Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه آبگیرها و سواحل منطقه مکُران ایمن‌سازی می‌شود، گفت: تمامی هوتگ‌های جنوب استان باید به بهترین شکل و در کوتاه‌ترین زمان ممکن حصارکشی شوند.

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان ، حسین مدرس خیابانی در بازدید از هوتگ‌ها و آبگیرهای چابهار و دشتیاری اظهار داشت: یک هزار و ۷۰ هوتگ و آبگیر داریم که به نوعی تأمین کننده معاش و کار و شغل و پرورش دام و گاهی اوقات هم تأمین کننده آب آشامیدنی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با هر بارندگی در این هوتگ‌ها، آب صدها هکتار از زمین‌های کشاورزی و بخش دامداری تأمین می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: نکته‌ای که برای ما مهم است حفظ نگهداری مناسب از این هوتگ‌ها بوده تا دیگر شاهد تکرار حوادث تلخی همچون غرق‌شدگی فرزندان‌مان نباشیم.

وی تاکید کرد: موضوعی که اکنون به همه فرمانداری‌ها ابلاغ شده این است که متولی اصلی هوتگ‌ها سازمان جهاد کشاورزی است که در رأس آن‌ها فرمانداران، گروه‌های مردمی و جهادی، محیط زیست و بنیاد مسکن بوده به علاوه آموزش و پرورش چراکه برخی از هوتگ‌ها در مسیر عبور و مرور دانش‌آموزان واقع شده و نزدیک مدارس است که همه باید نسبت به ساماندهی آبگیرها کمک کنند.

مدرس خیابانی بیان داشت: باید در بخشی از این هوتگ‌ها الزامات بهره‌برداری همچون پله‌زنی و پمپ ایجاد شود که جهاد کشاورزی در قالب یک دستورالعمل این موضوع را در دستور کار قرار می‌دهد و چون بخشی از این آبگیرها در زمین‌های شخصی است، برای استفاده روستاییان و مردم است که آنها خودشان برای حفظ بهتر آبگیرها و بهره‌برداری مناسب باید به الزامات ذکر شده توجه کنند.

وی تصریح کرد: موضوع دیگری که برای ما مهم هست بحث امنیتی این هوتگ‌ها و آبگیرها است و تمامی هوتگ‌ها باید در نقطه ایده‌آل حصارکشی شود و هوتگی برای ما امن است که حصار کشی شده باشد، منتها تا قبل از آن قرار شده است که اولویت‌های هوتک‌ها تعیین شود، تابلوهای اعلام خطر نصب شود و تا آن زمان متولیان بتوانند در اطراف هوتگ‌ها خاکریزی کرده و نوار خطر بکشند و حتی قبل از فنس‌کشی هم مراقبت کنند تا اتفاق ناگواری رخ ندهد.

وی اضافه کرد: اگر مجدداً اتفاق ناگواری امکان دارد هوتگ‌هایی که به عنوان یک ظرفیت و فرصت برای کشاورزی و دام پروری استفاده می‌شوند به عنوان تهدید تلقی شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر لزوم استفاده از نیروهای جوان و جهادی برای ساماندهی این آبگیرها اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان را برای همین مواقع لازم داریم که بیایند و روش‌هایی را برای حفظ و نگهداری هوتگ‌ها و آبگیرها ارائه بدهند تا بتوانیم بهره‌برداری خوبی از آنها داشته باشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان در سفر به منطقه مکُران، ضمن حضور در نشست ایمن‌سازی هوتگ‌ها و سواحل در آئین کلنگ‌زنی مدرسه سه کلاسه خیرساز و محل احداث آبگیرهای جهاد کشاورزی شرکت کرد.

مدرس خیابانی همچنین از پایانه مرزی ریمدان بازدید و از نزدیک مشکلات و موانع پیش روی این پایانه را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مکران هوتک استاندار سیستان و بلوچستان هوتگ ها هوتگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت گفت: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کیا عاشوری امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان که در بخش خشکبیجار برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و آغاز فعالیت طرح‌های سالم‌سازی در نیمه خردادماه اظهار کرد: شهرستان رشت با ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی از ۱۰ روستای ساحلی بخش‌های خشکبیجار و لشت نشا برخوردار است.

وی افزود: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار شهرستان رشت گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به پرداخت مطالبات ناجیان غریق، تصریح کرد: سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، البته تلاش‌های شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکارناپذیر است که جای قدردانی دارد، امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.

عاشوری با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیق‌های سنتی از ظرفیت‌های گردشگری مناطق خود استفاده کنند، گفت: انتظار داریم برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاه‌های متولی تقویت شود.

فرماندار رشت با تاکید بر لزوم مدیریت آسیب‌های اجتماعی در سواحل شهرستان رشت ادامه داد: برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت جذب سرمایه گذار در دستور کار قرار گرفته و فرمانداری شهرستان نیز قطعا همکاری لازم را در جذب و حمایت از سرمایه‌گذار در برنامه قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثه‌خیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، گفت: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • آغاز ایمن سازی بزرگراه شهید خرازی حد فاصل بلوار اردستانی و پژوهش
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان