Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه مشترک رئیس فدراسیون اسکیت با حسین بابویی رئیس فدراسیون ورزش دانش‌‌آموزی برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون اسکیت، جلسه مشترک مجید هنرجو رئیس فدراسیون اسکیت با حسین بابویی رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی امروز (سه‌شنبه) سوم خرداد ماه با حضور حمیدرضا بخارایی دبیرکل فدراسیون اسکیت و عباسی نایب رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه، هنرجو رئیس فدراسیون اسکیت با اشاره به امضای تفاهم‌نامه بین دو فدراسیون در گذشته اظهار داشت: در حال حاضر این تفاهم‌نامه عملیاتی نیست و در نظر داریم برای شناسایی استعدادهای اسکیت از کف مدارس مجدد تفاهم‌نامه را به اجرا در بیاوریم، چرا که دانش‌آموزان بزرگترین سرمایه‌های آینده ورزش کشور هستند. یکی از راه‌های پیشرفت ورزش کشور در تمامی زمینه‌ها شناسایی، استعدادیابی و پرورش در سنین نونهالی و نوجوانی است که می‌توان ثمره آن را آینده ورزش کشور دید.

وی ورزش دانش‌آموزی را ذخایر استعداد برای ورزش قهرمانی کشور دانست و تصریح کرد: ما با فدراسیون ورزش دانش‌‌آموزی تفاهم‌نامه همکاری امضا می‌کنیم و بر لزوم اجرای مفاد تفاهم‌نامه که شامل موضوعات استعدادیابی ورزشی، مسابقات و فعالیت‌های ورزشی، پرورش نیروی انسانی است تأکید داریم، چرا که صرف تفاهم‌نامه موردنظر نیست.

رئیس فدراسیون اسکیت با بیان اینکه ارتقای سطح آموزشی و دانش بازیکنان و مربیان از اهداف حائز اهمیت فدراسیون اسکیت است، خاطرنشان کرد: استعدادهای ورزش باید از مدارس شناخته شده و توسط فدراسیون‌ها پرورش یابند تا در آینده بتوانند در ورزش قهرمانی تاریخ‌ساز شوند.

بابویی رئیس فدراسیون دانش‌آموزی نیز در ادامه گفت: آنچه اهمیت دارد پرورش افرادی است که بتوانند به صورت تخصصی دانش‌آموزان را با این رشته آشنا کنند. استعدادیابی یعنی اینکه ما افرادی را شناسایی کنیم که تا به حال مورد توجه نبوده‌اند. باید جامعه آماری دانش‌آموزان در شهرستان‌های کوچک را مورد هدف خود قرار دهیم و با راه اندازی کمیته‌های اسکیت در شهرستان‌های سراسر کشور استعدادهای این ورزش را شناسایی و پرورش دهیم.

وی به اهمیت همکاری دوجانبه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر سامانه‌ای وجود دارد که معلمان تربیت بدنی در آن شناسایی شده‌اند. با استفاده از این سامانه می‌توانیم افرادی را آموزش داده و پس از آن با کمک فدراسیون اسکیت دوره‌های آموزشی را توسط همین معلمان برای دانش‌آموزان در شهرستان‌های مختلف برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: امیدوارم فدراسیون اسکیت بتواند از ظرفیت‌های موجود در وزارت آموزش و پرورش به لحاظ استفاده از منابع انسانی و استعدادهای فراوان در ورزش دانش‌آموزی برای توسعه و گسترش این رشته ورزشی استفاده کند و ما نیز همکاری همه جانبه خود را با این فدراسیون اعلام می‌کنیم.

پاسخ دبیر فدراسیون درخصوص عدم حضور تیم اسکیت در جام جهانی تیراندازی باکو

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسکیت ورزش اسکیت ورزش رئیس فدراسیون ورزش دانش رئیس فدراسیون اسکیت ورزش دانش آموزی دانش آموزان تفاهم نامه ورزش کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود