Web Analytics Made Easy - Statcounter

"خوران" به عنوان یکی از روستاهای طالقان بیشترین باغات گیلاس را در خود جای داده و جلوه زیبایی به این منطقه بخشیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، خوران به عنوان یکی از روستاهای طالقان بیشترین باغات گیلاس را در خود جای داده و جلوه زیبایی به این منطقه بخشیده است.

باغداران پر تلاش این روستا برای به ثمر رسیدن محصولشان در طول سال زحمات زیادی را متقبل می شوند و امیدشان به یک برداشت خوب خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مردم روستا برای جبران کمبود آب در سال های اخیر ۱۵استخر در باغات ایجاد و آبگیری کرده اند، البته ساخت ۲۰ استخر را هم در دستور کار دارند. نامناسب بودن جاده اصلی روستا و خاکی بودن آن مشکلات باغداران را دوچندان کرده است، جاده بین مزاره هم حال و روز خوبی ندارد و عموم ناراضی هستند. به گفته باغداران جاده خاکی بوده و با بارش باران مسیر گل آلود می شود در نتیجه ارسال میوه ها به مناطق شهری و بازار را با تاخیر چند روز همراه می کند. خوران رئیس شورای اسلامی روستای خوران به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ با پیگیری چندساله خوشبختانه سال گذشته با کمک مسئولین طرح ابرار اجرا شد. وی ادامه داد: با همراهی مسئولین اداره راهداری استان البرز و طالقان زیرسازی بخشی از جاده انجام شده و امیدواریم امسال آن را به آسفالت برسانیم.   و اما امسال با توجه به شرایط آب و هوایی شکوفه های پربار درختان باغداران روستای خوران پیش بینی می کنند بیش از ۳ هزار تن گیلاس برداشت کنند. امیدواریم با کمک و نگاه ویژه مسئولین به این روستا زمینه توسعه، آبادانی و مهاجرت معکوس به این روستای محروم فراهم شود تا از ظرفیت اشتغال آن بهره برد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: با هدف تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری با اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته و با استقبال کشاورزان سطح زیر کشت این محصول امسال نسبت به سال گذشته با رشد ۲۵ هکتاری به ۱۴۰ هکتار رسید.

سعید نارویی افزود: پیش‌بینی شده است امسال ۳۰۰ تن گل محمدی از سطح باغات سیستان و بلوچستان برداشت شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۲ کارگاه نیمه صنعتی و سنتی گلابگیری و اسانس گیری در استان فعال است که همه ساله بخش قابل توجهی از نیاز منطقه را تامین می‌کند.
وی افزود: شهرستان‌های شمال سیستان و بلوچستان، میرجاوه، زاهدان و خاش گل محمدی کشت شده و تولیدات آن پس از فرآوری در منطقه بصورت گلاب وگل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • برداشت گل گاوزبان از باغات اشکورات رودسر
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»