Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، دبیرخانه «چهارمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران» از تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات به این رویداد خبر داد.

پیش از این و براساس فراخوان این همایش، آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات ۳۱ اردیبهشت‌ماه اعلام شده بود که به دنبال برگزاری نشست‌های تخصصی: «ژانر به مثابه نقشه راه در فیلم کوتاه» در دانشگاه صداوسیما و «امکانیت ژانر در فیلم کوتاه» در دانشگاه سوره و درخواست پژوهشگران و دانشجویان، این فرصت به مدت یک هفته یعنی تا ۷ خردادماه ۱۴۰۱ تمدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهارمین دوره همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران با موضوع اصلی «ژانر در فیلم کوتاه» و با هدف جستجوی راه‌کارهای نوین برای دست‌یابی به ابزارها و ساختارهای متفاوت روایت‌گری و قصه‌گویی در قالب ژانر برگزار می‌شود و محورهای اصلی آن شامل موارد زیر است:

نظریه ژانر در دنیای متحول امروز (کارکردهای ژانر، نظریه ژانر و تحولات آن در اواخر قرن بیستم و در قرن حاضر در برابر نظریه مؤلف، نسبت ژانر و دنیای شخصی فیلم‌ساز، استعاره‌های ژانر، ژانر و حافظه‌ی جمعی، ژانر در فیلم‌های کوتاه ایرانی و …)

مطالعه ژانرهای شکل گرفته در فیلم کوتاه ایران و جهان

مطالعه مؤلفه‌های ژانر (های) بومی شده در فیلم کوتاه ایران و جهان

مطالعه امکانات و گشایش‌های فیلم کوتاه با تلفیق ژانرها

مطالعه امکانات و گشایش‌های ژانر در فیلم کوتاه از طریق تلفیق با رسانه‌ها

نقش ژانر و مخاطب در تولید و اقتصاد فیلم کوتاه

ژانرهای فیلم کوتاه و فضای مجازی

این رویداد ۲۶ آذرماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان به شرکت در آن تا ۷ خرداد ۱۴۰۱ فرصت دارند تا چکیده مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

کمدی، معمایی و فانتزی در سومین جلسه پاتوق فیلم کوتاه

سومین جلسه از هفتمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، روز دوشنبه ۲ خردادماه، با نمایش ۴ فیلم کوتاه، برگزار می‌شود.

در سومین جلسه از فصل هفتم پاتوق که توسط انجمن سینمای جوانان ایران برگزار می‌شود، فیلم‌های‌کوتاه داستانی «گوشت تلخ» به‌کارگردانی فرید حاجی، «ویار» به‌کارگردانی حورا طباطبایی، «منطقه» به‌کارگردانی اسماً ابراهیم‌زادگان و انیمیشن کوتاه «حفره بعدی» به‌کارگردانی فاطمه احمدی به نمایش درخواهند آمد.

در این رویداد محمدرضا مقدسیان، منتقد سینما به‌عنوان کارشناس ویژه جلسه سوم، پس از اکران آثار با کارگردانان فیلم‌های به نمایش درآمده به گفتگو نشسته و آثار را مورد تحلیل و بررسی تخصصی قرار خواهد داد. اجرای این برنامه را مصطفی ساجدی بر عهده دارد.

فیلم کوتاه «گوشت تلخ» به‌نویسندگی و کارگردانی فرید حاجی در ژانر معمایی، از تولیدات انجمن سینمای جوانان ایران است.

«ویار» به‌نویسندگی پیوند اقتصادی و کارگردانی حورا طباطبایی، فیلمی کمدی تولید شده در انجمن سینمای جوان ایران است.

اسماً ابراهیم‎‌زادگان «منطقه» را در ژانر ملودرام نویسندگی و کارگردانی کرده و این فیلم به‌تهیه‌کنندگی مشترک مرتضی فرشباف و انجمن سینمای جوانان ایران ساخته شده است.

انیمیشن کوتاه «حفره بعدی» را نیز فاطمه احمدی نویسندگی و کارگردانی کرده، تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشته است.

سومین جلسه فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه، دوشنبه ۲ خردادماه ساعت ۱۵ در پردیس سینمایی چارسو، سالن شماره ۶ برگزار می‌شود و شامل نمایش آثار و جلسه نقد و بررسی خواهد بود.

حضور برای تمامی علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

کد خبر 5496398 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا مقدسیان مرتضی فرشباف فاطمه احمدی تئاتر ایران کارگردان تئاتر عثمان محمدپرست فیلم کوتاه جشنواره فیلم کن حوزه هنری فیلم سینمایی موسیقی نواحی خانه تئاتر جشنواره بین المللی پویانمایی تهران تئاتر شهر نقاشی انجمن سینمای جوانان ایران فیلم کوتاه برگزار می شود ژانر در فیلم سومین جلسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۱۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میزان جوایز ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار دوم تمدید شد / جزییات
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو