Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر از برگزاری همایش و نمایشگاه خرما در بهمن ماه امسال خبر داد و گفت: در این نمایشگاه ضمن ارائه توانمندی‌های تولیدی، راهکارهای توسعه صادرات این محصول ارائه می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، نوذر منفرد ظهر امروز در نشست بررسی فعالیت‌ها و صادرات محصولات تولیدی و اقتصادی با حضور سفیر آفریقای جنوبی در ایران به ظرفیت تولید محصولات کشاورزی استان پرداخت و اظهار داشت: استان بوشهر در بخش کشاورزی دارای مزیت‌های مهمی است که خرما، گوجه فرنگی خارج از فصل و میگو مهمترین تولیدات این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تولید 165 هزار تن خرما در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: از این میزان تولید 15 درصد آن به میزان 27 هزار تن به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر ظرفیت بسته‌بندی و فرآوری خرما استان را 100 هزار تن دانست و گفت: 165 هزار تن خرما استان بوشهر از شش میلیون اصله نخل تولید می‌شود که عمده آن در دشتستان قرار دارد.

15 درصد خرما تولیدی استان به کشورهای مختلف صادر می‌شود

منفرد از برگزاری همایش خرما در استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی همایش و نمایشگاه خرما در بهمن ماه امسال برگزار که ضمن ارائه توانمندی‌های تولیدی، راهکارهای توسعه صادرات این محصول ارائه می‌شود.

وی با اشاره به تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر افزود: برداشت این محصول از آبان ماه آغاز می‌شود و تا فروردین ماه سال بعد 660 هزار تن گوجه‌فرنگی تولید می‌‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر به صادرات محصول گوجه‌فرنگی پرداخت و تصریح کرد: از 660 هزار تن تولید گوجه‌فرنگی، 240 هزار تن آن صادر می‌شود که توسعه صنایع فرآوری و تکمیلی مورد توجه ویژه قرار دارد.

منفرد با اشاره به تولید 28 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر افزود: علاوه بر تولید میگو پرورشی، یک هزار و 600 از این آبزی در خلیج‌فارس سالانه صید می‌شود.

50 درصد سیمان استان صادر می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر هم با اشاره به فعال بودن 3 کارخانه سیمان در استان خاطر نشان کرد: از این سه کارخانه سالانه 4 میلیون تن سیمان تولید و 50 درصد آن صادر می‌شود.

مهدی صفوی یکی دیگر مزیت‌های استان بوشهر را تولید کود شیمیایی در شهرک صنعتی دانست و افزود: در راستای همکاری مشترک با آفریقای جنوبی زمینه صادرات این محصول فراهم است.

وی توانمندی استان بوشهر در بخش‌های مختلف تولیدی و صادراتی برشمرد و اضافه کرد: استان بوشهر ظرفیت مهمی در صادرات خرما، محصولات پتروشیمی، آبزیان و سرمایه‌گذاری در  ساخت کشتی ، صنایع پایین دستی پتروشیمی دارد که آماده همکاری با آفریقای جنوبی است.

ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر 9 میلیون تن در سال

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر هم موقعیت بنادر استان و فاصله آن با مرکز کشور و دیگر بنادر را برشمرد و تصریح کرد: محدوده بندر بوشهر 57 هکتار است که ساخت مجتمع بندری نگین با 110 هکتار مساحت اجرایی شده است.

محمد شکیبی‌نسب ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر را 9 میلیون تن در سال دانست و افزود: ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا کانتینری 320 هزار تن و با 300 هزار تن ظرفیت در بندر نگین در مجموع این قابلیت به 620 هزار تن رسیده است.

وی با بیان اینکه هر ساعت، 21 محموله کانتینری در بندر بوشهر تخلیه و بارگیری می‌شود گفت: بندر بوشهر دومین بندر بزرگ کانتینری کشور است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر وجود 21 پست اسکله با 2 هزار و 640 متر را از دیگر ویژگی بندر بوشهر دانست و بیان کرد: عمق آب در کانال دسترسی بندر بوشهر 10.8 متر است.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تخلیه و بارگیری استان بوشهر کشاورزی استان صادر می شود گوجه فرنگی بندر بوشهر هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: بیش از ۳۵۰ هکتار نخلستان در این شهرستان وجود دارد که ۱۷۰ هکتار آن مثمر است.
وی افزود: درختان خرما به‌ صورت سنتی و دستی توسط کارگران ماهر، گرده افشانی می‌شود و هر کشاورز بر اساس تعداد نخل‌های خود عملیات گرده‌افشانی را برای تولید محصول انجام می‌دهد.

فانی بیان کرد: در برنامه تغییر الگوی کشت، توسعه کشت نخیلات به‌عنوان یکی از کشت‌های کم آب بر و متحمل به بی آبی در دستور کار قراردارد که رقم زاهدی، شاهانی، پیاروم و کبکاب بیشترین توسعه را در شهرستان دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: گرده افشانی نقش بسیار مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و رعایت اصول و دقت در انجام آن ضروری است.

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • زنجیره ارزش راهبردی خرمای خوزستان از نقاط قوت نمایشگاه ایران اکسپو
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا