Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سید مصطفی فاطمی فیروزآبادی در نخستین جلسه هم‌اندیشی کمیته گردشگری سالمندان و معلولین در قالب میز ملی گردشگری دسترس‌پذیر که با حضور بخش خصوصی، فعالین گردشگری و نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد در محل معاونت گردشگری برگزار شد؛ گفت: در دفتر توسعه گردشگری داخلی معاونت، محصولات تخصصی گردشگری از جمله موضوع سالمندان و معلولین در قالب میزهای تخصصی تقسیم‌بندی و با راه‎اندازی کمیته‌های مربوطه ظرفیت‌های بخش خصوصی و دولتی به کار گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه دسترس‌پذیر کردن و تأمین زیرساخت‌های لازم در تأسیسات گردشگری و احیای حق سفر و گردشگری برای این قشر از جامعه، هدف فعالیت کمیته مذکور به شمار می‌آید، افزود: چنانچه با آگاهی‌بخشی فضای جامعه اعم از بخش دولتی و خصوصی برای تأمین ملزومات و نیاز سالمندان و معلولین اقدام و این جریان سبب مطالبه‌گری جامعه هدف و بخش‌های تأثیرگذار مرتبط شود؛ می‌توان بر بستری مستعد اقداماتی ماندگار را به ثبت رساند.

فاطمی تصریح کرد: در واقع کمیته گردشگری سالمندان و معلولین می‌تواند بر مبنای شبکه‌ای هدفمند با پرداختن به زوایای مختلف این حوزه اعم از تعریف ضوابط، آئین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها، قانون، تعریف شاخص‌های اقتصادی، ایجاد بسترهای حمایتی و تسهیل‌گری جهت ریل‌گذاری سریع به سوی دستیابی به ایجاد امکان سفر برای این قشر مهم جامعه مؤثر عمل کند.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی همچنین برپایی جشنواره‌ها، رویدادها و مناسبت‌های مختلف با حضور سالمندان و معلولین را در کنار انعکاس حمایت‌ها و تاثیرگذاری‌های حاصل و نیز آگاهی‌بخشی و آموزش ضوابط به این قشر را بخشی از اقدامات به منظور فضاسازی و جو عمومی جامعه برای مناسب‌سازی زیرساخت‌های گردشگری عنوان کرد.

فاطمی همچنین پرداختن به سایر موضوعات از جمله تدوین سند همکاری توسعه گردشگری سالمندان و معلولین را نیز یکی دیگر از گام‌های آتی پیش رو در این زمینه خواند تا منطبق با آن تمامی تأسیسات گردشگری، راهنمایان، نهادهای فرابخشی مرتبط و بخش خصوصی در قالب نقشه راهی هماهنگ فعالیت کنند.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با اشاره به اقدام موفق استان یزد به منظور مناسب‌سازی تأسیسات گردشگری، مراکز فرهنگی و موزه‌های این استان در راستای میزبانی از گردشگران سالمند و معلول، گفت: استان یزد علیرغم وجود پله‌های متعدد در ساختار شهری موفق شده است گام‌های اساسی با همکاری و تعامل مستمر نهادهای بخش خصوصی و دولتی بردارد که این دستاورد در کلان‌شهرهایی همچون تهران به مراتب سهل‌تر خواهد بود.

فاطمی در ادامه با تاکید بر اینکه سالمند و معلول جامعه ما حق سفر دارند، تاکید کرد: نیاز است از تجربیات اقدامات اجرایی پیشین نهایت استفاده و با واگذاری کامل کمیته گردشگری سالمندان و معلولان به بخش خصوصی امکان مشارکت و همکاری دو بخش دولتی و خصوصی در شکلی گسترده فراهم شود.

او تاکید کرد: همچنین سایر بخش‌های معاونت گردشگری از جمله دفتر نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری، سرمایه‌گذاری، زیرساخت‌ها و مناطق نمونه گردشگری و نیز ادارات کل موزه‌ها در کنار تشکل‌های تخصصی گردشگری در این کارگروه، مشارکتی فعال خواهند داشت.

در این نشست مباحثی از جمله استفاده از فضای مجازی و نرم‌افزارها ویژه معلولین، بازبینی قوانین و آئین‌نامه‌های اجرایی مربوطه، آموزش صنایع‌دستی به سالمندان و معلولین، راه‌اندازی پاراتورها، فراهم کردن وسایل حمل و نقل تخصصی ویژه این قشر نیز بخشی از مباحث مطرح شده از سوی فعالین بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد بوده است.

کد خبر 5504479 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: معلولان گردشگری مصطفی فاطمی شهرداری تهران شورای شهر تهران ساختمان متروپل سازمان تامین اجتماعی شورای شهر شهر تهران دادستانی تهران آلودگی هوا علیرضا زاکانی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قوه قضاییه مترو شرکت مترو تهران آموزش و پرورش سالمندان و معلولین گردشگری سالمندان معاونت گردشگری توسعه گردشگری بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۶۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرعامل ، سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب و رئیس اداره بهره بردای آب شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در سمینار توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در تبریز حضور یافتند

این سمینار با هدف ترغیب فعالان عرصه صنعت برای ایجاد نیروگاه های تجدیدپذیر به استناد ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان در محل هتل پتروشیمی تبریز برگزار شد.

در این سمینار عنوان شد، صنایع با قدرت قراردادی بیش از یک مگا وات موظفند معادل یک درصد از برق مصرفی سالیانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند.

در حاشیه این سمینار یداله سلطانی مدیر آب و فاضلاب شهرستان خوی با بیان اینکه ظرفیت اسمی تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی بیش از یک مگا وات است، اظهار داشت: باید برنامه ریزی لازم برای احداث نیروگاه تجدید پذیر جهت تولید حداقل یک درصد از مصرف سالیانه خود انجام شود.

دیگر خبرها

  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد