Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@22:34:24 GMT

تشریح اولویت های بهداشتی کشور

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۶۲۰۲

تشریح اولویت های بهداشتی کشور

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: موضوع بیماری های غیرواگیر، سالمندی، جمعیت و سلامت دهان و دندان، از جمله اولویت های حوزه بهداشت است که دانشگاه ها باید در این مسیر بیشتر تلاش کنند.

کمال حیدری، در همایش معاونین اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، بیان کرد: باید توجه کنیم که دشمن از هر طرفی در پی ضربه زدن به ما است و اخیراً نیز ابعاد اقتصادی را اهرم فشار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین نقش معاونین اجرایی به عنوان افرادی که مدیریت اقتصادی مجموعه شأن را برعهده دارند، بسیار مهم است. در حوزه وزارت بهداشت نیز همواره با کمبود منابع مالی مواجه بوده ایم، لذا، مدیریت اقتصادی در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی اظهار کرد: حدود دو سال با کرونا درگیر بودیم و مدیریت این بیماری منجر شد که بسیاری از اقدامات ما کمرنگ شود که باید هرچه زودتر به آنها بپردازیم.

حیدری گفت: اگر بخواهیم به اهداف سلامت دست پیدا کنیم، باید سرمایه گذاری کافی و مؤثری در این حوزه داشته باشیم و از طرف دیگر فرآیندها نیز باید اصلاح شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه بیان کرد: استان‌ها و شهرستان‌ها پتانسیل‌ها و توانمندی‌های مختلفی دارند و برگزاری اینگونه جلسات کمک می‌کند که ایده‌ها و نظرات همه شنیده شود.

وی ضمن تاکید بر استفاده صحیح از منابع مالی، خطاب به دانشگاه‌ها گفت: در ساخت و ساز پروژه‌های حوزه سلامت باید حساسیت بیشتری داشته باشید و بر کار پیمانکاران حتماً نظارت کنید.

حیدری ضمن تاکید بر پیشگیری از بیماری‌ها، بیان کرد: باید اقدامات پیشگیرانه را جدی بگیریم و کمک کنیم مردم کمتر بیمار شوند و یا اینکه بتوانند سلامت شأن را به موقع پایش، کنترل و مراقبت کنند. بنابراین باید در این مسیر گام برداریم و امکانات و شرایط تشخیص و پایش سلامتی را بیش از پیش فراهم کنیم. در این زمینه می‌توان از ظرفیت خیّرین نیز کمک گرفت.

وی گفت: برخی حوزه‌ها مانند بیماری‌های غیرواگیر، سالمندی، جمعیت و بهداشت و سلامت دهان و دندان، از جمله اولویت‌های حوزه بهداشت است که دانشگاه‌ها باید در این مسیر بیشتر تلاش کنند.

حیدری تاکید کرد: مدیران نباید دچار روزمرگی شوند، مدیری موفق است که ساختار را اصلاح کند، از طرف دیگر، یکی از راه‌های مقابله با دشمن، کادر سازی و نیروسازی است. بنابراین باید افرادی در مسئولیت‌های مهم منصوب شوند که عشق به خدمت داشته باشند. ما امانت دار خون شهدا هستیم و برای پاسداشت خون شهدا و پیشبرد اهداف انقلاب، باید نیروی انسانی توانمند را به کار بگیریم.

وی گفت: یکی از ابعاد مهم در حوزه بهداشت، نظارت بر فرآیندها است. اگر نظارت نباشد هیچ اقدامی به درستی پیش نمی‌رود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان عنوان کرد: سعی کنید نشاط و انگیزه را در نیروی انسانی افزایش دهید، این انگیزه فقط با مسائل مالی به وجود نمی‌آید، بلکه احترام و کرامتی که برای آنها قائل می‌شوید، از ارزش والاتری برخوردار است. درست است که هر انسانی برای خدمتی که ارائه می‌دهد، حقوق و مزد دریافت می‌کند، اما این موضوع نباید باعث شود که وجه انسانی و معنوی آنها را از یاد ببرید، قدردان بودن از پرسنل می‌تواند نشاط و انگیزه را در آنها افزایش دهد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۶۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سیدمعلمی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد