامگاه شمس تبریزی و تقویت بخش گردشگری شهرستان خوی را در جلسه شورای اداری استان به ریاست رئیس جمهور و نیز به وزرا و مسئولین مربوطه ارائه کرده و با جدیت روند رسیدگی به آن را پیگیری خواهد کرد.

در این جلسه امام جمعه شهرستان، فرماندار، نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از نخبگان و صاحب نظران دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در خصوص نیاز‌ها و بهبود شرایط شهرستان خوی ارائه کردند.

* تصمیمات دولت در اصلاح رویه‌های اشتباه گذشته، توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد

سید محمد حسینی در ادامه ظهر امروز در طی سخنانی در پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهرستان خوی با اشاره به وجود عالمان، شعرا، مفاخر و مشاهیر بزرگ دینی، علمی و فرهنگی در خوی گفت: بزرگترین سرمایه مردم یک منطقه که می‌تواند رشد و شکوفایی پایداری را به همراه داشته باشد فراتر از ذخایر معدنی، صنعتی و کشاورزی، برخورداری از استعداد‌ها و سرمایه‌های انسانی نخبه و اندیشمند است و شهرستان خوی، ظرفیت‌های و مفاخر زیادی در این زمینه دارد که از آن جمله در حوزه دین و مرجعیت می‌توان به آیت الله خویی و در حوزه ادب و عرفان به شمس تبریزی اشاره کرد.

حسینی خاطرنشان کرد: امروز ضرورت دارد آثار و اندیشه‌های بزرگان دینی و فرهنگی و ادبی به نسل جوان این دیار و همه علاقه‌مندان در سراسر ایران و کشور‌های منطقه و جهان اسلام معرفی شود. معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به ضرورت‌های انجام سفر‌های استانی اظهار داشت: سفر‌های استانی برای این است که روحیه جدیدی در میان مردم و مسئولان جاری شده و خون تازه‌ای در رگ‌های دستگاه‌های اداری کشور جریان یابد. در سفر‌های استانی، مسئولین از نزدیک و بدون واسطه با مشکلات و کمبود‌های مناطق مختلف آشنا شده و در گفت وگوی حضوری با مردم می‌توانند تصمیمات راهگشایی را برای برطرف کردن مشکلات اتخاذ کنند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت به رغم همه مشکلات و تنگنا‌های اقتصادی که به ارث برده است مصمم است با انضباط مالی، بدون کسری بودجه و چاپ اسکناس بی پشتوانه، طرح‌ها و پروژه‌های نیمه تمام که در سراسر کشور از جمله خوی وجود دارد را تکمیل و در خدمت مردم قرار دهد.

حسینی خاطرنشان کرد: متاسفانه دولت سیزدهم، شرایط سخت و بدهی‌های کلان اقتصادی را به ارث برده و هر ماه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی‌های گذشته پرداخت می‌کند، اما به رغم همه مشکلات، رئیس جمهور و دولت قصد دارند بدون توجه به شرایط دوره گذشته، با تلاش شبانه روزی و مجاهدانه کاستی‌های گذشته را جبران کنند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: دولت با طرح و برنامه و ایده مشخص مصمم است مشکلات کشور را با اولویت مورد رسیدگی قرار دهد و همچنان که با اهتمام جدی و پیگیری‌های مستمر و تماس‌های رئیس جمهور با سران سایر کشورها، مشکل سلامت مردم برطرف شد مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم نیز با جدیت پیگیری شود.

حسینی گفت: دولت به هیچ عنوان به دنبال حفظ وضع به جای مانده از قبل نیست بلکه معتقدیم با ادامه آن وضع، مشکلات نیز همچنان تداوم داشته و فاصله طبقاتی بیشتر خواهد شد لذا مصمم هستیم با اقدامات اساسی و جلوگیری از رانت و فساد به سمت شرایط مطلوب حرکت کنیم.

حسینی گفت: دولت تصمیم گرفته است تا به جای اختصاص ارز ترجیحی به کسانی که از آن سوء استفاده می‌کردند آن را مستقیماً در اختیار مصرف کننده و مردم قرار دهد و حتما با این کار مشکلات مردم و تولیدکنندگان برطرف می‌شود.

معاون امور مجلس رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دشمنان با فضاسازی‌های کاذب تلاش می‌کنند تا مردم را از اقدامات دولت ناامید کنند، اما اطمینان داشته باشید که دولت در کنار مردم و به دنبال برطرف کردن دغدغه‌ها و نگرانی‌های اساسی مردم است. یارانه‌ای که پرداخت می‌شود حتماً به نفع محرومین و اقشار ضعیف و تولید کننده خواهد بود.

وی تاکید کرد: بدون تردید با روحیه جهادی دولت، پیروی از منویات و رهنمود‌های رهبر عزیز انقلاب، همراهی مردم و همکاری و همگرایی همه نهاد‌های انقلابی و قوای سه گانه تمام توطئه‌های دشمنان خنثی خواهد شد و آینده درخشان از آن ملت بزرگ و انقلابی ایران است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید محمد حسینی سفر استانی اقتصاد ایران مشکلات اقتصادی معاون رئیس جمهور جلسه شورای اداری سفر های استانی رئیس جمهور شهرستان خوی سفر ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر ویسمرادی عصر جمعه در اولین دورهمی تشکیلاتی نهضت اجتماعی جوانان این استان به‌عنوان علمداران اجتماعی که با حضور دبیر نهضت اجتماعی کشور در سالن جلسات دانشگاه پیام نور کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: نهضت اجتماعی جوانان از سال ۱۴۰۰ در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب راه اندازی شد.

وی افزود: حضرت آقا توضیح دادند که فناوری پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب از طریق حلقه‌های میانی راه‌اندازی جبهه عمومی منضبط صورت خواهد گرفت.

دبیر نهضت اجتماعی استان کرمانشاه ادامه داد: بر همین اساس قرارگاه بقیه الله از سال ۱۴۰۰ یک بازوی اجتماعی را به نام مجموعه نهضت اجتماعی جوانان در کشور راه اندازی کرد.

ویسمرادی خاطرنشان کرد: این نهضت در همه استان‌های کشور، رابطه‌های شهرستانی دارد و فعالان اجتماعی و حلقه‌های میانی را به کار گرفته است.

وی با بیان اینکه نهضت اجتماعی جوانان در هفت عرصه فعالیت دارد، افزود: این عرصه‌ها شامل حوزه‌های محیط زیست، قرض‌الحسنه، خیریه، خدمات اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی، مروجین کسب و کار خُرد خانگی و کانون‌های حمایت از دامداری و کشاورزی است.

ویسمرادی تاکید کرد: نهضت اجتماعی در این عرصه‌ها به دنبال شناسایی گروه‌های مردمی و ظرفیت‌یابی آنها و سپس شبکه سازی در جهت انجام عملیات عمومی پر تعداد مردمی در جهت گره گشایی از مشکلات اجتماعی است.

وی توضیح داد: این نهضت از افرادی که در عرصه کسب و کار مشغول فعالیت هستند برای ورود افراد دیگری به عرصه اشتغال کمک می‌گیرد و با این کار تلاش دارد از مردم به خود مردم خدمت برساند.

دبیر نهضت اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: با این اقدام علاوه بر گره گشایی از کار مردم، یک جبهه عمومی منضبط برای خدمت به انقلاب نیز طراحی و اجرا شده است.

به گفته ویسمرادی، در یک افق زمانی مشخص ۱۰ درصد از مردم به صورت گروه‌های ۴ یا ۵ نفری در کسب و کار و فعالیت‌های اجتماعی مشارکت فعال خواهند داشت.

وی با بیان اینکه امروز اولین دورهمی تشکیلاتی علمداران اجتماعی در استان کرمانشاه برگزار شد، خاطرنشان کرد: این نهضت در کرمانشاه طی چهار ماه اخیر به صورت جدی شروع به فعالیت کرده و در همه شهرستان‌های نیز شبکه سازی انجام داده است.

کد خبر 6089365

دیگر خبرها

  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • رئیس جمهور: مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • بارها گفته‌ام مخالف هرگونه رابطه ناسالم و پارتی‌بازی در همه ادارات هستیم