Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شاه‌ منصوری درباره پرونده جنجالی بازی ایران و کانادا حرف زده است

رضا شاه‌ منصوری می گوید ایران باید حقش را از کانادا بگیرد.

به گزارش طرفداری، رضا شاه‌ منصوری کارشناس حقوقی فوتبال درباره لغو بازی تدارکاتی ایران مقابل کانادا به دلیل مسائل سیاسی از سوی میزبان به تسنیم گفت:

این ماجرا یک رابطه قراردادی میان ایران و کانادا بوده که دو حالت ممکن است در آن در نظر گرفته شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول اینکه در صورت فسخ قرارداد عدد مشخصی به‌عنوان جریمه و وجه‌التزام نوشته شده یا اینکه مقام رسیدگی به پرونده، طرف فسخ کننده را مبلغی در حدود مبلغ قرارداد یا بیشتر از آن محکوم کند.

وی ادامه داد:

قراردادی داریم که توسط فدراسیون فوتبال کانادا به دلیل دخالت امور سیاسی - یعنی نقض آشکار اساسنامه فیفا-  نقض شده است. آن هم در شرایطی که فیفا صراحتاً اعلام کرده که این نهاد و اعضای آن به هیچ‌ عنوان حق مداخله در فضای سیاسی را ندارند. در این شرایط یک مرجع رسیدگی کننده‌ به نام دیوان داوری ورزش (CAS) وجود دارد که پرونده می‌تواند به آن نهاد ارجاع داده شود.

کارشناس حقوقی فوتبال عنوان کرد:

مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال به درستی اعلام کرده که مفاد قرارداد جنبه محرمانه دارد. ماهیت محرمانه بودن این قرارداد به این معنی است که اگر قرارداد اقاله یا فسخ هم شود، شروط آن همچنان به قوت خود باقی است؛ از جمله شرط محرمانه بودن قرارداد. بنابراین فدراسیون فوتبال نمی‌تواند این قرارداد را منتشر کند و اگر این اتفاق بیفتد، به پرداخت غرامت به دلیل نقض این شرط محکوم خواهد شد. از اظهارات برخی دوستان در این باره تعجب می‌کنم.

شاه‌منصوری در واکنش به این موضوع که صفی‌الله فغانپور سرپرست دپارتمان حقوقی فدراسیون فوتبال اعلام کرده با توجه به لغو دیدار دوستانه ایران و کانادا این قرارداد دیگر جنبه محرمانه ندارد، گفت:

این حرف برخلاف اصول مسلم حقوق بین‌الملل است. باید از این فضای ملتهب خارج شویم. چطور ممکن است بگویند فوتبال یک امر تخصصی است اما بحث حقوقی فوتبال تخصصی نیست؟ باید حرف تخصصی بزنیم.

وی درباره اینکه به گفته مسئولان فدراسیون در قرارداد ایران و کانادا مبلغ مشخصی برای جریمه لغو بازی ذکر نشده است، تصریح کرد:

در این حالت مقام رسیدگی کننده تشخیص می‌دهد طرف قرارداد یعنی فدراسیون کانادا به دلیل دخالت مسائل سیاسی این قرارداد را فسخ کرده است. وقتی درخواست غرامت می‌کنیم؛ دلیل‌مان بلاتکلیفی تیم ملی و از بین رفتن روزهای فیفادی ماست. اینها هزینه‌هایی است که به فدراسیون فوتبال ایران تحمیل شده است. قطعاً باید در این ماجرا طرح دعوا شود. به قول یکی از دوستان اگر فیفا در این پرونده به درستی رأی صادر نکند و فدراسیون کانادا محکوم نشود؛ در واقع به این موضوع اعتبار بخشیده که می‌توان در امور ورزشی هم مداخله سیاسی انجام داد. پس اگر ظلمی به ما شده، قطعاً باید حق‌مان را مطالبه کنیم.

کارشناس حقوقی کشورمان در خصوص اینکه فغانپور گفته در قرارداد ایران و کانادا نظر بخش حقوقی اعمال نشده است، گفت:

با این قسمت از صحبت‌های فغانپور موافقم. این رویه خیلی قدیمی در فدراسیون فوتبال است. تنها دفعه‌ای که بخش حقوقی را دخالت دادند، در قرارداد اسکوچیچ بود.

اخبار داغ 

یونس دلفی به پرسپولیس پیوست / غیررسمی سعید صادقی، یک گام دیگر به سمت استقلال! قیمت سادیو مانه در نظر بایرن مونیخ مشخص شد ورود بازیکنان رئال مادرید به پاریس / گزارش تصویری

 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ایران و کانادا کارشناس حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش قدس آنلاین، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در این باره گفت: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

دیگر خبرها

  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • ۲ دادگاه علنی برخط در مهدیشهر و دامغان برگزار می‌شود
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • انتقال و مدت قرارداد طارمی با اینتر نهایی شد
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • نهایی شدن قرارداد ۱+۲ ساله طارمی با اینتر
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی