Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت سیزدهم بر خلاف رویه حاکم در دوره گذشته که در آن به مردم و نمایندگان مجلس بی توجهی می‌شد، اصرار دارد که تصمیات خود را با اطلاع و نظر مردم و همراهی و هماهنگی با مجلس شورای اسلامی اتخاذ و اجرایی کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در نشست صمیمی با معاون امور تشکیلات و دبیران دفاتر جامعه روحانیت مبارز مناطق تهران، برنامه‌ها و دستاورد‌های دولت مردمی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاست خارجی و فرهنگی را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در این دیدار با تاکید بر اهمیت توجه به فعالیت‌های فرهنگی و هنری در تبیین موضوعات مختلف، اشراف سردار سلیمانی به نقش هنر و رسانه در تاثیر گذاری بر افکارعمومی را مورد اشاره قرار داد و اظهارداشت: سردار سلیمانی بخوبی با نقش و تاثیر رسانه و فعالیت‌های فرهنگی آشنا بود و با فعالیت‌های فرهنگی که پیگیری می‌کردند، منشاء برکات فراوانی در داخل کشور و منطقه بودند.

حسینی با تشریح اقدامات دولت در عرصه‌های مختلف به نقش برجسته رئیس جمهور در پیگیری امور اشاره کرد و افزود: آیت‌الله رئیسی شخصیتی پیگیر، کوشا و انقلابی دارد و تعبیر مرد میدان کاملا در مورد ایشان صدق می‌کند و زمانی که برای بررسی و پیگیری موضوعات و رفع موانع و مشکلات می‌گذارند با وضعیت سابق قابل مقایسه نیست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه دولت تمام اقدامات و تصمیات خود را براساس برنامه و مبتنی بر نظرات دقیق علمی و کارشناسی پیگیری می‌کند، گفت: دولت سیزدهم شاید اولین دولتی است که خط مشی و برنامه کاملی را برای مسیر فعالیت‌های خود ارائه داده است این دولت برای رفع مشکلات و اصلاح نارسایی‌های کشور، سند تحول را در ۳۷ موضوع مختلف از جمله حوزه فرهنگ تدوین کرده است که در این سند وضع فعلی و چالش‌های موجود احصاء و راهکار‌های برون رفت از این مشکلات و تکالیف هر کدام از وزارتخانه‌ها بطور جداگانه مشخص شده است.

حسینی با اشاره به تصمیم و اقدام دولت در اجرای قانون مردمی سازی یارانه‌ها خاطرنشان کرد: بی تردید اگر دولت در اجرای این قانون بدنبال مصلحت اندیشی بود نباید آنرا در سال اول و حتی دوره اول ریاست جمهوری اجرایی می‌کرد، اما از آنجایی که یکی از آسیب‌های مهم که خسارت‌های فراوانی به کشور وارد کرده همین مصلحت اندیشی و به موقع تصمیم نگرفتن است، دولت این تصمیم انقلابی را اتخاذ کرد، چون آنرا در نهایت به نفع مردم و کشور می‌دانست.

معاون رئیس جمهور افزود: باید اهمیت این تصمیم و اقدام دولت توسط سخنرانان، صاحب نظران، علما و اساتید برای مردم و افکار عمومی تبیین شود، دولت هم با همه توان در تلاش است که مردم تحت فشار و آسیب قرار نگیرند.

حسینی با اشاره به ارتباط نزدیک و بی واسطه رئیس جمهور و دولتمردان با مردم گفت: این دولت برخلاف رفتاری که در دوره گذشته وجود داشت که در آن مردم و حتی نمایندگان مجلس مورد بی توجهی بودند، اصرار دارد که تصمیات خود را با اطلاع و نظر مردم و همراهی و هماهنگی با مجلس شورای اسلامی اتخاذ و اجرایی کند و به بودن در کنار مردم و شنیدن سخنان و حتی انتقاد‌ها و گلایه‌های آنان افتخار می‌کند و آنرا برای اجرای بهتر امور مفید می‌داند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر، یاد و خاطره همه رزمندگان دوران دفاع مقدس را گرامیداشت و تصریح کرد: آزادی خرمشهر برگ زرین و حماسه پرافتخاری در تاریخ ایران اسلامی بود که با عنایت الهی و اخلاص و رشادت مردان و زنان رشید این سرزمین بدست آمد. امام راحل فرمودند که خرمشهر را خدا آزاد کرد، این فرمایش برگرفته از آموزه‌های دین مبین اسلام است که اگر در راه خدا حرکت و عمل کنیم، بدون تردید خداوند متعال نیز هدایت و یاری می‌کند.

معاون رئیس جمهور آشنایی نسل جوان و نوجوان کشور با مقاطع مهم تاریخی از جمله دوران دفاع مقدس و آزادسازی خرمشهر را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: نسل جوان، عمدتا شرایط و فضای دوران ۸ سال جنگ تحمیلی دشمنان علیه ملت ایران را درک نکرده اند و از مجاهدت‌هایی که برای استقلال و آزادی کشور انجام شد اطلاع چندانی ندارند لذا ضرورت دارد با استفاده از روش‌های مختلف از جمله زبان هنر، شرایط آن دوران برای جوانان تبیین شود.

حسینی در پاسخ به سوال یکی از حاضران در خصوص اقدام دولت در کنترل بازار تصریح کرد: رئیس جمهور همواره در جلسه هیات دولت و ستاد هماهنگی اقتصادی مسئولین مربوطه را به جدیت در کنترل بازار و قیمت‌ها و جلوگیری از اجحاف و فشار به مردم توصیه می‌کنند. تصمیم اخیر درخصوص اعطای اختیارات ویژه به تعزیرات با همین هدف انجام شده است.

در این نشست حجت الاسلام موسی پور عضو شورای مرکزی و معاون امور تشکیلات جامعه روحانیت مبارز و تعدادی از دبیران مناطق تهران در سخنانی با تجلیل از رویکرد‌ها و جهت گیری‌های دولت و تلاش خستگی ناپذیر در رسیدگی به امور مردم و رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌های موجود دیدگاه‌های خود را پیرامون موضوعات مختلف اقتصادی، سیاست خارجی و فرهنگی با معاون رئیس جمهور مطرح کردند، حسینی نیز به سوالات مطرح شده پاسخ داده و آنان را به تبیین فعالیت‌های دولت فراخواند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دولت مجلس آزادی خرمشهر رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات رئیس مجلس در انتقاد از وضعیت مدیریت بازار ارز پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به انتقادات قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی از مدیریت اقتصادی و بازار ارز نوشت:

«جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛
پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:
۱. دیدگاههای مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی(وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاستهای اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفندماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیتها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال ۱۴۰۲ (رشد ۹ ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.  

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای  اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه¬ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی ۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین میشوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر(۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده میکنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خردادماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است.  
 
دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی  با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی
  • حسینی: اینکه عده‌ای مطرح می‌کنند شنبه‌ها تعطیل باشد، جای تعجب دارد + فیلم
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • حسینی: در حال آماده شدن برای تعامل بیشتر با مجلس آینده هستیم
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • وعده صادق یک نمونه از نتایج ملموس «ما می توانیم» بود