Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشم اسکندری رئیس فدراسیون اسنوکر و بیلیارد ایران در نشست خبری حسین وفایی ملی پوش اسنوکر ایران، در ابتدا گفت: زمانی که ۱۲ سال گذشته مسئولیت این فدراسیون را برعهده گرفتم شرایط خیلی سخت بود به طوری که مجوز صادر مسابقات نمی‌شد. در آن زمان با کمک و زحمات بازیکنان و بچه‌ها توانستیم موفقیت‌های زیادی کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم در بخش آقایان و هم در بخش بانوان موفق عمل کرده ایم.

او گفت: زمانی که حسین از آبادان دعوت شد مجموعه کوچکی داشتیم و حسین بدون هیچ امکاناتی تمرینات کرد. وفایی روزها تمرین سخت کرد و توانست قهرمان آسیا شود.

رئیس فدراسیون اسنوکر و بیلیارد ادامه داد: به وفایی پیشنهاد ویزا میشد و می‌گفتند بیا و پناهنده شو! اسنوکر یکی از رشته‌هایی است که جایگاه خاصی دارد و بعد از فوتبال در انگیس محبوب ترین است.

او ادامه داد: بیش از ۲ میلیارد نفر اسنوکر تماشاگر دارد. متاسفانه در ایران به چهار یا سه رشته توجه می‌شود اما باید انصاف داشته باشیم که در اسنوکر زحمات بسیاری کشیده می‌شود. حسین ۱۱ ساعت جنگید و توانست حریف انگلیسی خود را شکست دهد و قهرمان شود.

او ادامه داد: خواهش میکنم رسانه‌ها کمک کنند. حسین پیشنهاد‌های خوبی حتی از کشور‌های عربی دارد اما این ورزشکار اصلا نرفت و از او از این بابت از او تشکر میکنم. از بزرگان اقتصادی و اسپانسر‌ها تقاضا دارم در کنار ما باشند. امروز در قاره آسیا در کره جنوبی و چین اسنوکر به مدارس رفته است. تا این‌جای کار آمده ایم و اتفاقات خوبی رقم خورده است و موفق شده ایم پرچم ایران را به اهتزاز دربیاوریم.

اسکندری گفت: بیش از ۱۲۷ مدال در اسنوکر از زمان مدیریت من کسب شده است و به نظرم کمتر فدراسیونی به این مدال رسیده است. ۳ مرداد لیگ آغاز می‌شود و امیدوارم که این رقابتها به بازیکنان کمک کند. در شهر شیراز میزبان رقابت‌های آسیایی هستیم. به قید قرعه ایران میزبان رقابت‌های آسیایی است که میزبان این رقابت‌ها شیراز است. با مدیر کل استان صحبت‌‌هایی انجام شده و امیدواریم.

اسکندری در خصوص موفقیت‌های وفایی گفت: سال‌های زیادی در حرفه ای‌ها انگلیس، بازیکن آسیایی حضور نداشت. طرفداران حسین وفایی در انگلستان به اسالیوان می‌گویند که برو کنار!

او ادامه داد: ۲۶ استان ایران دارای پایگاه قهرمانی است. فدراسیون توانسته زیر ساخت‌ها را فعال کند. کمتر فدراسیونی در کشور است که در سال بیش از ۲۰ مسابقه داشته باشد و باید بگویم فدراسیون فعالی هستیم.

اسکندری در خصوص مشکلات ویزا گفت: روزهایی که حسین قهرمان شده بود، گرفتن ویزا بسیار سخت بود. پیشنهادهایی داده بودند که وفایی ایران را ترک کند اما دیدند چاره ای جز دادن ویزا نیست. در سفارت انگلیس افرادی به وفایی گفتند که بیا پناهنده شو!

او ادامه داد: فدراسیون در جایی قرار گرفته است که باید به رشته تخصصی خودش نگاه کند. فدراسیون علاقه دارد به رشته اصلی خودش تمرکز کند و وزارت تصمیم گرفت و بولس جدا شد.

اسکندری ادامه داد: متاسفانه ورزش در ایران به صورت آماتور تعریف شده است. بسیار کم است که رشته حرفه ای باشد. برای رسیدن به ورزش حرفه ای باید سختی کشید. حسین وفایی کاری کرده است که زبان زد در دنیا باشد. حسین کار بزرگی کرده است و چند دوره در حرفه ای‌ها است. برای اولین بار یک ورزشکار غیر انگلیسی توانست قهرمان شود که او حسین وفایی بود.

او گفت: ممنوعیت‌هایی وجود دارد که در بخش حرفه ای‌ها نمی‌توان خرج کرد. جایگاه ورزش ایران در دنیا کم نیست چرا که در المپیک درخشیده ایم. جا دارد مسئولان کمک کنند در بخش حرفه ای مشکل نداشته باشیم. پارا اسنوکر دو سال است که کلید خورده و در شرف هستیم که تیم ملی پارا اسنوکر را آماده کنیم تا در رقابت‌های انگلیس موفق شویم. جانبازان و معلولین می‌توانند به طور رایگان آموزش ببینید تا تیم ملی تقویت شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: حسین وفایی او ادامه حسین وفایی رقابت ها حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۲۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است

کریس ویلیامسون گفت: امروز شاهد موج عظیم و بی سابقه حمایت از فلسطین در سراسر جهان هستیم که می‌تواند دلیلی برای امیدواری باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دومین جشنواره بین المللی رسانه‌ای «صبح» به دبیری محسن یزدی و در سه بخش «اصلی»، «معاونت برون مرزی» و «ویژه فلسطین» برگزار می‌شود و فراخوان ارسال آثار آن منتشر شده است.

«بخش اصلی» جشنواره بین المللی صبح اختصاص به تمامی هنرمندان و فعالان رسانه‌ای داخل و خارج از ایران دارد و در سه گروه اصلی برنامه تلویزیونی، رادیویی و رسانه‌های جدید برگزار می‌شود.

کریس ویلیامسون، مجری برنامه «فلسطین از طبقه بندی خارج شده» در شبکه پرس تی وی و نماینده سابق پارلمان بریتانیا است. او درباره آشنایی خود با فعالیت رسانه‌های ایرانی گفت: به طور کامل از فعالیت رسانه‌ای در ایران مطلع نیستم؛ با این حال، آشکارا با پرس تی‌وی و فعالیت آن در بریتانیا آشنایی دارم. فکر می‌کنم، پرس‌تی‌وی بستر ارزشمندی برای اطمینان از انتشار صدای مردم فلسطین برای جامعه غربی، فراهم می‌کند.

نوبت پاسخگویی تمدن غرب !

وی اضافه کرد: در جریان اصلی رسانه‌ای بریتانیا، به طرز باورنکردنی مغرضانه و تحت تاثیر لابی صهیونیستی است. در نتیجه، مردم بریتانیا تصویر دقیقی از رسانه‌های جریان اصلی دریافت نمی‌کنند. با این حال، پلتفرم‌های جایگزینی وجود دارد که مردم به طور فزاینده به آنها روی می‌آورند. پرس تی‌وی یکی از این رسانه‌ها است. برنامه‌ای که در پرس تی‌وی به همراه پروفسور «دیوید میلر» ارائه می‌کنم، بستر ارزشمندی را جهت اصلاح ویژگی‌های نادرست فضای رسانه‌ای بریتانیا فراهم می‌کند.

او با اشاره به اینکه این ایران الهام بخش مبارزات آزادی بخش در جهان است، گفت: به نظرم ایران چراغ راه جنبش‌های آزادی بخش در سراسر جهان است، به این دلیل که به طور کامل امپریالیسم غرب و ایالات متحده را کنار گذاشته است. با وجود گسترده‌ترین تحریم‌های غرب که به رهبری آمریکا علیه ایران تحمیل می‌شود، ایران توانسته پیشرفت کند. فکر می‌کنم، تهران الهام بخش مبارزات آزادی خواهانه در سراسر جهان است.

مجری برنامه «فلسطین از طبقه بندی خارج شده» درباره بازنمایی وارونه از ایران توسط رسانه‌های غربی گفت: رسانه‌های غربی، تصویر بسیار تحریف‌شده ای نسبت به واقعیت زندگی در ایران به مردم خود ارایه می‌کنند. هرچند گاهی توسط رسانه‌های مستقل، به طور اجمالی شاهد نمایش وضعیت حقیقی هستیم؛ من با افرادی که در ایران بوده‌اند صحبت کرده‌ام؛ همه آنها هم عقیده‌اند که تهران با تصویر رسانه‌های غربی و چیزی که انتظار داشتند متفاوت بود.

وی خاطرنشان کرد: جالب است که برخی از مردم جهان به طور فزاینده اعتماد خود به ایران را از دست می‌دهند؛ هرچند، این تنها در مورد تهران صدق نمی‌کند و دلیل آن عملکرد رسانه‌های غربی است. به همین دلیل است که مردم زیادی از رسانه‌های جریان اصلی فاصله می‌گیرند. مردم در کشورهای غربی تا حد زیادی به دنبال بسترهای رسانه‌ای جایگزین هستند که فکر می‌کنم دلیل آن، آنچه است که در غزه در حال رخ دادن است.

این چهره رسانه‌ای درباره افزایش حمایت مردم جهان از فلسطین نسبت به دهه‌های گذشته گفت: اگر به عقب بازگردید، متوجه می‌شوید که 40 یا 50 سال پیش، سطح حمایت از فلسطین در مقابل حمایت از موجودیت رژیم صهیونیستی بسیار کمتر بود و بیشتر مردم با اسرائیل همراه بودند. اما امروز ما شاهد موج عظیم و بی سابقه حمایت از فلسطین در سراسر جهان هستیم که این می‌تواند دلیلی برای امیدواری باشد.

ویلیامسون در پاسخ به سوالی درباره راهکارهای رسانه‌ای که می‌تواند تصویر تحریف شده از ایران را تغییر دهند، گفت: در حال حاضر ایران از طریق پلتفرم‌هایی مانند پرس تی‌وی، به اصلاح تصویر مخدوش شده‌ای که توسط رسانه‌های غربی نمایش داده می‌شود، پرداخته است. فکر می‌کنم این روش ارزشمند و مفیدی جهت آشکار شدن حقایق برای مردم جهان است. این تولیدات می‌تواند از طریق شبکه‌های اجتماعی در سراسر جهان توزیع شود. این کار، به طور آشکار راه مهمی برای مقابله با تبلیغات جهان غرب است. به نظر من رساندن پیام درست به جهان واقعاً مهم است و باید انحصار روایتگری غربی شکسته شود. در بریتانیا، مردم به طور فزاینده‌ای از احزاب سیاسی اصلی سرخورده شده‌اند و به دنبال جایگزین هستند. البته این مساله فقط به بریتانیا محدود نمی‌شود. در این صورت ما شروع به شنیدن صداهای مستقل جدیدی خواهیم کرد که رویکرد ضد امپریالیستی خواهند داشت.

او درباره برگزاری کنفرانس رسانه‌ای «صبح» و نشان دادن چهره ایران واقعی به مردم جهان در چنین رویدادهایی گفت: فکر می‌کنم برگزاری یک کنفرانس رسانه‌ای بین‌المللی در ایران بسیار مهم است و باید تعداد بیشتری از این همایش‌ها برگزار شود زیرا فکر می‌کنم این یک پادزهر واقعا مفید برای فعالیت رسانه‌های غربی است. وضعیت موجود و تبلیغ برای نئولیبرالیسم یک فاجعه برای افرادی که در دنیای غرب زندگی می‌کنند بوده است. در حالی که میلیون‌ها نفر در فقر زندگی می‌کنند و دستور کار اقتصادی که توسط دولت در بریتانیا و در واقع در سراسر اروپا و ایالات متحده دنبال می‌شود، در خدمت منافع اکثریت قریب به اتفاق مردم نیست و چیزی از آن در رسانه‌های جریان اصلی شنیده نمی‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین، من فکر می‌کنم کنفرانس‌هایی مانند این برای گردهم آمدن، به اشتراک گذاشتن ایده‌ها واقعاً مفید است؛ از این طریق می‌توان برای انتشار یک روایت واضح و دقیق‌تر برای عموم مردم تلاش کرد. اگر بخواهم درباره انگلستان صحبت کنم باید بگویم که پلتفرم‌های رسانه‌ای مستقل مخاطبان زیادی پیدا کرده است اما رسانه‌های سنتی هنوز هم به وضوح تأثیر زیادی برای نسل قدیمی‌تر در بریتانیا دارند اما رسانه‌های جدید در حال رشد هستند. بنابراین تصور من این است که کنفرانس‌هایی مانند این برای تقویت و رشد رسانه‌های جایگزین مفید هستند و همچنین می‌تواند بر اعمال فشار بر جریان اصلی برای تغییر روش‌ آنها موثر باشد. رسانه‌های غربی همیشه مغرضانه عمل کرده‌اند اما این اواخر خیلی بدتر نیز شده است.

دومین جشنواره بین المللی رسانه ای «صبح» 30 اردیبهشت تا 1 خرداد به دبیری محسن یزدی در سه بخش «اصلی»،‌«معاونت برون مرزی» و « فلسطین» برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • پدیده والیبال ایران سوژه پست جدید فدراسیون جهانی
  • ایران در المپیک پاریس چند ورزشکار دارد
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش