Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر با ارائه توضیحاتی در خصوص تزریق واکسن های مورد نیاز حج به حجاج گفت: مقرر شده است زائرانی که واکسن کرونای ایرانی راتزریق کرده اند، برای اعزام به سفر حج یک دوز واکسن سینوفارم تزریق کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی مرعشی، رییس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درباره برنامه‌های این مرکز در خصوص واکسیناسیون حجاج گفت: طبق دستورالعمل اجرایی حج که توسط عربستان اعلام شده است، زائران باید قبل از اعزام دو واکسن مننژیت و فلج شل یا آی پی وی را تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در خصوص واکسن مننژیت باتوجه به اینکه دوسالی است که حج برگزار نشده است، مقرر شد همه عوامل اجرایی و زائران باید واکسن مننژیت را تزریق کنند. این واکسن‌ها تهیه شده و انشاءالله از هفته آینده تزریق این واکسن‌ها آغاز خواهد شد.    رییس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر درباره تزریق واکسن آی پی‌وی یا فلج شل تصریح کرد: واکسن آی‌پی‌وی یا فلج شل را دولت سعودی جزء دستورالعمل‌های بهداشتی اعزام زائران در نظر گرفته است. از روز گذشته مراکز بهداشتی در سراسر کشور آمادگی خود را برای تزریق این واکسن اعلام کرده و واکسن به تعداد کافی در اختیار همه مراکز بهداشتی قرار گرفته است.    مرعشی با بیان اینکه درخصوص تزریق واکسن مننژیت و فلج شل مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: زائران با مراجعه به مراکز بهداشتی می‌توانند این واکسن را تزریق کنند. همچنین گواهی نیز در این رابطه از سوی مراکز بهداشت کشور به زائران ارائه شده و در کارت واکسن مننژیت زائران نیز درج خواهد شد.    وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به این سوال که زائرانی که واکسن کرونای ایرانی دریافت کرده‌اند برای اعزام به حج چه اقدامی را باید انجام دهند، گفت: آخرین توصیه‌ها و جلساتی که به صورت متعدد با کارشناسان وزارت بهداشت برگزار کردیم و همچنین تصمیماتی که در ستاد ملی کرونا گرفته‌ایم این است، افرادی که دو دوز از ۱۰ واکسن اعلامی دولت سعودی را تزریق نکرده‌اند عجالتا یک دوز واکسن سینوفارم را تزریق کنند.    رییس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر تصریح کرد: این موضوع طی دستورالعملی توسط سازمان حج و زیارت به مدیران استانی حج و زیارت اعلام شده و همچنین مقرر شده است که مدیران کاروان‌ها زائرانی را که از این واکسن‌های اعلامی تزریق نکرده‌اند به مراکز بهداشتی هدایت کنند تا عجالتا یک دوز سینوفام تزریق کنند تا در خصوص ادامه دوزها تصمیم‌گیری شود و یا در مذاکرات به نتیجه برسیم که همین یک دوز کفایت می‌کند.    به گفته مرعشی قرار است دستگاه دیپلماسی با مقامات عربستانی درباره پذیرش زائران با یک دوز واکسن تاییدی عربستان مذاکره انجام دهند و در این راستا با سازمان بهداشت جهانی و دولت سعودی نیز مکاتباتی صورت گرفته است.    وی همچنین درباره داروهای مجاز برای زائران گفت: در دستورالعمل اجرایی حج توسط سعودی کل داورهایی که مخدر اطلاق می‌شود مشخص شده و ما این عناوین را به پزشکان کاروان‌ها اعلام کرده‌ایم سایر داروهایی که برای بیماری‌هایی مانند فشارخون، بیماری قلبی، نارسایی قلبی، دیابت، بیماری‌های ریوی، بیماری‌های پوستی و داروهایی که به صورت معمول استفاده می‌کنند و باید حجاج به همراه داشته باشند، برای ورود این داروها به عرابستان مشکلی وجود ندارد.    رییس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال در پاسخ به این سوال که با توجه به شیوع بیماری آبله میمون در برخی از کشورها چه تمهیداتی از سوی دولت عربستان در این زمینه در نظر گرفته شده است، گفت: هنوز اطلاعی از داخل عربستان نداریم و دستورالعمل جدیدی در این رابطه جزء تعلیمات حج ابلاغ نشده است.   انتهای پیام/
منبع: ایلنا

منبع: دانا

کلیدواژه: رییس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر مراکز بهداشتی تزریق کنند واکسن مننژیت واکسن ها یک دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد