Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

به دنبال ورود ۳۶ فروند کشتی اقیانوس‌پیما به مجتمع بندر امام خمینی(ره) از ابتدای سال جاری تا کنون، بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع کالای اساسی تخلیه شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از اداره کل بندر و دریانوردی خوزستان، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی (ره) با اشاره به ورود ۳۶ فروند کشتی اقیانوس‌پیما به مجتمع بندر امام خمینی(ره) از ابتدای سال جاری تا کنون، اظهار کرد: با بهره‌گیری از توان کامل تجهیزاتی و نیروهای مجرب عملیاتی به منظور پهلودهی، تخلیه و حمل به انبارهای نگهداری کالا که بدون وقفه و به طور شبانه‌روزی انجام می‌شود، بالغ بر ۲،۵ میلیون تن انواع کالاهای اساسی شامل گندم، روغن، جو و ذرت تخلیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره تداوم روند خروج کالا از این مجتمع بزرگ بندری به مبادی مصرف در سراسر کشور افزود: در تلاشی مستمر و پیوسته و با همکاری و هم‌افزایی ارگان‌های اجرایی ذیربط در فرآیند صدور مجوز ترخیص، بیش از  ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا از انبارهای بندرامام بارگیری و ارسال شده است که حاکی از رشد ۱۷درصدی در این زمینه است.

آقایی تصریح کرد: ۶۰۰ هزار تن کالای اساسی در کشتی‌های حامل این نوع کالاها در لنگرگاه‌ها منتظر پهلودهی هستند و ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن در انبارهای بخش خصوصی و دولتی نگهداری می‌شوند که با سرعت رشدی که در فرآیند خروج کالا از این مجتمع بندری به دست آمده، به زودی شاهد ترخیص و خروج آن‌ها و ارسال به مبادی مصرف باشیم.

وی اظهار امیدواری کرد با تدابیری که دولت برای تامین کالای اساسی اتخاذ کرده مقادیر قابل توجه کالا در بندر موجود است و هیچ کمبودی در حوزه کالاهای اساسی نخواهیم داشت.

بندرامام خمینی (ره) به عنوان هاب غلات کشور با برخورداری از تجهیزات پیشرفته تخلیه و بارگیری و انبارهای وسیع نگهداری کالا با ایفای نقش خود در زنجیره تأمین کالای اساسی کشور، موفق به ثبت رکورد تخلیه ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار کالای اساسی در سال گذشته شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کشتی تین کالاهای اساسی بخش خصوصی بندر امام خمینی ره کالای اساسی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟