Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@22:59:30 GMT

پاسداشت روحانیت، تکریم مجاهدت، علم و عمل است

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۳۶۹۷

پاسداشت روحانیت، تکریم مجاهدت، علم و عمل است

حجت‌الاسلام محمد استوارمیمندی در گفتگو با خبرنگار فارس در شیراز، اظهار داشت: روحانیت همواره در طول تاریخ پیشتاز دفاع از حقیقت، دین خدا و عدالت طلبی بوده و چون همیشه منافع دین خدا در خطر قرار می‌گرفته همواره عالمان دین در معرض شهادت و تبعیض قرار می‌گرفتند.

مدیر حوزه های علمیه فارس افزود: در قرن معاصر نیز روحانیت پیشتاز حرکت‌های عدالت‌طلبانه و آزادی‌خواهانه بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: چنانچه شاهد هستیم در جنبش مشروطه روحانیت نقش اصلی را ایفا می کند و همچنین در ملی شدن صنعت نفت نیز روحانیت نقش مهمی دارد.

استوارمیمندی تاکید کرد: نقش میرزا کوچک‌خان‌ها نیز در قیام مبارزه با استبداد نیز گواه این سخن است و همه حوزوی ها و اهل علم همواره در برهه‌های مختلف تاریخ نقش مهمی در احیای دین ایفا کرده‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس ادامه داد: امام راحل نیز خودشان به عنوان مجتهد و دین‌شناس نقش اساسی داشتند و روحانیون بسیاری با قیام و جان‌فشانی از ایشان حمایت کردند.

وی ادامه داد: عده‌ای از روحانیون در زمان انقلاب، عده‌ای در دفاع مقدس و پس از ان به شهادت رسیدند و در دفاع از حرم نیز که رسته آنها نبود، ده‌ها شهید روحانی تقدیم کردیم.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس اضافه کرد: در آمارسنجی‌ که انجام شد شهدای روحانی بالاترین نسبت شهدا را داشته و بیش از ۴ هزار شهید روحانی در کشور داریم که ۳۵۰ نفر از آنها اهل استان فارس هستند.

حجت‌الاسلام استوارمیمندی تاکید کرد: به منظور بزرگداشت شهدای روحانیت، کنگره ملی چندسالی است که کار مطالعاتی خود را آغاز کرده است و فردا چهارم خرداد ماه اختتامیه این کنگره در شهر مقدس قم با سخنرانی رئیس جمهور و فرمانده کل سپاه برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین امتداد استانی آن نیز در استان ها و حتی شهرستان ها جهت بزرگداشت مقام شامخ روحانیت شهید برگزار می‌شود که هم پاسداشت مجاهدت‌ها و هم پاسداشت علم و عمل است.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس ضمن دعوت از مردم گفت: لذا مردم استان فارس نیز می توانند صبح فردا از ساعت ۹ تا ۱۱ همزمان با برگزاری این کنگره ملی در قم در شیراز و حرم مطهر حضرت احمد بن موسی در شبستان امام خمینی حضور یافته و از این برنامه معنوی استفاده کنند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: روحانیت مجاهدت کنگره شهدای روحانی مدیر حوزه های علمیه فارس مدیر حوزه های علمیه فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان اینکه «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

وی افزود: در این دستورالعمل کاملاً برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

وی در ادامه گفت: روزهای ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و … مد نظر قرار گیرد.

وی یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتماً در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و … از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

کد خبر 6097073 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • مراسم عزاداری آخرین مسافر بقیع در مدرسه علمیه خان شیراز
  • تکریم فعالان قرآنی فراجا