Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمد هادی رستمی، کارشناس محیط زیست در گفت و گو با خبرنگار  گروه دانشگاه  ایسکانیوز  درباره رویداد ملی عصر امید گفت: هسته پژوهشی(زمین پاک ) از منتخبان استان لرستان در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی است که این هسته پژوهشی یک سیستم نوآورانه و  کم هزینه برای مهار شیرابه زباله شهری طراحی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معضل شیرابه یک معضل جهانی است، افزود: با بهره گیری از دستگاهی بنام دال( در زبان لری به معنی کرکس) که توسط تیم خود اختراع کردیم و هزینه پایین و ساخت آسان این دستگاه می‌توان معضل شیرابه در مبدا را تا حدودی حل کرد. دستگاه دال قابلیت استفاده خانگی، شهری و صنعتی را دارد و طرحی با بازدهی بالا و اقتصادی بالا برای سرمایه گذاری، اشتغالزایی و  منتخب حضور در این رویداد شده است.

 کارشناس محیط زیست با بیان اینکه این طرح با داشتن  پلتفرمی متفاوت و نوآورانه قطعا از لحاظ فنی و اقتصادی مورد استقبال شهرداری‌ها است،افزود: با جمع آوری و امحای شیرابه‌ها در مبدا یعنی قبل از رسیدن به محل دفن زباله توسط کانتینر اختراعی، زباله در محل دفن فاقد شیرابه های مضرکه سلامت انسانها را تهدید میکند خواهد بود.

نماینده تیم پژوهشی زمین پاک تصریح کرد: رویداد عصر امید فرصتی برای دیده شدن طرح ها و اختراعات دانشگاه آزاد بود که امیدواریم این رویدادها به صورت مداوم هر سال یکبار برگزار شود. جانمایی غرفه‌های این رویداد، اصولی نبوده و یک بی نظمی و شلوغی وجود داشت که غرفه‌هایی که در شبستان مصلای امام (ره) برپابودند؛ آنچنان که باید مورد نمایش عموم قرار می‌گرفتند نگرفتند و امیدواریم در رویداد بعدی این امر مورد توجه قرار بگیرد.

رستمی همچنین به این گردهمایی و شبکه سازی بیش از هزاران ایده در کنار هم اشاره کرد و گفت: این گردهمایی در استان‌ها و شهرستان‌ها از لحاظ بستر و مکانی امکان‌پذیر نیست و این فرصتی تا دانشجویان،صاحبان ایده،هیات علمی ها و .... تا همه در کنار هم قرار گرفته با طرحهای نو آشنا شوند. دانشگاهها همچنین بایستی حلقه مفقودی خود که ارتباط علم باصنعت است را پیدا کرده و مسیر ورود به صنعت را برای فناوران و شرکتها با حمایتهای خود هموار سازند.

وی ضمن تشکر از سرگروه این تیم  هاجر باقر طولابی و اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد، از زحمات  و حمایت‌های اناری بابایی و علی عباسی زاده تقدیر و تشکر کرد.

گفتگو: شیوانوری

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1142673 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکبر نصراللهی رئیس دانشکدگان هنر و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین همایش کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اظهار کرد: شاهد تهاجم فرهنگی از نوع مرکز و پیرامون در معماری ایران هستیم.

نصراللهی گفت: معتقدم، معماری، رسانه است؛ چون هم پیام است و هم ابزار انتقال پیام و هم اینکه مخاطبان انبوه دارد.

این استاد دانشگاه افزود: آنچیزی که رسانه، معماری را از سایر رسانه‌ها متمایز می‌کند، استفاده از هنر هم در ابزار یعنی نوع معماری و هم در طراحی و انتشار پیام است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در تشریح تحولات معماری و اثرگذاری و اثرپذیری آن از رشته‌های دیگر، گفت: استفاده از تکنولوژی‌های ارتباطی در معمــاری تــا جایی پیش رفته است کــه مفهــوم جدیدی به نام «مدیاتکچر» را موجب شـده اســت به گونه‌ای که در برج‌ها و ساختمان‌ها اخبــار و اطلاعات بــرای مــردم بــه نمایش گذاشته می‌شود.

وی در اهمیت معماری ابراز کرد: معماری تبلور فرهنگ و تمدن و هنر، روانشناسی و... در هر جامعه است و در طراحی فضای شهری و برنامه‌ریزی نباید از جایگاه مهم آن غلفت شود، اما متاسفانه الان وضع خوبی ندارد و خود ابزار تهاجم فرهنگی شده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه هشدار داد: تهاجم فرهنگی از نوع مرکز پیرامون در معماری به صورت ترویج الگوی معماری از غرب به ایران و تهران به شهرستان‌ها، معماری اسلامی و ایرانی را تهدید می‌کند.

نصراللهی ادامه داد: تقلید کورکورانه و ناشیانه و افراطی از معماری غربی، اختلال در توازان ارتباطاتی و بصری و شبیخون به محیط زیست، حریم‌ها، آرامش، امنیت، زیبایی، توازن، تعادل و معنویت بنا‌ها و غلبه بی‌نظمی، ناهماهنگی، فشار روانی، سیطره مادیت و کمیت به زندگی انسان راموجب است.

وی اضافه کرد: ساختمان‌های نازیبا و مغایر با فرهنگ مردم، ناهماهنگی بین ابعاد و ارتفاع ساختمان‌ها، الگو‌های طراحی، رنگ‌ها، مصالح و فرم‌های متفاوت و ناهمگون در عناصر دخیل در سیمای شهر، حقوق اجتماعی مردم را نقض کرده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح نقش‌های دوگانه رسانه در معماری اظهار کرد: سواد معماری حلقه مفقوده، معماری و شهرسازی است؛ این سواد به مردم محدود نیست، معماران، گرو‌های دانشی، استادان و متخصصان این رشته بیش از مردم و مسئولان به آن نیاز دارند و باید این مهارت و توانایی ساخت و عرضه متناسب با زیست‌بوم، فرهنگ و اعتقادات مردم در عین زیبایی و صرفه اقتصادی را داشته باشند.

نصراللهی ادامه داد: رسانه‌ها می‌تواند مروج معماری غرب و عامل اصلی مصرف گرایی و مدگرایی در معماری و در عین حال راهنما و وسیله برون‌رفت از این وضعیت باشند. آن‌ها می‌توانند مردم را برای انتخاب و خرید بنا‌های متاثر از فرهنگ غرب ترغیب کنند و یا مطالبه کننده بنا‌هایی منطبق با فرهنگ ایران و اسلامی و یا ناظر قدرتمند برای مقابله با آشفتگی و آزادی بی حد و حصر در این زمینه باشد.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه از استادان خواست از رسانه‌های کلاسیک، شبکه‌های اجتماعی و همچنین رسانه معماری برای تصویر‌سازی صحیح از رشته‌های معماری و شهرسازی و بالا بردن سواد معماری مردم و تحقق راهبرد‌های بازسازی و بازآرایی، توسعه، تمایز، اقبال اجتماعی و سودمندی آن استفاده کنند.

وی گفت: گروه کشوری معماری و رسانه آماده است با تشکیل موسسه دانش‌بنیان متشکل از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن دانشگاه را عهده دار شود. 

همایش دوروزه کارگروه کشوری معماری بعد از دو روز بحث کارگروه‌های مختلف در دامغان، امروز در شاهرود با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاون علوم انسانی و هنر این دانشگاه به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است