Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مهران فاطمی پیش از ظهر امروز در نشست ستاد راهبر و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان با بیان این‌که اساس برنامه ریزی‌ها و اقدامات و فعالیت‌های استان را بر مبنای تحول قرار داده ایم، اظهار کرد: تحول آفرینی در هر حوزه با انجام امور با روال موجود ممکن نیست و لازمه آن برخورداری از برنامه دقیق، عالمانه و کارشناسانه، همت بلند، تلاش جهادی و هماهنگی و هم افزایی حداکثری ذینعفان آن حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به تدوین برنامه تحولی استان با هم اندیشی بین بدنه اداری و کارشناسی استان و بخشی از فعالین و نخبگان هر حوزه، افزود: در فاز اول برنامه تحولی استان ده محور به عنوان پیشران‌های تعالی و پیشرفت استان انتخاب و پروژه‌های تحولی آن‌ها تعریف شد که یکی از این محور‌های دهگانه، حوزه نساجی و پوشاک است.

استاندار یزد با بیان این‌که محور‌های تحولی هر حوزه شامل چشم اندازها، راهبردها، سیاست‌ها و ریز پروژه‌های آن حوزه است، گفت: کل فرآیند حکمرانی در حوزه صنعت نساجی استان در برنامه تحولی استان دیده شده و اکنون دارای یک برنامه مشخص و عملیاتی در این حوزه هستیم.

 فاطمی راهبرد و استراتژی استان یزد در حوزه صنعت نساجی و پوشاک «از بذر تا پارچه و پوشاک» دانست و بیان کرد: اگرچه تحقق این مهم، امری سخت به نظر می‌رسد، اما باید به سمت این کار و تحول بزرگ حرکت و امکانات لازم را در این راستا بسیج کنیم.

وی در ادامه با اشاره به برخی از مزیت‌های حوزه نساجی و لزوم توسعه این صنعت در استان، بیان کرد: نگاه ما به صنعت نساجی، صرفا نگاه اقتصادی نیست چراکه نساجی صنعتی آمیخته با فرهنگ، هنر، دانش، علم بوده و بخشی از تاریخ، هویت و تمدن ایرانی ما است لذا باید هدفگذاری‌های این حوزه با جدیت دنبال شود.

 فاطمی در بخش دیگری از سخنانش از ارزیابی فصلی روند پیشرفت برنامه‌های تحولی استان خبرداد و تصریح کرد: در این زمینه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان عملکرد دستگاه‌ها در خصوص برنامه تحولی استان را ارزیابی می‌کند و در صورت مشاهده عملکرد نامطلوب دستگاهی در چارچوب وظایف تعریف شده برای آن، به مدیر دستگاه کارت زرد می‌دهد.

وی با بیان این‌که کارت زرد به منزله تذکر به مدیر و دستگاه و ارائه فرصت سه ماهه جهت جبران عقب ماندگی ایجاد شده است، افزود: در صورتیکه دستگاه در فرصت ارائه شده عقب ماندگی ایجاد شده را جبران نکند، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در نامه‌ای عملکرد نامناسب دستگاه را گزارش می‌دهد که متعاقب آن مدیر، معاونین یا کارشناسان مربوطه را بدون هیچ تعارفی عزل خواهیم کرد.

استاندار یزد با اشاره به مصرع «دو صد گفته، چون نیم کردار نیست»، گفت: به صرف برگزاری جلسه و تعریف و تمجید از اقدامات انجام شده، اقدامات و برنامه‌های هر حوزه محقق نمی‌شود لذا جلسات باید فاصله مابین فضای موجود و فضای آرمانی متصور برای آن را کاهش داده و تاثیرات محسوس و معناداری را ایجاد کند.

دکتر فاطمی در بخش دیگری از سخنانش به تاثیر مستقیم بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی بعضی از رشته‌ها بر خالی شدن تدریجی صندلی دانشگاه‌ها در آن رشته‌ها و تبدیل آن‌ها به رشته‌های بدون آزمون، خاطرنشان کرد: این موضوع به معنی مرگ تدریجی برخی رشته‌ها است، متاسفانه رشته نساجی نیز از رشته‌هایی است که ممکن است با چنین سرنوشتی روبرو شود.

وی در ادامه به برنامه‌های استان در حوزه اشتغال و موضوعات مطروحه در جلسه اخیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اشاره و تصریح کرد: یکی از طرح‌های مورد پیگیری استان در این حوزه کاهش نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، طرح بورسیه شغلی دانشجویان نخبه در واحد‌های تولیدی و صنعتی استان؛ از بدو ورود به دانشگاه است.

استاندار یزد افزود: با توجه به لزوم حرکت جدی واحد‌های تولیدی، صنایع و معادن در مسیر توسعه و پیشرفت، و پیوند فعالیت این واحد‌ها با تکنولوژی جهت حضور فعال در بازار رقابتی و تولید محصولات نو، اجرای طرح بورسیه تحصیلی دانشجویان در بخش تحقیق و توسعه واحدها، گام مهمی در این راستا خواهد بود.

 فاطمی در پایان یکی از مزایای اجرای این طرح را، ماندگاری نیرو‌های نخبه در استان و جذب آن‌ها در بدنه صنعت دانست و خاطرنشان کرد: در فاز اول اجرای این طرح، واحد‌های علاقمند به شرکت در طرح احصاء و سازوکار‌های جذب دانشجویان طبق ضوابط هر واحد تدوین می‌شود.

انتهای پیام/الف


وی در ادامه از تاکید استان بر تهیه مدل عملیاتی اجرای این طرح و جمع بندی نام واحد‌های شرکت کننده در طرح و شیوه نامه‌های آن، جهت درج در دفترچه سازمان سنجش وزارت علوم در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ خبرداد.

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار یزد مهران فاطمی ستاد اقتصاد مقاومتی دولت سیزدهم برنامه تحولی استان استاندار یزد برنامه ریزی رشته ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۴۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   اولین نشست فصلی روسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی آذربایجان غربی با حضور رئیس کل دادگستری، معاونین قضایی، معاونین دادسرا و محاکم مرکز و حوزه‌های قضایی استان، در سالن جلسات دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در این نشست بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ علی‌رغم وجود تنگنا‌ها و مضایق کم‌کاری و سهل‌انگاری در کار نزد همکاران وجود نداشت و با ایثار و تلاش شبانه‌روزی امور دادگستری پیش رفت و توفیقات ارزشمندی به دست آمد که همگی حاصل تلاش همکاران خدوم و زحمتکش دادگستری استان است.

  عتباتی افزود: دستور کار این جلسه دایر بر مدار و سیر حرکتی برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است که تلفیقی از سند تحول قوه قضاییه، دستورالعمل دادستانی کل کشور و معاونت راهبردی و مقتضیات استان است و باید همان طور که اسناد بالادستی تحولی بودند سیر حرکت در استان به سمت ترقی، ارتقاء و تحول و تعالی باشد.

وی  با تاکید بر حرکت صعودی به سمت رشد و تعالی گفت: امسال چهارمین سال متوالی است که دستگاه قضایی استان بر مسیر برنامه عملیاتی حرکت خواهد کرد، برنامه عملیاتی که دو محور اصلی دارد، اولین محور مجری برنامه که روسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضایی است و دومین محور نظارت معاونین ناظر هستند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به جذب بالغ بر ۴۰ قاضی و اعتبارات مرکز و استانی برای ارتقاء زیرساخت‌ها و تجهیزات خدمت‌رسانی و برگزاری دوره کارآموزی قضایی برای تقویت کادر قضایی در سال قبل گفت: این اقدامات تکلیف و وظیفه مدیریت دادگستری استان بوده و در قبال آن انتظار داریم مدیران قضایی با تلاش شبانه روزی برای پیشبرد اهداف برنامه عملیاتی تلاش کنند.

وی در ادامه به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای کنترل ورود پرونده‌ها و جلوگیری از وقوع جرم تاکید کرد و گفت: ما ناگزیر از اتخاذ تدابیر پیشگیرانه هستیم و باید مدیران قضایی پای کار باشند و به سمت شناسایی کانون‌های بزه و اختلاف که تولید پرونده می‌کنند بروند و با پای کار آوردن مدیران اجرایی و تدابیری که اتخاذ می‌کنند اجازه بروز اختلاف، بزه و تولید پرونده را ندهیم.

توجه جدی به اجرای احکام از دیگر مواردی بود که عتباتی به آن اشاره و تصریح کرد: مردم زمانی احساس اجرای عدالت را لمس می‌کنند که این احکام اجرا شود لذا باید توجه جدی به تعیین تکلیف پرونده‌های مسن و معوق هم در شعب و هم در اجرای احکام داشت و مدیران قضایی حوزه‌ها منتظر اعلام این پرونده‌ها نباشند و با رصد، به روز رسانی و تعیین تکلیف آن‌ها را پیگیر شوند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به اینکه افتخار و شأن مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت و سرباز رهبری و خدمت به مردم و تولید سرمایه‌های اجتماعی است بر لزوم تکریم مراجعین و همکاران از سوی مدیران قضایی تاکید کرد.

استفاده از ظرفیت قانونی دستگاه قضایی در گره گشایی از مشکلات واحد‌های تولیدی در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری، توجه ویژه به مقوله زندان و ساماندهی زندانی و کاهش جمعیت کیفری، بررسی پرونده‌های مهم در کمیته مشورتی پرونده‌های مهم و تلاش بر تسریع تثبیت اراضی کشاورزی و رسیدن به رقم ۸۰ درصد تا هفته قوه قضاییه از دیگر تاکیدات عتباتی به مسئولان قضایی استان در این نشست بود.

دیگر خبرها

  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی