Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@14:48:57 GMT

آسیب‌های اجتماعی در مدارس با طرح نماد کنترل می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۲۸۸۰

آسیب‌های اجتماعی در مدارس با طرح نماد کنترل می‌شود

به گزارش ایرنا از آموزش و پرورش اردبیل ، سیدعین‌الله طیموری فرد در کارگاه تخصصی توانمندسازی اعضای اصلی میز خدمت نماد مناطق و نواحی آموزش و پرورش استان اردبیل در سرعین اظهار کرد: برنامه نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد)، به عنوان یکی از برنامه‌های تحولی در زمینه پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، فرایند جامعی را از شناسایی تا آموزش، درمان و مددکاری اجتماعی، شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به فرآیند رشد و تکامل نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در حدود هشت سال پس از تنظیم و ابلاغ سند ائتلاف ، استفاده از ظرفیت و بستر آی تی را رکن مهمی در توسعه و دسترسی به خدمات ارتقایی ، غربالگری و خدمات اجتماعی و حمایتی دانست و بر بهره‌گیری از آنها تاکید کرد.

وی بهره‌گیری طیف وسیعی از دانش‌آموزان دوره‌های مختلف تحصیلی از خدمات ارتقایی نماد با کمترین هزینه را از ویژگی مهم آن دانست و خواستار تبیین اهمیت موضوع برای مدیران مدارس توسط اعضای میز خدمت نماد شد.

وی همچنین با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت شرکای اجتماعی آموزش و پرورش و اعضای ائتلاف نماد در استان و شهرستان‌ها برای موفقیت طرح افزود: شاکله و ساختار نماد مبتنی بر اقدامات فرابخشی و مشارکتی بوده و به تنهایی از عهده آموزش و پرورش خارج است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آخموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این کارگاه از تحت پوشش قرار گرفتن بالغ بر ۱۲۰ هزار دانش‌آموز در شهرستان‌های مشگین‌شهر، نیر، پارس‌آباد و اردبیل در فرآیند جامع برنامه نماد و شرکت ۸۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در برنامه غربالگری و ارتقایی نماد خبرداد.

سیدغلامحسن خلیلی موسوی بر لزوم حل مشکلات دانش‌آموزان شناسایی شده با استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش و شرکای اجتماعی تاکید کرد و افزود: حتی رنج و مشکل یک دانش‌آموز هم برای ما مهم و دردآور است.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی مدارس اردبیل دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی مدارس اردبیل آسیب های اجتماعی مدارس اردبیل دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۲۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود