Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهمیت جایگاه و حساسیت عملکرد صندوق تامین خسارت‌های بدنی در دو حوزه ماموریت حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی تعریف می‌شود. مهندس مجید بهزادپور که در آیین معارفه مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: خدمت بی منت به اقشار آسیب پذیر و معسر، مهمترین وظیفه‌ای است که بر دوش این مجموعه حاکمیتی نهاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل بیمه مرکزی با آرزوی موفقیت برای "مهدی قمصریان" در دوران تصدی صندوق تامین خسارت‌های بدنی بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر با نهاد ناظر و دستگاه‌های ذیربط تاکید کرد و گفت: در سال گذشته با اجرای طرح مهم رسیدگی در مرحله دادسرا، زمان رسیدگی به پرونده‌های ارجاعی و فرایند پرداخت خسارات به یک دهم کاهش یافته و امید است که این روند همچنان ادامه پیدا کند.

وی با تشریح فعالیت‌های صندوق در سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: تنها از محل فعال سازی سامانه ۱۳ و سرعت بخشی به ماموریت‌های محوله، بیش از ۹۵۰ میلیارد ریال به منابع صندوق افزوده شده است.

رئیس شورای عالی بیمه راه اندازی سامانه پرداخت آنلاین صندوق و اتصال آن به سامانه "ثنا" قوه قضائیه را از دیگر اقدامات این مجموعه حاکمیتی توصیف کرد و افزود: صندوق تامین خسارت‌های بدنی با تکمیل شعب استانی و بهره مندی از سرمایه انسانی مبتکر، متخصص و چابک، خدمات موثری را عرضه کرده که باید بیش از پیش توسعه یابد.

وی از مدیرعامل جدید صندوق تامین خسارت‌های بدنی و همکاران وی خواست تا با بهره گیری از تجارب نهادناظر صنعت بیمه در امور توسعه و سرمایه گذاری در این حوزه نیز موفق عمل کنند.

بر اساس این گزارش، سید عباس حسینی _ معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی_ ضمن تشریح ظرفیت‌های ارزشمند صنعت بیمه در مسیر خدمت به مردم، اظهار داشت: حرکت در چارچوب قانون و رعایت مفاد آن از مهمترین ماموریت‌هایی است که باید از سوی دستگاه‌های اقتصادی و اجتماعی کشور دنبال شود.

وی بر ضرورت جوانگرایی در صندوق تامین خسارت‌های بدنی و نهاد‌های مشابه تاکید کرد و گفت: جوانان اندیشمند، خلاق و متعهد برای برون رفت از مشکلات و بحران‌های موجود راهکار‌هایی دارند که می‌توان از این ظرفیت‌ها برای اداره کشور استفاده شود.

معاون بانک و بیمه وزارت اقتصاد، روند اصلاحات اقتصادی را در ایران قابل قبول ارزیابی کرد و افزود: شفافیت عملکردی در دولت سیزدهم از مهمترین عوامل اعتمادسازی در سطح جامعه است که فرهنگ مطالبه گری را گسترش خواهد داد.

سیدعباس حسینی در پایان از ضرورت هم راستایی سازمان‌ها با مجموعه دولت و حاکمیت سخن گفت و اظهار داشت: یکی از روش‌های مقابله با فساد، افزایش ضریب شفافیت است و در همین راستا تلاش می‌کنیم تا تمامی فعالیت‌های بیمه‌ای در کشور در معرض دید آحاد جامعه قرار گیرد.

در ادامه این نشست، مهدی قمصریان با ابراز خرسندی از حضور معاون بانک و بیمه وزیر اقتصاد، رئیس کل بیمه مرکزی، اعضای هیات عامل نهادناظر، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و تنی چند از مدیران و کارکنان صنعت بیمه در این آیین به برخی چالش‌ها و راهکار‌های صندوق تامین خسارت‌های بدنی اشاره کرد.

وی در همین راستا اظهارداشت: فرایند تحول دیجیتال، فرهنگسازی و اصلاح مقررات غیر ضروری، یکپارچه سازی سامانه ها، سرعت بخشی به فرایند بررسی پرونده تا پرداخت خسارت و در نهایت گسترش سرمایه گذاری‌های مولد از برنامه‌هایی است که با جدیت دنبال خواهد شد.

شایان ذکر است که پیش از این مهندس مجید بهزادپور، سمت مدیرعاملی صندوق تامین خسارت‌های بدنی را بر عهده داشت.

اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 صندوق تامین خسارت های بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: قراردادهای موقت کارگران ۵ ساله می‌شود؟

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229104 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • رسالت اصلی و وظایف ذاتی قوه قضاییه در اولویت است
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • همه دستگاه‌ها باید به وظایف‌شان در «طرح نور» عمل کنند
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بازدید مدیر عامل از شعبه صندوق تامین خسارت های بدنی استان فارس