Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@03:04:56 GMT

هشدار به متقاضیان پیش‌فروش خانه

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۰۸۶۶

هشدار به متقاضیان پیش‌فروش خانه

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، ۱۲ سال پیش قانون ساماندهی پیش‌فروش مسکن در مجلس تصویب شد. درست قبل از تصویب این قانون پروژه‌هایی با عنوان «نگین غرب»، «شفق» ، «مروارید» و غیره به مردم معرفی و پیش‌فروش شد، اما بعد چند سال مردم متوجه شدند هر یک واحد به ۱۵ نفر پیش‌فروش شده است. این آشفتگی باعث شد تا در همان موقع قانون پیش‌فروش مسکن وضع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان موقع نیز تمام اموال فرد کلاهبردار مصادره شد و به تصرف سازمان املاک کشور درآمد.

با این حال مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی شهر تهران، معتقد است که این اتفاق مجدد در حال وقوع است و در چند سال اخیر«تعاونی نماها» مجددا با تبلیغات گسترده و فریبنده اقدام به کلاهبرداری در ساخت و پیش فروش مسکن در منطقه ۲۲ تهران دارند.

«خشایار باقرپور» درباره آگهی‌های پیش‌فروش خانه در منطقه ۲۲ تهران آن هم با متری فقط ۱۴ میلیون تومان به خبرنگار اقتصادی ایرنا، گفت: در ۴ سال اخیر، تعدادی «تعاونی‌نما» ظهور و بروز کردند، یک‌سری معاملات و مبایعه‌نامه‌های کاملاً صوری و عجیب‌وغریب توسط افرادِ غیرِ ذی سمت به‌عنوان فروشنده و حتی نه به‌عنوان نماینده و وکیل قانونی تعاونی منعقد می‌شود.

تعریف پروژه‌های واهی و غیرواقعی در منطقه ۲۲ تهران

به گفته وی، این قراردادها با یک مبایعه‌نامه دستی بدون کد رهگیری، به‌صورت غیررسمی تهیه و روی آن پروژه‌هایی واهی تعریف می‌شود و این در حالی است که روی هیچ‌کدام از این اراضی نیز پروانه ساخت وجود ندارد و عموماً در منطقه ۲۲ تهران هستند.

وی درباره اینکه چرا این پروژه‌های واهی و غیرواقعی در این منطقه از پایتخت تعریف شده است، گفت: یکی از مهم‌ترین محل‌های جولان تعاونی‌ها در منطقه ۲۲ تهران است. علت هم این است که اقبال عمومی مردم برای پیش‌خرید در این منطقه بیشتر است و این منطقه از اساس با ادبیاتِ پیش‌فروش و پذیره‌نویسی پروژه پا گرفته است.

باقرپور ادامه داد: اکنون حداکثر سوءاستفاده از نبود تخصص اقتصادی بین عموم جامعه می‌شود و با اعداد و ارقام غیرواقعی مسکن کلاهبرداری صورت می‌گیرد.

وی در این باره گفت: درحالی‌که اکنون در منطقه ۲۲ تهران به‌ازای هر یک مترمربع متراژ مفید سهم از جواز ساخت و قیمت زمین زیر ۱۵ میلیون تومان نیست، و هزینه ساخت هم که با عرف منطقه ۲۲ زیر ۱۴ میلیون تمام نمی‌شود، به این رقم اضافه می‌شود، چطور آگهی فروش خانه با متری ۱۴ میلیون داده می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی عمران شهر تهران گفت: مردم با اعداد و ارقام واقعی هزینه ساخت آشنایی ندارند و با خود می‌گویند درحالی‌که یک واحد به قیمت‌ متری ۴۰ میلیون تومان تا ۵۹ میلیون در منطقه ۲۲ به فروش می‌رود اما پیش فروش خانه متری ۱۴ میلیون تومان آگهی می‌شود. ۲۰۰ میلیون پیش‌پرداخت از خریدار گرفته می‌شود ماهی ده میلیون نیز اقساط خرید خانه. جدیداً نیز گزینه میزان انتخاب مبلغ قسط ماهانه را نیز به قراردادها اضافه کرده‌اند که به‌هیچ‌وجه با منطق جور در نمی‌آید.

باقرپور درباره نوع مشتری گیری این تعاونی نماها نیز گفت: توسل به تبلیغات گسترده در فضای مجازی حتی تبلیغات بیلبوردی دارند. از ترفند حقوقی در فرآیند پذیره‌نویسی استفاده می‌کنند و قراردادها طوری تنظیم می‌شود که فرد خریدار بعد از اطلاع از کلاهبرداری به دلیل عبارات در متون دستش به جایی بند نیست.

وی اضافه کرد: این گروه تا می‌توانند برای خود وجهه و سابقه و رزومه ایجاد می‌کنند؛ مثلاً از محل پول‌های جمع‌آوری‌شده زمین خریداری می‌کنند و به‌عنوان پروژه‌های در حال ساخت به مردم معرفی و برای خود وجاهت تعیین می‌کنند.

شیب تورم بازار مسکن کمتر از سایر بازارهاست

باقرپور گفت: در جایگاه نظارتی و اتحادیه تعاونی‌ها هشدار می‌دهیم که این «تعاونی نماها» کارنامه ساخت ندارند و پیش‌بینی می‌کنیم حجم گسترده‌ای شاکی در آینده برای کلاهبرداری در منطقه ۲۲ تهران در دستگاه قضا به وجود بیاید.

به گفته باقرپور اتحادیه‌های تعاونی‌ها نظارتی دارند و در فرآیند نظارت به مواردی برخوردیم که نیازمند اطلاع‌رسانی عمومی است و با وجود تلاش دولت سیزدهم برای تقویت بخش تعاون تهدیدها و فرصت‌هایی به‌تبع با سوی استفاده از عنوان بخش تعاون وجود دارد.

وی گفت: اکنون شیب تورم بازار مسکن کمتر از سایر بازارهاست که به کاهش قدرت خرید مردم در بخش مسکن و به‌تبع آن یک سری کلاهبرداری‌ها و سوی استفاده‌هایی از این فضا را ایجاد کرده است و ضمن اینکه با کاهش ساخت‌وسازهای واقعی مواجه به دلیل افزایش نهاده‌های ساختمان مواجه هستیم، آگهی‌های فروش ارزان نیز اضافه شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبله میمونی متروپل آبادان پارچین سامانه یکپارچه فروش خودرو حسن صیاد خدایی نگین غرب پیش فروش خانه آبله میمونی متروپل آبادان پارچین سامانه یکپارچه فروش خودرو حسن صیاد خدایی منطقه ۲۲ تهران میلیون تومان فروش خانه ۱۴ میلیون تعاونی ها پیش فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۰۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت: فروش مرزی فرآورده‌های نفتی در این منطقه در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه، پیمان بهرامی اظهار کرد: فروش مرزی فرآورده‌های نفتی در سال ۱۴۰۲ در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ‌صله انجام‌شده که بیشترین فروش در مرز پرویزخان به ثبت رسید.

وی با بیان اینکه در نتیجه اقدام‌های مفید در این مرزها، ۴۲ میلیون و ۵۷۹ هزار لیتر (معادل ۵۲۷ میلیارد تومان) فروش مرزی فرآورده‌های نفتی تحقق یافت، تصریح کرد: این مقدار ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی، سهمی بسزا در کاهش قاچاق و عرضه خارج از شبکه و قوانین تعیینی داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه تصریح کرد: از رقم یادشده حدود ۱۸ میلیون لیتر (معادل ۲۲۳ میلیارد تومان) مربوط به فروش از طریق کنترل باک وسایل نقلیه خروجی از کشور بوده است.

بهرامی گفت: با راه‌اندازی سیستم دیپ دیجیتالی باک کامیون در مرزهای استان، افزون بر جلوگیری از قاچاق در مرز، کنترل باک کامیون‌ها تسهیل‌ و در حداقل زمان ممکن، کار کامیون‌های صادراتی در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت خروجی از طریق باک بررسی و بر اساس قیمت شناور مرزی، مابه‌التفاوت نرخ تعادلی مرزی اخذ و به حساب خزانه واریز می‌شود.

دیگر خبرها

  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • هشدار صنعا به آمریکا درباره هرگونه حماقت علیه یمن
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • نبض قیمت مسکن شمال شهر
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران