Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: می توان با برنامه ریزی قوی تر و تمهیدات بهتر، کشور را بسیار ارزان تر از وضع کنونی اداره کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از دفتر روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، نخستین مجمع معاونین مالی و اداری وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی به ریاست  مهرداد بذرپاش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که با حضور بیش از ۶۰ نفر از معاونین مالی و اداری وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، رئیس کل دیوان محاسبات با تسلیت از دست دادن جمعی از هموطنان در حادثه ساختمان متروپل آبادان گفت: حُسن برپایی چنین مجامع مشورتی آن است که افزون بر آشنایی و تعامل بیش از پیش دستگاه های اجرایی با وظایف ذاتی نهادهای نظارتی همچون دیوان محاسبات، شاهد تحقق سیاست پیشگیری از بروز تخلفات نیز خواهیم بود.

مهرداد بذرپاش، دیوان محاسبات را یاری‎گر و کمک حال دستگاه ها در صحنه اجرایی دانست و خاطر نشان کرد: معاونین مالی و اداری را می توان اصلی ترین بخش ستادی در هر دستگاه دولتی قلمداد کرد و مسلم است که اگر «ستاد» هر ارگان، نتواند وظایف خود را به درستی انجام دهد، بخش «صف» نیز به طریق اولی از عملکرد قابل قبولی برخوردار نخواهد بود؛ لذا عملکرد کم خطا و بدون انحراف از قوانین در دستگاه‌های متبوع، نسبت مستقیمی با وظایف شما معاونان دارد.

هشدار درباره فراوانی تخلفات در دستگاه های اجرایی از دیگر سخنان رئیس کل دیوان محاسبات بود و در این باره بیان داشت: متاسفانه بسیاری از احکام بودجه در دستگاه ها با فقدان عملکرد مواجه است و این نشان از عدم پایبندی به اجرای قانون دارد. البته با توجه به عزم جدی رئیس دولت محترم، امید آن می رود که به زودی شاهد پیاده سازی هرچه کم خطاتر بودجه سنواتی باشیم.

بذرپاش افزود: فاصله گرفتن از روش های سنتی نظارت و برخط نمودن سازوکارها، یکی از مهمترین کارویژه های دیوان محاسبات است که تحقق این امر، نه تنها سرعت رسیدگی ها را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد بلکه تعارضات احتمالی میان دستگاه های نظارتی با ارگان های دولتی را به حداقلی ترین حالت ممکن می رساند.

رئیس کل دیوان محاسبات لزوم اصلاح ساختار بودجه ریزی را یکی از ضروری ترین نیازهای کشور دانست و تصریح کرد: یکی از مهمترین انتظارات رهبر فرزانه انقلاب، اصلاح اساسی ساختار بودجه است که یکی از اصلی‌ترین محورهای اصلاح بودجه، بودجه ریزی عملیاتی است که متاسفانه بیش از ۲ دهه مغفول مانده است.

بذرپاش با انتقاد از کُند شدن روند کوچک سازی دولت، گفت: بخش اعظمی از بودجه دستگاه ها صرفاً خرج حقوق و دستمزد کارکنان می شود که این خود نشان از فربه شدن بیش از پیش دولت ها دارد و منابع کشور، توانایی تداوم حرکت در این دور تسلسل را نخواهد داشت.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور  اظهار داشت: اگرچه هیچ فرد منصفی، مُنکر محدودیت های منابع در کشور نیست اما ناگفته پیداست که می توان با برنامه ریزی قوی تر و تمهیدات بهتر، کشور را بسیار ارزان تر از وضع کنونی اداره نمود.

در بخشی از این نشست، علی کامیار دادستان دیوان محاسبات کشور نیز اظهار داشت: خوشبختانه یکی از اصلی ترین شعارهای دولت سیزدهم، موضوع فسادستیزی است که این خود موجبات هم افزایی هرچه بیشتر دستگاه های اجرایی با نهادهای نظارتی همچون دیوان محاسبات کشور را فراهم خواهد آورد.

دادستان دیوان محاسبات در ادامه با اشاره به ضرورت تقویت کنترل های داخلی در دستگاه های دولتی، خاطر نشان کرد: تنظیم قراردادها، پیمان ها، مزایده ها و مناقصات در دستگاه ها، باید با حساسیت بیشتری دنبال شوند و کارکنان نیز باید در برابر درخواست های بعضاً غیرقانونی مدیران بالادستی خود مقاومت کنند تا بعدها دچار معضل نگردند.

محمدعلی زهره ای معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور نیز درباره نفس برپایی مجمع مشورتی معاونین اداری و مالی دستگاه ها گفت: هدف کلی از برگزاری این مجمع، کمک به بهبود سلامت، ارتقای شفافیت و انضباط مالی در سازمان های دولتی است که این مهم تنها با همفکری و همکاری شما معاونین گرانقدر میسر خواهد شد.

دبیر مجمع معاونین مالی و اداری کشور در خاتمه اظهار داشت: اقدامات مجمع در قالب چهار کارگروه «مدیریت مالی»، «مدیریت منابع انسانی»، «بررسی مقررات با رویکرد حمایت از تولید» و «بررسی فراوانی تخلفات و راهکارهای پیشگیرانه» پیگیری خواهد شد.

در این نشست، تعدادی از معاونین مالی و اداری وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و در پایان مقرر شد کارگروه‌هایی، پیگیر موضوعات مطرح شده در این جلسه بشوند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مهرداد بذرپاش ، دیوان محاسبات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مهرداد بذرپاش دیوان محاسبات رئیس کل دیوان محاسبات معاونین مالی و اداری دیوان محاسبات کشور دستگاه های اجرایی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

به گزارش مشرق، نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه (۹ اردیبهشت ماه) در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی‌وفا، رییس و سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولین این حزب نسبت به ورزش و حضور موثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری فرد، محمدرضا یزدانی خرم و محمد مهرآیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولین کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال آوران، فعالیت‌های مستمر و موثر کمیسیون‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما باید به این موضوع واقف بود که برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تامین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ورزش کشورحرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی تصریح کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آنرا پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند چرا که کار آن‌ها آماده سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و مدال است لذا باید مورد حمایت واقع شوند این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن وررزش قوی برای ایران قوی حرکت نماییم.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: در کمیته هم باید جدای از تخصص گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم. باید قبول کنیم در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته ایم به عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم با کمیته بین المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تا کنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شد البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند کنار بگذاریم، کاروان اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آن‌ها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه ریزی بهتر و هدفگذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی پیش بینی می‌کنم در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا -ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم بزودی این مسئله را حل کنیم.

سیدمناف هاشمی، دبیر کل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدای از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام